Με την πτώση του Ανατολικού Συνασπισμού και το τέλος του υπαρκτού Σοσιαλισμού (που τελικά δεν κατάφερε να προχωρήσει από τη Δικτατορία του Προλεταριάτου στον Κομμουνισμό), η λέξη χορός απέκτησε νέα διάσταση.

Χρησιμοποιώντας σήμερα τη λέξη χορός, αναφερόμαστε στο γνωστό χαμούρεμα και μπαλαμούτιασμα γυναικών από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, σε τιμές που κυμαίνονται από 10 μέχρι 15 ευρώ, ανάλογα με το εκάστοτε κωλόμπαρο ανά την ελληνική επικράτεια. Με την είσοδο του πελάτη στο χώρο του κωλόμπαρου, ξεκινάει το αλισβερίσι, με τις κοπέλες να πλευρίζουν τον καβλιάρη Νεοέλληνα και να θέτουν δύο ερωτήματα: να καθήσω να με κεράσεις ένα ποτό ή θα έρθεις για έναν χορό; Για τους πιο θερμούς υπάρχει και ο «χορός prive», ο οποίος με αυξημένο αντίτιμο επιτρέπει μία πλειάδα αυξημένων υπηρεσιών ξε(γ)καβλώματος.

Περιγραφή του χορού σε ιστοσελίδα του ελληνικού διαδικτύου:
«Οι πριβέ χοροί είναι το απόλυτο διεγερτικό για τους άνδρες και γι’ αυτό «ανθούν» στα club του εξωτερικού και της Ελλάδας -και όχι μόνο στα στριπτιτζάδικα. Διαρκούν μόλις λίγα λεπτά αλλά τα παρά τη σύντομη διάρκειά τους αποφέρουν πολλά κέρδη για τις χορεύτριες. Τους κανόνες, εν τοιαύτη περιπτώσει, τους βάζει η εκάστοτε χορεύτρια η οποία υποδεικνύει στους πελάτες πώς να κάτσουν, αφού στους πριβέ χορούς δεν επιτρέπεται το άγγιγμα. Οι άντρες πρέπει να κάθονται φρόνιμοι όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό…Οι χορεύτριες, ωστόσο, μπορούν να πλησιάσουν τους πελάτες όσο θέλουν, χορεύοντας -με σχεδόν αδαμιαία περιβολή- άκρως προκλητικά μπροστά τους, διεγείροντας τις αισθήσεις τους. Σειρά έχει ο επόμενος… »

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
Μπεναρόγιας

όλοι μας έχουμε ακούσει τη ρητορική ερώτηση φίλων, φτάνοντας στο night club: θα πάρεις χορό....

#2
Galadriel

Πολύ ενδιαφέρον (pun ανιντέντεντ). Και μετά που τους διεγείρουν τις αισθήσεις ποιο λήμμα παίζει;

#3
Hank

Όχι ένα, αλλά 30 λήμματα, αρχίζοντας από την λημματομάνα φραπέ