Ζαιόμετρο είναι το όργανο με το οποίο μετράται η ζαιότητα, δηλαδή η ένταση του συνδυασμού κυνισμού, ξεδιαντροπιάς και βλακείας με την οποία ο Ζαίος εκφράζεται. Περιέχει ειδικούς αισθητήρες, λογισμικό με εκλεπτυσμένο αλγόριθμο και ενσωματωμένη ζαιοκλίμακα.

εικόνα πρωτοτυπου ζαιομετρου

Για τη σύλληψη της ιδέας, την έρευνα & ανάπτυξη και την κατασκευή του πρωτότυπου ευθύνεται ο John DeGroo.


Μα τι μπούρδες αράδιασε πάλι ο Βασιλάκης; Έχει χτυπήσει κόκκινο το ζαιόμετρο!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Ζαίος/α είναι ο άνθρωπος χωρίς αρχές, ο οποίος συνήθως πράττει τα αντίθετα από αυτά που διακηρύσσει ότι ασπάζεται. Αρέσκεται στην ηθικολογία, την οποία με την πρώτη ευκαιρία χρησιμοποιεί για να σκουπίσει τα οπίσθια του.

Το μέγεθος της ασυνέπειας ενος ζαίου μετράται με το λεγόμενο Ζαιόμετρο:

ειδικος μετρητής ασυνέπειας και βλακείας

Διαφέρει από τον κοινό μπαγαπόντης, παγαπόντης, κοπρίτης ή κατσαπλιάς διότι κατέχει το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς.

Συνώνυμα

  1. πειναλέουρας που για χάρη ακομη και ενός ευρώ κάνει επικές κωλοτούμπες, διχάζει και λασπολογεί
  2. Λαμόγιο που θα υποστηρίξει οποιαδήποτε άποψη και ιδεολογία αρκεί να εξυπηρετηθεί το συμφέρον του (π.χ. Θαλέξης)
  3. Πρώην πρασινοφρουρός που επί ΠΑΣΟΚ έφαγαν οι συγγενείς όλων των βαθμών και διορίστηκαν ως και οι αδέσποτες γάτες της γειτονιάς του
  4. Φανατικός οπαδός κόμματος (Συριζαίος), που τον ενδιαφέρει μόνο να κυβερνά το κόμμα του ακόμη και χωρίς εκλογές, ώστε να ελέγχει τους "αρμούς της εξουσίας"
  5. Άτομο χαμηλής ευφυΐας που εφευρίσκει αστείες δίκαιολογιες για την ασυνέπεια του κόμματος που στηρίζει, Βασιλάκης ή η ζωντανή απόδειξη ότι συνδέονται το ηθικό πλεονέκτημα με το νοητικό μειονέκτημα.
  6. Η ερμηνεία της Google:

λεζάντα εικόνας


Βουλευτής-Προστάτης των φτωχών και υπέρμαχος της αναδιανομής πλούτου κάνει έξωση (διαταγή απόδοσης μισθίου) στην άνεργη που νοικιάζει ένα εκ των 45 διαμερισμάτων του.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Σιτεμένη ελλεεινίδα που τρίζουν ακόμη τα λουριά της και περιδιαβαίνει στο ίντερνετ ψαρεύοντας πύρκαυλους στερημένους γιδέμπορες με σεξουαλικά υπονοοούμενα λολίτας και πολιτικά σχόλια συνάμα.

Ψαρεύει διαδικτυακά φαλλούς πολλές φορές υποστηρίζοντας ακτιβιστικές και ριζοσπαστικές δράσεις, απόψεις ή πολιτικές. Αλληλέγγυο κούγκαρ με σημαία.

Συνώνυμα: συνταξιούχος λολίτα, γεροντομούνα ή καυλόγρια

Δηλώνει δημόσια ότι τα καταπίνει η Λίνα, κάτοικος Αγγλίας λίγο πριν τη σύνταξη, μπας και ψαρέψει κανένα τεκνό. Αυθεντική καυλογερόντισσα.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified