Επειδή η μετοχή καθυστερημένος είναι υπερβολικά περίπλοκη, μακροσκελής και κυριλέ για να βρίσουμε κάποιον, επεμβαίνει η γαμοσλανγκοτέτοια με μια σλανγκική αποκοπή και αλλαγή γραμματικού γένους, οπότε έχουμε το καθυστέρι.

Κατ' αρχήν, πρόκειται για κοινωνικώς ρατσιστικό χαρακτηρισμό για τα άτομα με ειδικές δεξιότητες. Κατ' επέκταση, χαρακτηρίζει οποιοδήποτε άτομο προβαίνει σε παντοειδείς γιωτομπαλιές, είναι ούγκανος,μαλάκας ή γιωτάς, χρυσαύγουλο, ή πιο ακροκεντρώα ανήκει σε δασπόφιλες/ δασπόβιες/ ΣΥΡΙΖΟΚ ομάδες που κυριολεκτικά καθυστερούν να αντιληφθούν τι συμβαίνει γύρω τους, φωνακλάδες ανορθογραφιστές ψεκασμένους των κοινωνικών μέσων δικτύωσης και ταλιμπάν.

1. Είναι καθυστέρια οι ακροδεξιοί; Η μήπως τα καθυστέρια είναι ακροδεξιοί; Ιδού η απορία.

2. «Ποιος λεει οτι αυτοι του βιντεο ειναι φιλευρωπαιοι; Λαικοπασοκοι ειναι που οι πιο πολλοι τωρα ψηφιζουνε ΣΥΡΙΖΑ που ειναι κατα του μνημονιου και της ΕΕ..»
ΠΑΣΟΚ ψήφιζαν, άρα φιλοΕΕ. Το αυτό ισχύει και για τα αντίστοιχα καθυστέρια της ΝΔ, που μαζί με τους πασόκους όλα αυτά τα χρόνια ψήφιζαν τους φιλοευρωπαίους απατεώνες, λαμόγια, άχρηστους για την διακυβέρνηση της χώρας. Η κατάσταση στην οποία είναι αυτή τη στιγμή η χώρα είναι έργο παρατάξεων και πολιτικών που συναγωνίζονταν ο ένας τον άλλο για το ποιός είναι πιο φιλοευρωπαίος, καθώς και πολιτών που ψήφιζαν φιλοευρωπαϊκά. Face it.

3. Μάνθεεεε, σταμάτα να γράφεις κι εσύ και οι άλλοι σαν καθυστέρια, θα πάει η μυωπία μου τριακόσια.

Got a better definition? Add it!

Published

#1
Khan

#2
dryhammer

Kαθυστέρι, ταλαιπώρι είναι εκφράσεις που μυρίζουν Πάνια