Επίσης, σε προέκταση του ορισμού της vip ότι Τιραμόλα (από τον γνωστό ήρωα κόμικ) είναι αυτός που «μπορεί να κάνει κινήσεις πέραν των κινήσεων του μέσου ανθρώπου», Τιραμόλα είναι αυτός που έχει απίστευτη ικανότητα στο να χταποδιάζει και να χουφτώνει, ακόμη κι όταν αυτό φαίνεται ανατομικά αδύνατο. Κοινώς, αυτός που άμα είσαι στο ίδιο δωμάτιο μαζί του, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο και πάλι καλύτερα να έχεις μαζί σου και τίποτα τσίγκινα σώβρακα και παραπλανητικές κωλοτρυπίδες.

Εντέλει, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, Τιραμόλα είναι ο ίδιος ο πέοντας, καθώς μπορεί να τεντώνεται υπερφυσικά και παράδοξα, πέρα απ' ό,τι φαίνεται στην αρχή δυνατό.

Σχετική και η έκφραση ο πούτσος του Τιραμόλα, που λέγεται με περηφάνια και καμάρι στο στυλ «καλά, τον πούτσο του Τιραμόλα έχω ο πούστης;» ή «αντρούτσο μου, τον πούτσο του Τιραμόλα έχεις;».

  1. Τιραμόλας καπούτ. Το ένα χεράκι γύρω από την μέση της γυναίκας που υποτίθεται αγαπάει και θα παντρευτεί. Το δεύτερο χεράκι να χουφτώνει την γκόμενα που κάθεται δίπλα του. Τα ποδαράκια κάτω από το τραπέζι να προσπαθούν να φτάσουν τον φάρυγγα της κοπελιάς που κάθεται απέναντι. Με τιμή σας παρουσιάζουμε τον Τιραμόλα (Τι τραβάει ο άντρας για να πηδήξει)

  2. Μουρντάρης-Τιραμόλα-χταπόδι.
    Ξεκίνα χαλαρά στην αρχή, λίγο κραγιονάκι στο πουκάμισο σου, μερικές ξανθές τρίχες στο σακάκι, κλειστά κινητά, απρόσμενα επαγγελματικά ραντεβού, μασημένα λόγια κτλ. Όταν την συνοδεύεις χαμογέλα πονηρά στις σερβιτόρες, κοίταζε σα λιγούρι κάθε θηλυκό που περνάει, κλείνε με τσαχπινιά το μάτι στην γκόμενα που κάθεται απέναντι. Αν δεν πολυχαμπαριάζει μην χάνεις τον καιρό σου. Πέσε την στεγνά στην καλύτερη της φίλη, στη μάνα της, στην αδερφή της, στον πατέρα της, στον παπα της ενορίας, στην μανάβισσα, στον χασάπη και σε οποίον βρεις μπροστά σου. Ε, δε μπορεί, θα σε χωρίσει. Aν όχι, τότε είναι η ιδανική γυναίκα. Παντρέψου την αμέσως. (Οδηγίες για χωρισμό (ή για γάμο) εδώ).

  3. Αρχίσαμε με πολλά χαδάκια και μόλις έφτασε στον Τιραμόλα με ρωτάει με ένα λάγνο βλέμμα « ΜΠΟΡΏ Ε;;»
    Αν μπορείς ;; Πάρτο ολο δικό σου μανάρι μου το κερδισες!!!

(Ο περήφανος πουτσοδότης ασκεί ευμενή μπουρδελοκριτική εδώ)

  1. Καθοδηγεί τα χέρια μου πάνω στον πούτσο του και ανατριχιάζω… τρομάζω από το μέγεθος του πούτσου του… από το μάκρος του… Τον τεντώνω και αισθάνομαι πως κρατώ στο χέρι μου τον πούτσο του Τιραμόλα… (Η γκέι εκδοχή του Τιραμόλα εδώ)

(από Khan, 26/09/10)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
agou

Κορφή τα παραδείγματα!