Η γκέι πολικότητα (gay polarity) είναι δείκτης που έχει κάθε άντρας και εκφράζει το αν ή όχι έχει περάσει το φράγμα του γκέι.

Η γκέι πολικότητα βρίσκεται στην στρέιτ διάταξη στους περισσότερους στρέιτ άντρες, ωστόσο είναι πολύ εύθραυστη και αντιστρέφεται εύκολα στην γκέι διάταξη.

Απλές πράξεις ή δηλώσεις μπορούν να αντιστρέψουν την γκέι πολικότητα του ατόμου, η οποία για να διορθωθεί χρειάζεται μια αντίστοιχου μεγέθους σοκαριστική στρέιτ πράξη ή δήλωση. Το μέγεθος εκφράστηκε πρώτα από τον Kyle Broflosky.

  1. Χθες κοιμήθηκα μαζί με τον Σάκη στο κρεβάτι τον γονιών του, και το πρωί παίζαμε 3 ώρες halo αντίπαλοι χωρίς να μιλάμε, μπας και αντιστραφεί η γκέι πολικότητα.

  2. Καλά έκατσες και είδες το notebook; Αυτό είναι μόνο για γκόμενες. Πρέπει να κάνεις κάτι επειγόντως για να αντιστρέψεις την γκέι πολικότητα.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
Μιτζνούρ

Γκούγκλισα κι εγώ να δω ποιος είναι αυτός ο κύριος. Και είδα. Λέει όμως και το εξής: While Parker and Stone portray Kyle as having common childlike tendencies, his dialogue is often intended to reflect stances and views on more adult-oriented issues, and has been frequently cited in numerous publications by experts in the fields of politics, religion, pop culture, and philosophy.[citation needed]
Αυτό το citation needed εννοεί το slang.gr;