Πρόκειται για το σύνδρομο που ταλαιπωρεί τους άνδρες που έχουν ως πρότυπο την Andressa Soares και ως εκ τούτου ηδονίζονται από γυναίκες που έχουν μερικά κιλάκια παραπάνω ή, στα πιο προχωρημένα του στάδια, από γυναίκες που ζυγίζουν πολύ παραπάνω από το κοινά αποδεκτό. Η ικανοποίηση των άρρωστων αυτών ατόμων προέρχεται από το μέγεθος των βυζιών, κώλων, μπουτιών, κοιλιών, κλπ. Όσο πιο μεγαλοπρεπή και τεράστια είναι, τόσο περισσότερο ανεβαίνει η λίμπιντό τους. H έκστασή τους είναι μάλιστα οι δίπλες που σχηματίζονται στην κοιλιά των πολυαγαπημένων τους, μεγαλόσωμων γυναικών. Οι μελέτες δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι διακαής πόθος τους αποτελεί το χώσιμο της μάπας τους στον κώλο ή στα βυζιά μια τέτοιας γυναίκας. Κάτι τέτοιο, εξάλλου, συχνά τους οδηγεί σε οργασμό.

Το όνομα του συνδρόμου προέρχεται από την βραζιλιάνα showgirl Andressa Soares , στην οποία έχουν αποδώσει θεϊκές διαστάσεις.

- Ρε Σάκη, κοίτα το γκομενάκι απέναντι, καλό δεν είναι;
- Ναι... καλό είναι Γιάννη... συ Αποστόλη τι λες;
- Ρε παιδιά, εγώ νομίζω πως είναι πολύ αδύνατη... να για κοιτάξτε εκεί πίσω ... αυτή είναι γκόμενα...
- Πλάκα κάνεις! Τι χοιρομέρι είναι αυτό! Δεν την παλεύει!
- Ναι ρε Αποστόλη... έχει δίκιο ο Σάκης ... τα χέρια της είναι πιο μεγάλα από τα μπούτια μου...!
- Εντάξει ρε παιδιά ...! Αφού με ξέρετε ... με ελκύουν οι πιο ευσωμούλες...! έχω, όπως λέει ο Γιάννης , το σύνδρομο της Andressa Soares...!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
iron

γιατί ρε συ άρρωστοι οι καημένοι; εκτός του ότι, επί 10.000 χρόνια και μέχρι τον μεσοπόλεμο, το γυναικείο πρότυπο ήταν οι τροφαντές (ενώ οι αδύνατες θεωρούνταν άρρωστες), οι άνθρωποι αυτοί αν μη τι άλλο ικανοποιούν μια σημαντικότατη πλειοψηφία γυναικών οι οποίες αλλιώς ούτε που θα βλέπαν χαρά στα σκέλια τους ποτέ και την σήμερον ημέρα θα οδηγούνταν σε απόλυτο μαρασμό. Και για να σε προλάβω, δεν είμαι χοντρή.

(και μην αρχίσω για τις κοιλιές των ανδρών που στομπούτσο τους)

φιλικά πάντα, που λέει και ο σσττεεφφααννοοςς!

#2
iron

ααα και τώρα το είδα ... γκμχμ... καλωσόρισες!!!!!! άντε, να σου βάλω ένα μήδι να σε γλυκάνω που σε πρόγκηξα με το που μπήκες.

#3
greeklover

apsogo sxolio me efthumo kai kafstiko synama xaraktira apo ton kyrio gianni...

#4
mpogias

xaxa... eyxaristw kontaraki...

#5
PUNKELISD

Μάλλον είμαι κι εγώ άρρωστος γιατί η Antressa μο'άρεσ'.
Αλλά ρε 'συ και γκρικλάβερ και γκρίκλις δε πάνε...

#6
Vrastaman

Pig-soma, το αναγραμμαντείο σε χαιρετά!

#7
nikolaosvlas

-Περί ορέξεως...