Η μεταθανάτια ζωή. Στην εγκόσμια ζωή το συναντάμε συνήθως σε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με κακή επαναφορά ήχου ή σε συνομιλίες με άτομο που είναι στην κοσμάρα του και δεν έχει καμία επαφή με την κουβέντα που γίνεται είτε γιατί είναι αγουροξυπνημένος και ο εγκέφαλός του είναι ακόμα σε κατάσταση νάρκης είτε γιατί το μυαλό του τρέχει σε άλλη διάσταση.

  1. Έλα μ' ακούς; δεν σ' ακούω καλά... λες και βρίσκεσαι στο υπερπέραν!!
  2. Γη καλεί Σωτήρη! μπορείς να επιστρέψεις από το υπερπέραν να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε;

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
iron

είχα μια θεία που, όταν ήταν νέα, έστριβε συνέχεια μια τούφα από το μαλλί της (κλασικό γυναικείο τικ) και για να δικαιολογηθεί έλεγε ότι έτσι επικοινωνούσε με το υπερπέραν.

κατά τ' άλλα, αν σας βρεθεί, διαβάστε την ιστορία του Robert Lindner «The jet-propelled couch» από το βιβλίο του The Fifty-Minute hour. Ίσως στο http://www.harpers.org/archive/1954/12/0006789

#2
iron

υπάρχει και στα ελληνικά, Η ώρα των 50 λεπτών, εκδόσεις δεν θυμάμαι, αλλά είναι εξαντλημένο.

#3
Galadriel

@ιρονικ: το στρίψιμο της τούφας είναι σαφές ερωτικό υπονοούμενο. Αν κάνεις γούγλε - γούγλε με λήμμα «γλώσσα σώματος φλερτ» σου βγάζει ένα κάρο ενδιαφέροντα. Από εδώ πχ βρήκα τα εξής:

[I]ΠΩΣ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΜΕ... ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣOΥ
Είτε πλέκοντάς τα γύρω από το δάχτυλο είτε τινάζοντάς τα πίσω μεγαλόπρεπα, το παιχνίδι με τα μαλλιά είναι όπλο φλερταρίσματος μεγάλου βεληνεκούς. ... στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σημείο μας και σπάνια αφήνουμε κάποιον άλλο, εκτός από το φίλο ή τον κομμωτή μας, να τα αγγίξει. Όταν παίζουμε με τα μαλλιά, συχνά μιμούμαστε αυτό που θα θέλαμε να μας κάνουν. Είναι σαν να λέμε: «Θέλω να αποκτήσουμε περισσότερη οικειότητα». Το να παίζεις με τις τούφες σου βοηθά επίσης να έχεις οπτική επαφή με το αντικείμενο του πόθου σου. ... Το άγγιγμα των μαλλιών ενθαρρύνει επίσης τους άλλους ανθρώπους να τα προσέξουν. Μια γυναίκα με καθαρά και περιποιημένα μαλλιά δείχνει ότι γενικά προσέχει τον εαυτό της. Αγγίζοντας τα μαλλιά μας στέλνουμε το μήνυμα ότι είμαστε καθαροί και υγιείς σε όλο το σώμα.[/I]

#4
iron

α, είσαι τέλεια, μου έδωσες καλό συμπλήρωμα γι' αυτό που ετοιμάζω (όχι την αρχοντομούνα, αν κι εκεί θα κόλλαγε, άλλο, άλλο).

πάντως η θειά μάλλον προς το αυτιστικόν το πήγαινε (οπότε ήταν ειλικρινής η απάντησή της) παρά προς οπουδήποτε αλλού!

#5
Vrastaman

Μήπως φτερνίζεται κιόλας; Γιατί όπως λέει και ο Xalikoo, άν πετύχει το φτέρνισμα, τύφλα να'χει...

#6
iron

όχι, αλλά αυτό τό' χει η μάνα μου και όταν το είδα εδώ, της έστειλα το λινκ πάραυτα!