Ατάκα από αστεϊσμό 2 ταχυτήτων που αυτονομήθηκε και πλέον λειτουργεί ως χαρακτηρισμός του συνηθισμένου καλουπιού της Ελλεεινίδας, δείγμα της οποίας μπορείτε να βρείτε οπουδήποτε σερβίρονται μοχίτα.

Η ορίτζιναλ στιχομυθία ξεδιπλώνεται κάπως έτσι:

[I]- Πω ρε φίλε, τι παστάκι είναι αυτό απέναντι;
- Δε λέω, καλούλα είναι αλλά μου φαίνεται πως είναι σαν το ΙΕΚ.
- Τί ΙΕΚ ρε τρόμπα;
- Ξινή.[/I]

Αφού η στιχομυθία έχει ξεδιπλωθεί και λιάζεται είναι τουλάστιχον ακατόρθωτο να την ξαναδιπλώσεις και να την ξαναξεδιπλώσεις στο ίδιο άτομο οπότε η ατάκα «του ΙΕΚ», ακολουθώντας τον δαρβίνειο μονόδρομο, εξελίσσεται μοναχή της. Χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει την ανοργασμική, μονίμως με περίοδο γκόμενα που τίποτε σε όλον τον κόσμο τούτο δεν είναι αρκετό γι' αυτήν. Την ξινή.

Η στιχομυθία έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για τον εξυπνάκια του τουίτερ (134 χαρακτήρες, αν φύγουν οι παύλες χωράει και το @όνομαέλληνα/ελληνίδαςσόουμπιζάκια).

Σε μπαρ:

- Ρε, νομίζω αυτή με κοιτάει! Χώνομαι, μαλάκα, χώνομαι! Μισό λεπτό αργότερα
- Τη μαλακισμένη. Του ΙΕΚ ήταν... Αλλά εκείνη δίπλα της; Εκείνη σίγουρα ψήνεται! Μισό λεπτό αργότερα
- Άλλη ψωνάρα του ΙΕΚ από 'κει... Για δες εκείνο το μελαχρινό; Χοσέ; Μισό λεπτό αργότερα
- Τι διάολο ρε μαλάκα, εκδρομή από το ΙΕΚ ήρθαν όλες;

Σε νήμα στο φόρουμ του κοσμοπόλιταν:

02:36:12 η χρήστρια CryCtalitCa έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω που πήγαν οι άντρες. Πως έρχεσαι άνθρωπέ μου να μου μιλήσεις χωρίς να φαίνεται αν το εσώρουχό σου είναι Calvin; Γι' αυτό υπάρχουν τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια ρε βλάχοι LMFAO!

02:36:42 η χρήστρια elenAAyapaWAle3h έγραψε:
- Ούτε κι εγώ καλή μου δεν ξέρω που κρύφτηκαν. Εμένα ήρθε να μου μιλήσει ένας τυπάκος που μόλις είχε φάει άκυρο από μια διπλανή μου. Αν δεν είσαι καλός γι' αυτήν θα είσαι για μένα;

02:37:12 η χρήστρια cOfOuLiNi K c OpOiOn ArEcw έγραψε: - Αχ, που θα πάει κορίτσια, θα τους βρούμε! Εμένα μου την έπεσε ένας που σε όλο το μαγαζί ήξερε μόνο το φίλο του και 2 άλλες κοπέλες! Που πας ρε καημένε χωρίς γνωριμίες, χωρίς ένα στάτους;

Του ΙΕΚ με την καυλή έννοια (από Khan, 02/04/14)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
aias.ath

Ἡ ὀρίτζιναλ στιχομυθία γαμεῖ.