Μαζέψου, χαλιναγωγήσου, pull yourself together που λένε και οι ιμπεριαλιστές φίλοι μας. Αναφέρεται κυρίως σε περιπτώσεις όπου ο άλλος προκαλεί με γκροτέσκες συμπεριφορές που προξενούν χλευασμό, αγανάκτηση ή και αποτροπιασμό.

16χρονος γκει περιδιαβαίνει ωσάν σπαστός καφές τις καφετέριες στο Θησείο, πουλώντας ημερολόγια και κωλοτρίβεται σε κάθε αντρική παρέα! Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, υπέρβαρος 50χρονος, βρυχάται προς τον νεαρό:
-Σφίξε τα λουριά σου ρε βρωμόπουστα, και τρομάζεις το γκόσμο...

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Αποτελεί τη συγχώνευση των ομάδων ΠΑΟ και Α.Ε.ΣΠΑΡΤΗΣ, της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Δημήτριος Γιαννακόπουλος. Η συγχώνευση θα πραγματοποιηθεί μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια όταν ο Παναθηναϊκός θα έχει κατρακυλήσει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και για να ορθοποδήσει θα αναγκαστεί να συγχωνευθεί με την Α.Ε.ΣΠΑΡΤΗΣ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ηγηθεί αυτή της προσπάθειας και θα επιβεβαιωθούν οι φήμες που τον θέλουν να ασχολείται και με τα διοικητικά του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Το Ω στην ονομασία προτιμάται για να προσδώσει ένταση και δυναμική στο νέο σωματείο το οποίο θα κυριαρχήσει στις μικρές κατηγορίες.

Το μεγάλο μπαμ με την απόκτηση του Νίκου Βαμβακούλα για την τεχνική ηγεσία του Σ.Π.Α.Ω. ανακοινώθηκε από τον Δημήτριο Γιαννακόπουλο μέσα από το σκάφος στο οποίο κάνει τις διακοπές του αυτό το καλοκαίρι.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified