Κάμα Σούτρα ονομάζεται ένα αρχαίο ινδικό κείμενο της σανσκριτικής λογοτεχνίας, μέρος του οποίου αφορά την σεξουαλικότητα. Θεωρείται ότι χρονολογείται από το 2ο αιώνα μ.Χ.

Ο χιουμοριστικός όρος γάμα σούφρα έχει το λεκτικό καλούπι του κάμα σούτρα, προσδίδει άρωμα Ινδίας και αφορά το σεξ όπως και το Κάμα Σούτρα. Ωστόσο παραπλανά και εκπλήσσει τον μη γνωρίζοντα, αφού γάμα σούφρα σημαίνει απλά: γάμα σούφρα, δηλαδή γάμα κώλο, οθωμανικό δίκαιο, πισωκολλητό. ΑΑΤΑ.

  1. Δυο φίλοι βλέποντας τύπισσα που διαθέτει φανταστικό σύστημα οπίσθιας κίνησης, σχολιάζουν το θέαμα:

Δημήτρης:
- Πω ρε κώωωλος. Ιδανικός για διείσδυση γάμα σούφρα.
Μάρκος: - Ναι ρε φίλε. Σωστά τα λες. Σαράντα χρόνια βαρελάς. Τέτοιον πάτο δεν ξανάδα.

2.(Από φόρουμ)
-Λυπάμαι αν σας το χαλάω αλλά η ιστορία έχει διδάξει ότι οι πρίγκιπες την έχουν πατήσει ευκολότερα και κατ εξακολούθηση, εξ'ου και τα διάφορα τεχνάσματα με τις ζώνες αγνοτητος που αφου κλείδωναν με το πριγκιπικό κλειδί,έσταζαν πάνω στην κλειδαριά κόκκινο βουλοκέρι πάνω στο οποίο σφράγιζαν το κλείδωμα με το πριγκιπικό δαχτυλίδι που μόνο ο πρίγκιπας φορούσε.
Βέβαια τα κλειδιά πασπαρτου κάθε τύπου ζώνης αγνοτητος κάνανε τέτοια θραύση που ακόμα και τα «μαύρα» κλειδιά του κασπερσκυ θα ζήλευαν στις μέρες μας και με το που έφευγε ο δυστυχής πρίγκηπας άνοιγε η πριγκιπισα νέο τόμο στο κάμα σούτρα στην χειρότερη περίπτωση , γιατί στην καλύτερη στο γάμα σούφρα και στο γάμα μούτρα είχε πάρει διδακτορικό.
http://farmaki-on.blogspot.com/2008/08/blog-post_7732.html

Πρωκτικό σεξ: από πίσω, γάμα σούφρα, οθωμανικό, οθωμανικό δίκαιο, πουτσοκώλι, πρωκτηδόν.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
GATZMAN

Σχόλιο για την 4η φωτό:Μετά το 31 καίγεσαι