Φτάνω στο μη περαιτέρω, συναντώ τα όριά μου, η προσπάθειά μου φτάνει σε ανυπέρβλητο εμπόδιο, οι μεγαλύτεροι κόποι που καταβάλλω δεν έχουν αντίστοιχο αποτέλεσμα.

Αντιπρβλ. την έκφραση βρίσκω τοίχο, όπου το εμπόδιο οφείλεται σε εξωγενή παράγοντα και όχι στις δυνάμεις μας, χωρίς η αντιδιαστολή αυτή να είναι απόλυτη.

  1. Από εδώ:

Κοντεύω να γίνω γκουρού, φτάνω σε επίπεδο Βούδα σε πλήρη αυτοσυγκέντρωση, σα Μαραθωνοδρόμος που έχει βαρέσει τοίχο και πρέπει να βγάλει τα τελευταία 3 χιλιόμετρα.

  1. Από εδώ:

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς βαρύς οικονομολόγος για να αντιληφθεί ότι η ακολουθούμενη στρατηγική έχει βαρέσει τοίχο και ότι η οικονομία και η κοινωνία δεν μπορεί πλέον να ζήσει με ποσοστό δημοσίων δαπανών στο ΑΕΠ παρόμοιο με αυτό της Βουλγαρίας, και ότι η ύφεση κάνει αδύνατη την αύξηση των εσόδων.

  1. Από εδώ:

βρήκα όμως λίγο χρόνο και είπα να ξεσπάσω πάνω στο pc μου, προσπαθώντας να το πάω πάνω από τα όρια, με full ρεύματα και κλειστό! κουτί κάποια στιγμή θα το ανοίξω, και θα βάλω εξωτερικό ανεμιστήρα να το τρελλάνει στα μποφόρ, να δω που θα βαρέσει τοίχο, και πόσο ρόλο παίζουν οι θερμοκρασίες ούτως ή άλλως, η gigabyte φαίνεται να μην καταλαβαίνει τίποτα από τα ζόρια!

Got a better definition? Add it!

Published