Λεξιπλασία εκ του Γιώργος Καρατζαφέρης (ο πρόεδρος του Λ.Α.Ο.Σ.) και του Führer, ήτοι του αρχηγού των απανταχού ναζιάρηδων heil old fart. Το πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι; Σατιρίζονται οι ακροδεξιές και ρατσιστικές τοποθετήσεις του λαοσπρόβλητου ηγέτη. Από την άλλη, η παλιά πορδή ποτέ δεν θα έβαζε υποψήφιά του την Έφη Σαρρή.

  1. Από το έχει ασχημindie:

Ερώτηση του «πατριώτη» Καρατζαφύρερ υπέρ της πυρηνικής ενέργειας.
Ο «πατριώτης» φασίστας φέρνει μάλιστα ως επιχείρημα ότι οι γύρω χώρες μας, αναπτύσσουν σχετικά προγράμματα. Και αφού σου λέει δεν θα το αποφύγουμε το ολοκαύτωμα γιατί να μην επωφεληθούμε και εμείς; Δεν χρειάζεται και πολύ ανάλυση για το τι σημαίνει πυρηνική ενέργεια, ούτε για το ποιοι διεθνείς κύκλοι μαφίας κεφαλαίου επωφελούνται. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι ο ίδιος που πουλάει πατριωτισμό και ρατσισμό στον λαουτζίκο, θέλει να φέρει τη χώρα του, που βάζει δήθεν υπέρ άνω όλων σε θέση να γίνει νέο Τσέρνομπιλ.

  1. “ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΑΤΕΡΑ”;
    Δες την φωτογραφία σ' ένα γουορντπρέσι ΣφΥΡΙΖΑ.

  2. Καρατζαφύρερ: Να προσφύγουμε στο ΔΝΤ.

Ναι κύριε Καρα-Τζαφέρ (ΕΛ-ληναρά μου εσείς με το ΕΛ-ληνικότατο όνομα) και τα άπειρα πτυχία σας (τα πια;)... Να πάμε στο ΔΝΤ. Ωραία. Δηλαδή σε οργανισμό ελεγχόμενο ακριβώς από τους οικονομικούς τρομοκράτες (Goldman Sachs και το κακό συναπάντημα) που μας διέλυσαν. Κάθε μέρα δίνετε κι από ένα ακόμα ρεσιτάλ κοτσάνας, μπουρδολογίας και απόλυτης ασχετοσύνης. Δες.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
iron

χεχεχ, το σιχαμερά καλό! αλλά για λεξικογραφικούς λόγοι έπρεπε να αλλάξει...

#2
Khan

Φχαρστώ για το υμλάουτ. Είχα δοκιμάσει τα πάντα και δεν γινόταν τίποτα...

#3
Khan

Y.Γ. Το γούγλε δίνει 87.000 αποτελέσματα! Καιρό είχα να νιώσω τόσο καλά με την συνείδησή μου για την ανάρτηση μιας λεξικλασίας.

#4
Vrastaman

I vas born in Düsseldorf, und zat is vy zey call me Rolf!

#5
HODJAS

oder Rofl...

#6
Επισκέπτης

#7
Επισκέπτης

Υ.Γ. Το αστείο στο 4ο μήδι είναι ότι το ακροατήριο του Καρατζαφύρερ δεν αποτελείται από παιδιά του Αισχύλου, αλλά από συνομηλίκους peer-group του!