Ο αυνανισμός, η καλώς εννοούμενη μαλακία, το τρομπάρισμα γενικώς. Ευχάριστη απασχόληση στην οποία επιδίδονται κυρίως ενήλικες, αλλά και άτομα μικρότερης ηλικίας.

Για λόγους τους οποίους δεν γνωρίζουμε η πράξη της χ. επιτελείται κυρίως κατά μόνας και αποκρύβεται επιμελώς από το περιβάλλον. Πιθανόν να έπαιξαν ρόλο παλαιότερες δοξασίες σχετικά με δυσάρεστα επακόλουθα που δήθεν συνοδεύουν την εν λόγω πράξη: τύφλωση, αποβλάκωση κλπ. Ως συνέπεια αναφέρεται ακόμη και ο νανισμός («πάλι μαλακία βαράς, δεν θα ψηλώσεις βρε αγοράκι μου, πόσες φορές θα στο πω») που πιθανόν όμως να έχει κάποια βάση: αυ + νανισμός = αυνανισμός. Σήμερα πάντως, και σύμφωνα με τα νέα επιστημονικά δεδομένα, πιστεύεται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που να σχετίζεται με το άθλημα, οπότε παρατηρείται μεγάλη έξαρση σε παγκόσμια κλίμακα.

  1. -Τι κάνει ο Γιώργος; Έμαθα ότι η Αντριάνα πήρε μετάθεση στη Σκύρο.
    -Τι να κάνει; Έχει τρελαθεί στη χειροτεχνία.

  2. Την είδες τη Δόξα σήμερα; Ήρθε να κάνει αρχαία στο Γ3 με κολλητό κολάν και βρακί ξέχνα το! Θα τρελαθούν τα παιδάκια στη χειροτεχνία απόψε. Πες της κι εσύ κάτι!

  3. Ρε συ, η δικιά σου απέναντι το 'χει ρίξει στη χειροτεχνία με τα φώτα ανοιχτά και τις κουρτίνες φόρα παρτίδα. Θα μας τρελάνει!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified