Πρόκειται για παραλλαγή του πρωκτικού σεξ εις την οποίαν αντισυμβαλλόμενος δεν είναι ο πέων αλλά μικρός πόντικας τ. meriones unguiculatus (gerbil).

Πρωκτόκολλο του τρωκτικού σεξ (αγγλιστί, gerbilling): Αφού αφαιρεθούν νύχια και δόντια με λιλιπούτεια χειρουργικά παραφερνάλια, ο εισπρώκτωρ πετσοπάς εισάγει το ζούδι εντός του ορθού του, όπου αυτό ορύσσει ενστικτωδώς, προκαλώντας έντονη διέγερση. Την κλιμάκωση του οργασμού επιφέρουν τα επιθανάτια τινάγματα του άτυχου τρωκτικού.

Κατ' ισχυρισμό του διεθνούς τύπου, ο ηθοποιός Richard Gere είναι μεγάλη ποντικοπνίχτρα και τρωκτικάντζα, ο δε ποπός του προ ετών έτεκεν μυν σε μονάδα επειγόντων περιστατικών στην Καλιφόρνια.

Ορισμένοι σκεπτικιστές, αλλά και σωμάτια ΛΟΑΤ, ισχυρίζονται ότι το τρωκτικό σεξ αποτελεί αρρωστημένο και ομοφυλοφιλοεχθρικό αστικό μύθο.

Πέρι: - Πού είναι οι πραγματικοί άνδρες ρε παιδί μου, έχει γεμίσει ο τόπος με γιαουρτομούνες λούγκρες και βερμουδιάρηδες αρκούδους...

Βαγγέλης: - Ξεκόλλα ρε, άσ' τον Πιερ να κωλογαμιέται με τον Καυλαγόρα! Καιρός να ψαχτείς...να’ σπώ κάτι στ’ αυτί: ...ψουψουψου...το τρωκτικό σεξ...μουμουμου...γούτσου-γούτσου ο ποντικομικρούλης...ψουψουψου....

Πέρι: - Ουαααου, είσαι θεά!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
johnblack

Καλέ μου βράστα, η ευρηματικότητά σου, οι συνειρμοί που κάνεις και η ικανότητά σου στα λογοπαίγνια είναι πράγματι απιστεύτου, π.χ. με το Ρίτσαρντ Γκιρ που έτεκεν μυν έκλασα στο γέλιο.. Αλλά ως εκεί. Τούτη έκφραση ούτε υπήρξε ούτε υπάρχει - για το μελλον δεν ξέρω - εκτός από τους νευρώνες και τις κυψελίδες του υπέροχου όντως μυαλού σου. Έχω βλέπεις την κακή συνήθεια να θυμάμαι ακόμη γιατί πρωτοάρχισα να γράφω εδώ - για να μάθω σλανγκ, κουβέντες του δρόμου πρόστυχες, όχι διανοητικίζοντα σοφίσματα... Και σε παραπέμπω ασφαλώς και στο πρώτο σχόλιο του Πονιρόσκυλου που πυροδότησε όλη τη συζήτηση στη στύση του Νίκα. Κι εγώ έχω τα λοξά μου, μ' αρέσει να παπαρολογώ για τον Ντεριντά κλπ στους ορισμούς μου. ΟΜΩΣ θεωρώ πως έχω μια στέρεη βάση, ένα λήμμα, έναν όρο, που όντως υπάρχει out there... Ο ορισμός, όσο ευφυής κι αν είναι, όσο ξεκαρδιστικός, αν δεν υποστηρίζεται από ένα καρασλανγκ λήμμα, παραμένει μετέωρος και αδικαίωτος, χάνει το χαλί κάτω απ' τα πόδια του, απομένει ένα βραχύβιο πυροτέχνημα, ένα αστειάκι με ημερομηνία λήξης σαν του γάλατος, 3 μέρες στο ψυγείο το πολύ...

#2
Khan

Το πνίγει το χαμστεράκι!

#3
Vrastaman

Βλέπω το σημείο σου Johnny, ασφαλώς πρόκειται για λεξιπλασία και μόνο, μια απόπειρά να αποδώθεί στα Ελληνικά το υπαρκτό σλανγκ gerbilling. Θνξ και για τα καλά λόγια.

#4
GATZMAN

Σπεκ εις τη νιοστήν

#5
Galadriel

Πού τα σκέφτεσαι μωρέ χχαχαχαα

#6
Vrastaman

Θνξ :-)

#7
vanias

πολύ καλό, θα το κάνω spread. δε λέω καλή η κουβέντα για το τι είναι σλανγκ και τι ευφυολόγημα ,αλλά δε μου φαίνονται ευδιάκριτα τα σύνορα, όσο τουλάχιστον θα θέλαμε να είναι.

ας ρίξω και μια άποψη και φτύσ’τα αρχίδια σου που λένε.
@johnblack Αν πει ο θέμος, ο λαζόπουλος, ο μητσικώστας ή γράψει όποιος άλλος εξυπνατζής blogger, δημοσιογράφος, βατέβα, ένα πρωτάκουστο σλανγκίσιο καλαμπούρι κι αυτό αρχίσει να αναπαράγεται έστω και για τρεις μέρες, τότε γίνεται σλανγκ ή εξακολουθεί να είναι ένα επίκαιρο με ημερομηνία λήξης ευφυολόγημα;
ναι, είναι προϋπόθεση να αναπαραχθεί, αλλά άμα το πάρεις αποκλειστικά έτσι τότε βάζεις τη γλώσσα στο ψυγείο και τη σερβίρεις με μουστάρδα.
καταλαβαίνω ότι κάνοντας το αντίθετο διευρύνεται πολύ το αντικείμενο του σλανγκ.γκρ κι είναι όντως ένας τρόμος αυτός αλλά μεταξύ μας τώρα, σιγά τον τρόμο.

#8
εμποροράπτης

ο Rattenman, από τα Τρία Περιστατικά Ασθενείας του Φρόυντ, είχε πάθει παράκρουση όταν άκουσε για παρόμοιο βασανιστήριο με ποντικό (μεθ' ονύχων φαντάζομαι)

#9
Kilerakias

http://www.lifo.gr/now/greece/48098

Νεκρός 20χρονος στα Χανιά μετά από επαφή με ποντίκι