Λεξιπλασία εκ του καραμπαλίκια (= όρχεις) + licking (= γλείψιμο). Το γλείψιμο των όρχεων (ορχεολειξία ή ορχεολειχία). Καραμπα-licking.

Εδώ η επεξήγηση-γένεση της λέξης.

Και αφου μου τριφτηκε λιγακι ακομη κατεβηκε ποιο χαμηλα και ακολουθει καραμπαlicking ! Ευλαβικο θα το χαρακτηριζα ενα απαλο γλωσσομασαζ στα ξουρισμενα μπαλακια που οσο το σκευτομαι νιωθω κατι να με γαργαλαει ακομη... Bravo baby! (Δείτε όλο το κείμενο)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
joe909

Σωστός jo. Κι εγώ στο bourdela gr το είδα -πού αλλού εξάλλου;- και στην πληκτρολόγηση το δάχτυλο πήγε στο λ αντί στο ρ. Είδα καραμπαλίκινγκ αλλά μου άρεσε το καλαμπαλίκινγκ.

#2
vikar

Φίλοι τζό και τζόε, οι αλλαξοκωλιές μεταξύ υγρών συμφώνων (λάμδα σε ρό και ανάποδα) είναι γνωστή ιστορία: καλαμπαλίκια και καραμπαλίκια είν' η ίδια ακριβώς λέξη, προφανώς. Θά 'λεγα οτι καί οι δύο γραφές στέκουν για το λογοπαίγνιο. Άλλωστε, στο ίδιο το μπουρδέλα κόμ γράφεται εξαιρετικά συχνά και με λάμδα, όχι μόνο με ρό.

Να πώ πάντως την αμαρτία μου, ποτέ δε θυμάμαι ν' άκουσα καραμπαλίκια, με ρό. Η γραφή αυτή ευνοεί και την παρετυμολόγηση απ' το συνθετικό καρα- και ότι θα μπορούσε να σημαίνει μπαλίκια... Χμ.

#3
jo145

Γεια σας αδερφια Τζοε και Βικαρ

Τα Υγρα συμφωνα , χαχαχα τυχαιο ; Οπως εξηγω και στο «Εδώ η επεξήγηση-γένεση της λέξης.»
με Λ το θεωρω λαθος καλαμπαλικια = συμπραγκαλα - καραμπαλικια = ορχεις
αλλο το γλυψιμο των ορχεων και αλλο των τεντζερεδων Ειναι σαν κατι παπουδες που λενε την Αντλια , Αγγλια επιδη ποτε δεν εγραψαν την λεξη και ετσι την ακουσαν . Σε λεξικα ομως θα πρεπει αν γραφετε το σωστο , μια αναφορα οτι πολλες φορες προφετεται και με Λ ειναι επισης σωστο να υπαρχει

Ποιο συμαντικο ολων θεωρω το να βρουμε καποιο ευαγες ιδρυμα
να το κανουμε στην πραξη παρα να το γραφουμε χαχα . Νομιζω θα συμφωνητε ..

#4
vikar

Κοίτα, εδωμέσα είμαστε σχετικά ανεκτικοί σε θέματα ορθογραφίας (βλέπε και φαινόμενο λάινσμαν): άμα κάτι λέγεται ή γράφεται ευρέως με διαφορετικούς τρόπους, αξίζει να καταγραφεί και στο σλάνγκ τζι άρ (πάνω-κάτω). Και βλέπω οτι και στο μπουρδέλα κόμ καί οι δύο γραφές είναι συχνότατες. Άρα ντάξ'...

Αλλ' αυτά ειναι ψιλά γράμματα φίλε. Το σημαντικό είναι όντως το ευαγές ίδρυμα που λές, για την εύρεση του οποίου όμως μάλλον το μπουρδέλα κόμ, παρά το σλάνγκ τζι άρ ειν' αρμόδιο, όχι;... :-Ρ

#5
vikar

Σημειωτέον πάντως οτι το καλαμπαλίκια (με λάμδα) με τη σημασία «όρχεις» όντως λέγεται (έχει επίσης ανέβει και στο σλάνγκ τρεισήμισι χρόνια πρίν).

#6
jo145

οκεικ ... Παντως εχετε υποψιν οτι οσοι πατε σε ιδρυμα και ζητησετε καΛαμπαλικινγκ μπορει να σας δαγκωσουν χαχαχαχα

Ζητηστε καΡαμπαλικινγκ και θα με θυμηθητε τοτε θα καταλαβετε και την διαφορά

Αντε τα λεμε στο επομενο λημμα .. καλα να περναμε !