Ο αυνανισμός, η καλώς εννοούμενη μαλακία, το τρομπάρισμα γενικώς. Ευχάριστη απασχόληση στην οποία επιδίδονται κυρίως ενήλικες, αλλά και άτομα μικρότερης ηλικίας.

Για λόγους τους οποίους δεν γνωρίζουμε η πράξη της χ. επιτελείται κυρίως κατά μόνας και αποκρύβεται επιμελώς από το περιβάλλον. Πιθανόν να έπαιξαν ρόλο παλαιότερες δοξασίες σχετικά με δυσάρεστα επακόλουθα που δήθεν συνοδεύουν την εν λόγω πράξη: τύφλωση, αποβλάκωση κλπ. Ως συνέπεια αναφέρεται ακόμη και ο νανισμός («πάλι μαλακία βαράς, δεν θα ψηλώσεις βρε αγοράκι μου, πόσες φορές θα στο πω») που πιθανόν όμως να έχει κάποια βάση: αυ + νανισμός = αυνανισμός. Σήμερα πάντως, και σύμφωνα με τα νέα επιστημονικά δεδομένα, πιστεύεται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που να σχετίζεται με το άθλημα, οπότε παρατηρείται μεγάλη έξαρση σε παγκόσμια κλίμακα.

  1. -Τι κάνει ο Γιώργος; Έμαθα ότι η Αντριάνα πήρε μετάθεση στη Σκύρο.
    -Τι να κάνει; Έχει τρελαθεί στη χειροτεχνία.

  2. Την είδες τη Δόξα σήμερα; Ήρθε να κάνει αρχαία στο Γ3 με κολλητό κολάν και βρακί ξέχνα το! Θα τρελαθούν τα παιδάκια στη χειροτεχνία απόψε. Πες της κι εσύ κάτι!

  3. Ρε συ, η δικιά σου απέναντι το 'χει ρίξει στη χειροτεχνία με τα φώτα ανοιχτά και τις κουρτίνες φόρα παρτίδα. Θα μας τρελάνει!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
BuBis

#2
allivegp

Πολύ καλός ορισμός και παραδείγματα.
Έχω το manual της χειροτεχνίας (Έκδοση του Παν/μιου Αθηνών, 1927), αλλά ατυχώς είναι σε μορφή pdf και δεν ανεβαίνει.

#3
xalikoutis

Πάντως η σπουδή και η επιμονή με την οποία από πάσης φύσεως ειδικούς και σε κάθε ευκαιρία ο αυνανισμός σήμερα όχι απλά νομιμοποιείται αλλά καθαγιάζεται και ο αυνανιστής όχι απλά απενοχοποιείται αλλά αναγνωρίζεται ως ώριμος σεξουαλικο-κοινωνικός ρόλος δεν είναι άσχετη με ότι ο αυνανισμός ως ερωτική πράξη είναι απολύτως σύστοιχος ψυχολογικά και λειουργικά συμβατός με τις συνθήκες της υπερώριμης αποξενωτικής και θεαματικής κενωνίας στην οποία ζούμε. Ψέμματα;

#4
Vrastaman

- I teach an advanced masturbation class at the University, and if I'm late they start without me!
(Woody Allen, Zelig).

#5
Galadriel

Το μήδι 3 είναι πολύ μμμ!. Ουγκ.

#7
allivegp

Κάποιος να ανεβάσει τη σημαία του Αυνανιστάν με ζαρζαβατικά, όπως της Κίνας και του Λιβάνου που είδαμε πρόσφατα.

#8
GATZMAN

Η σημαία της Ελλάδος (φτιαγμένη με ελιές) βρίσκεται εδω. Οπότε αν θεωρήσουμε τη μούτσας grecia ως Αυνανισταν...

#9
GATZMAN

βλ. και λήμμα: δια χειρός (Βαράγκη)

#10
soulto

«...Έγινα αντιεξουσιαστής για να βρω γυναίκα αλλά τζίφος. Είμαι ακόμα χειροκίνητος»: Η ιστορία του 40χρονου Έντι στην Ανίτα Πάνια.

Πηγή εδώ