Ο ομοφυλόφιλος άνθρωπος (άντρας ή γυναίκα), που δεν έχει βγει από την ντουλάπα, δεν έχει αποκαλύψει δηλαδή σε όλους τους κοινωνικούς, εργασιακούς κλπ κύκλους του τον σεξουαλικό του προσανατολισμό (που λένε και στο χωριό μου).

Υπάρχει και το αρσενικό «ντουλαπιστής» αλλά εμφανίζεται πολύ λιγότερο στην αναζήτηση στο διαδίκτυο.

  1. Από εδώ:

Αυτός ο φαρμακοποιός ήταν τυπικό παράδειγμα αυτού που λέμε ντουλαπίστρια. Ήταν ένας άνθρωπος που φαινόταν ότι ήταν αδελφή, πολύ και ξεκάθαρα.

  1. Από εδώ:

Να ήταν η ζήλια ψώρα!!! οι δικοί σου str8 φίλοι το έχουν πάρει καλύτερα δηλαδή; . Πλάκα μας κάνεις μαρή;; Α ξέχασα εσύ είσαι ακόμη ντουλαπίστρια (πέρα από 37άρα).

  1. Από εδώ:

Η Φαίη Σκορδά είχε και την χαρακτηριστική ονομασία για αυτούς που είναι gay και εμφανίζονται με γυναίκες στο πλευρό τους...Είναι οι «Ντουλαπιστές»...

  1. Από εδώ:

νομίζω πως απλά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις out λεσβίες. Έχεις πάει σε μαγαζί λεσβιάδικο;; Αν πάς, θα δείς πως λίγες πλέον λεσβίες αντιπροσωπεύονται σε επίπεδο εμφάνισης και συμπεριφοράς από το πολύ αντρουά στύλ που κάποτε τους έδινε τον χαρακτηρισμό «νταλίκες». Οπότε ίσως έχεις συναντήσει πολλές και απλά δεν το ξέρεις. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και ντουλαπίστριες και καταπιεσμένες λεσβίες.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
perketis

Είναι πάλι και το λεγόμενο, Μαλακιστές, αυτό τι σου λέει!!
Κατινες όλης της χώρας ενωθείτε, για ενα ξεκατίνιασμα όλο τρέλα! Το ειπε η σκορδου, και χεστηκε η φατμι στο γενιζαμι.

#2
Khan

Αγγλικανιστί closeted.