Υπάρχουν πολλά είδη φιλιών:

Υπάρχει όμως και μια παραλλαγή πασπαρτού που συνδυάζει όλα τα ανωτέρω: οι φιλούρες!

Ασίστ: Khan.

- Είναι γνωστό αφενός ότι οι μογγόλοι ιππείς είναι κοντοί βάσει δαρβινείωνε νόμωνε, (=επέζησαν οι ιππείς με το πιο αεροδυναμικό σχήμα), και αφεδύο είναι γνωστοί για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις, «για την αγάπη πάντα τραβούσες σπαθί, το πιο όμορφο κορίτσι το είχες εσύ», που λέει και το άσμα του Έλεκτρον για τον Τζένγκις Χαν. Φιλούρες.
(παραβιάζοντας το απόρρητο τση αλληλογραφίας του Χάνκου)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
GATZMAN

Φιλολογία!

#2
Khan

Νομίζω ότι δεν βλέπω το εμβληματικό μάκια μάκια όπα όπα.

Το παράδειγμα, εννοείται, είναι απάντηση σε αστεϊσμό του πεθερού της Penelope, που δεν με ενόχλησε.

#3
HODJAS

Θου Κύριε φιλάκιν τω στόματί μου...

#4
Vrastaman

Ή, σε περίπτωση τσιμπούμεραγκ, φτου Κύριε φυλάκιν τω σπέρματί σου.

#5
iron

μουάτς, να χαρώ εγώ έναν λημματοδότη!

#6
Khan

Δύο ακόμη υποπεριπτώσεις:

Υπάρχει και ένα φιλί μυήσεως στο γκεϊλίκι, εξαιρετικά επικίνδυνο. Όταν ένας καθόλα στρέιτ άντρακλας επί τη θέαι ενός τρελού γκομενέτου ανακράξει «πες μου ποιος σε γαμεί να του φιλήσω τον μπούτσο», και μετά το μεναγκό του ανακοινώσει το όνομα του τυχερού εραστή της, τότε πρέπει ο έως τότε υπεράνω υποψίας στρέιτ να τηρήσει την υπόσχεσή του, και έχουμε ντράβαλα. Υπενθυμίζω ότι έτσι πήρε τον τρίτο δρόμο τον μακρύτερο και ο Πέρι, οικογενειάρχης με καλή υπόληψη, που όταν είδε το Λίλιαν, ανέκραξε την φράση, και έπρεπε να φιλήσει μετά τον μπούτσο του Βάγγελα. Στην Ραψωδία Γάμα της Λιλιάδος.

Επίσης, υπάρχει το μπουρδελοκριτικό φιλί, το αρκτικόλεξο dfk (=deep french kiss), ακριβοπληρωμένη υπηρεσία, που απ' ότι μπορεί κανείς να μάθει στο Ίντερνετ, διακρίνει την τουρίστρια από την καλντεριμιτζού. Και για να συνδέσω το θέμα με τα χυσόφιλα και τα διαφημιστικά μιμήδια, υπάρχει μια ανατριχιαστική στιγμή για τους κριτικούς τουριστριών, όταν ανοίγουν την πόρτα και η κοπελιά τους υποδέχεται κάνοντας μπουρμπουλήθρες με στοματικό διάλυμα (τ. τι έχεις Κατερίνα στο στόμα σου; που έλεγε κι η διαφήμιση), με το οποίο και καλά θα καθαριστούν τα υπολείμματα του CIM του προηγούμενου ώστε η υπηρεσία dfk να μην αποβεί αλλαξο-τσιμπούμερανγκ μεταξύ των διαδοχικών πελατών. Ευχάριστες σκέψεις να πάει καλά η μέρα...

#7
Vrastaman

Έπεσαν αι δέουσαι μονδυλοκατυνιαί :-)

#8
HODJAS

C'est comment la rue d' histoire change...

Haute couture = Thou art e-cute

;-)

#9
Vrastaman

#10
Khan

Εκτός ορισμού, αφού δεν συνοψίζονται στις φιλούρες, ας αναφερθούν και τα φιλιά υποταγής:

φιλάω κατουρημένες ποδιές, φιλάω τον κώλο τινός (kiss my ass), χειροφίλημα του νονού κ.ο.κ.