Σύνθετη λέξη, πλακώνω + πούτσα.

Ερωτική πράξη μεταξύ δύο ανδρών. Τα πρόσωπά τους είναι αντικριστά και οι ψωλές τους τρίβονται, είτε η μια με την άλλη, ή στο εφήβαιο και την κοιλιά ή στα μπούτια.

Μπορεί ο ένας να είναι ξαπλωμένος και ο άλλος μπρούμυτα από πάνω του (το συνηθέστερο) ή να είναι και οι δυο όρθιοι (οπότε, πλακοπούτσι στα όρθια).

Τηρουμένων των αναλογιών, είναι το πλησιέστερο στο στρέιτ ιεραποστολικό και στο λεσβιακό κατά κυριολεξίαν πλακομούνι. Μαζί με τον αμοιβαίο αυνανισμό, αποτελεί συχνά μια από τις πρώτες ομοφυλοφιλικές δραστηριότητες στις οποίες επιδίδονται δυο σχετικά άπειροι νέοι που θέλουν να εξερευνήσουν αν όντως έχουν έφεση στο λάτιν.

Το πλακοπούτσι μπορεί να είναι απλώς φάση της ερωτικής συνεύρεσης ή και να αποτελέσει την ολοκλήρωσή της. Σε αυτή τη δεύτερη περίπτωση, μιλάμε για εκσπερμάτωση απ' έξω, συχνάκις στα μπούτια, και το πλακοπούτσι καταλήγει σε μπαντανά. Ωσεκτουτού, πολλοί χρησιμοποιούν το πλακοπούτσι ως όρο συνώνυμο του μπαντανά.

Δείτε επίσης και πλακοκώλι, στα μπούτια τα γιαούρτια.

  1. - Πείτε μου Νανάκο, πώς σας φαίνεται ο μπαντανάς*;

[*δραστηριότητα κατά την οποία δύο άρρενες της αυτής σεξουαλικής ταμπέλας επιχειρούν μάταια να χαρίσουν απόλαυση ο ένας στον άλλον – ας πούμε πλακοπούτσι]

- Λοιπόν ακούστε. Καλό το μπαντανό αλλά πλήττω τόσο πολύ καμιά φορά που χρειάζεται να τηλεφωνήσω στη φίλη μου την Πωλινίτσα να μιλήσουμε για την αγάπη μας.

- Νομίζω έτσι τελειώσατε και τη διπλωματική σας άλλωστε. Λέτε πως είστε vers* , αλλά εγώ ξέρω ότι γουστάρετε να τον παίρνετε. Τι σας αρέσει περισσότερο;

[*ενεργοπαθητικός αρσενοκοίτης]

- Θίγετε ένα πολύ καίριο ζήτημα

- Το ξέρω

(από εδώ, αξίζει να διαβάσετε όλο το κείμενο).

  1. Και τέλος η αρχική μου ερώτηση: Ίσχύει ότι αν μια κοπέλα ζητούσε κάτι τέτοιο, θα λάβαινε το χαρακτηρισμό λεσβία ή έστω ότι έχει λεσβιακές τάσεις; Γιατί όχι; Γιατί ναι;

το παράδειγμα είναι ατυχές... το «πλακομουνι» όπως αναφέρεις, δεν μπορει να συγκριθεί με την χρηση του στραπ... το αντίστοιχο του «πλακομουνιου» θα ήταν το πλακοπούτσι ( νεα λέξη παρακαλώ να ενημερωθεί ο μπαμπινιώτης). Το στραπ ερεθιζει διαφορετικά σημεία του σώματος απο ότι το αντίστοιχο παράδειγμα που αναφέρεις... κ θα θυμίσω ότι η χρήση του σώματος μπορει να ειναι απολαυστικοτατη κ ηδονικότατη, όταν ξεφυγουμε απο τέτοιες λογικές... αυτο που ταυτοποιει οιονδήποτε ώς γκει ειναι ότι τα γενετησια ένστικτα του ενεργοποιούνται μόνο με ομόφυλους του κ όχι επειδή του χάιδεψαν το χέρι, το πόδι ή τον πρωκτό.

(Από εδώ, προς αποφυγήν εκπλήξεων είναι το forum του Greek BDSM community)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
PUNKELISD

Που στα δγιάλα άκουσα πρόσφατα ότι ο τάδε μεγάλος είπε πως άμα νιώσεις να έχεις 4 αρχίδια ανάμεσα στα πόδια σου μη πιστέψεις ότι ενισχύθηκε ο ανδρισμός σου, απλά κάποιος σε γαμάει.

#2
sstteffannoss

Το ανέφερε ο Τσόκλης στην πρωινή εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο (αφού πήρε άδεια για την αθυροστομία). Αλλά αν θυμάμαι καλά, αποτελεί μεταφορά από κινέζικο «γνωμικό», νομίζω του Μάο.

#3
PUNKELISD

'Στω ρε σσττέφφ! Το πέτυχα σε ένα σποτάκι που είχε και αυτό το απόσπασμα μέσα. Ο ίδιος ο Τσόκλης μετά το «γνωμικό» είπε πως ανήκει στο Μάο.