Το λεπόν, υπάρχουν δυο μεγάλες κατηγορίες δαγκωνιάρηδων:

Με επιμελή εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση, είναι εφικτό να μετριαστεί η δαγκωνιάρικη φύση ρατσώνε σκύλωνε με γενετική προδιάθεση (βλ. Πιτ Μπουλ, Τσιουάουα, Τσόου-Τσόου κ.ά.). Αντιθέτως, όσο κι αν χτυπιούνται χίλιοι κασιδιάρηδες, είναι σχεδόν αδύνατο να μεταμορφώσεις ένα Μπίγκλ ή ένα Γκόλντεν Ριτρίβερ δαγκωνιάρικες μηχανές. Το αυτό ισχύει και δια τα πετούμενα: οι παπαγάλοι Αμαζονίου είναι από την φύση τους πιο τζωραίοι από ένα εκ γενετής χουχουλιάρικο Κοκατού.

Τα πιράνχας, οι κορκόδειλοι και τα γατιά απλά δεν εκπαιδεύονται.

1.
Δειλά – δειλά, με τη δειλία σκουληκαντέρας, σκάνε ανύποπτα αγγελίες που ζητούν “δημοσιογράφους με… κεφάλαιο”! Πλαφόν τα 1000 ευρώ. Τα οποία, όπως (σου) εξηγούν, σου επιστρέφονται όταν το περιοδικό, το site, το εφημεριδάκι τοίχου κάνει… απόσβεση, αλλά εσύ σε κάθε περίπτωση θεωρείσαι “συνεργάτης”.(...) Κι όσο κι αν «δαγκώνει» η απόγνωση, στη γωνία υπάρχουν, πιο «δαγκωνιάρηδες», με “κορυφαία” sites που προσφέρουν προοπτικές μόνιμης απασχόλησης….

2.
Ο Μένιος ο γαιδαράκος που φιλοξενείται και αυτός εκεί !! Μπορεί να είναι δαγκωνιάρης αλλά είναι ένας γλύκας δεν συμφωνείται ;

3.
Δαγκωνιάρης σκύλος και μωρό... Λοιπόν ήρθε η ώρα να σας γράψω τον πόνο μου. όπως ανέφερα και στις συστάσεις, ο Ιβάν μας είναι «ηλικιωμένος» τσόου, τον έχουμε από μωρό...πριν 7 μήνες γεννήθηκε η κορούλα μας, οπότε τώρα έχουμε 2 μωρά - 1 δίποδο και ένα τετράποδο (...) ... τι θα γίνει όταν αρχίσει το μωρό να μπουσουλάει / περπατάει; scr: δε μπορούμε να τον έχουμε συνεχώς απομονωμένο, δεν έχουμε κήπο :-| ποιός μας εγγυάται ότι δε θα κάνει καμία κίνηση που ο σκύλος θα την εκλάβει ως απειλή;... ούτε που να σκεφτώ τη συνέχεια..

Got a better definition? Add it!

Published

#1
iron

και δαγκανιάρης

#2
σφυρίζων

To δαγκανιάρα παραπέμπει και αλλού.