Έτσι λέγεται στις αντροπαρέες, (λίγο συνθηματικά, λίγο συνωμοτικά, λίγο χαϊδευτικά), ο αριθμός τηλεφώνου που σε προμηθεύει επί χρήμασι γυναίκες για να τις πηδήξεις στο χώρο σου (βλ. παράδειγμα 1).

Κατ΄ ακολουθία, η αναφορά στο τηλεφωνάκι παραπέμπει σε όλη την συναφή δραστηριότητα του σεξοντελίβερυ (βλ. παράδειγμα 2).

Καλύπτει κοινωνικές ανάγκες που προέκυψαν από την υποβάθμιση των κλασσικών μπουρδέλων, τα οποία πλέον επισκέπτονται κυρίως μεροκαματιάρηδες αλλοδαποί και οι νεοέλληνες δύσκολα τα καταδέχονται. Έπρεπε να εφευρεθεί το τηλεφωνάκι και εφευρέθηκε.

Φίλος γνωστού του μπατζανάκη του ξαδέλφου του περιπτερά μου, είπε ότι μπορείς και να παραγγείλεις τις προδιαγραφές της γυναίκας που θέλεις, επιθυμίες οι οποίες βέβαια μπορεί να μην εκπληρωθούν στην πράξη, π.χ. ξανθιά ζητάς, μελαχρινή σου έρχεται. Μετά δεν σου κάνει καρδιά να την διώξεις, αφού είτε την διώξεις είτε όχι, την ταρίφα θα την πληρώσεις.

Να μη συγχέεται με το τηλεφωνικό σεξ.

  1. - Πάμε κάνα κλαμπάκι να χτυπήσουμε καμιά γκόμενα ;;; - Άσε ρε, αφού όλο με το μπούτσο στο χέρι μένουμε. Να πάρουμε κάνα τηλεφωνάκι να μας έρθει και φθηνότερα.

  2. -Και πως τη βγάζεις, τώρα που σε παράτησε η Μαιρούλα;;; -Φίλε, τηλεφωνάκι και άγιος ο θεός και έχω και το κεφάλι μου ήσυχο ….

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
betatzis

1) Υπαρκτές ιστορίες για εξαθλίωση, ματαίωση, εξαναγκασμό, βιασμούς, τράφικινγκ, βουντού στη μακρινή Αφρική κλπ., δεν περιλαμβάνονται στον ορισμό αυτόν. Μία σχετική συζήτηση - κόσμημα του σάιτ υπάρχει εδώ. Όπως σε όλες τις ωραίες συζητήσεις δεν βγαίνει συμπέρασμα. 2) Σχετική αναζήτηση στο γκούγκλ μου δίνει τον όρο σεξ ντελίβερυ που μου φαίνεται όμως λίγο δημοσιοκαφρίστικος. Στις παρέες το έχω ακούσει έτσι ακριβώς όπως το ανέβασα. Επειδή μου φαίνεται σχετικά καινούργιος όρος, είναι ενδιαφέρον αν και άλλος το έχει ακούσει ακριβώς έτσι όπως κι εγώ, για να δούμε αν παίζει μόνο σε δικά μου ακούσματα ή είναι γενικότερο.

#2
Vrastaman

Ωραίος!

#3
johnblack

τηλεφωνάκι (telefonino) λένε το κινητό τους τελέφωνο οι ιταλοί, που το χουν κάνει σκουλαρίκι