Είναι το αμεα που είναι έξω. Είναι αυτός που θεωρείται κανονικός και οκ αλλά απλά έχεις πέσει σε κύκλο αυτίκλων και όλα παίρνουν ,σχεδόν, την αντίθετη σημασία τους.Λυπάμαι για σένα.Μπορείς να σιγουρευτείς παρατηρώντας τη συμπεριφορά του ·έχει δυνατές αυτιστικές τάσεις,κάθε σοβαρή κουβέντα για τις συμπεριφορές του κόβεται,δε πάει πουθενά στη ζωή με ουδένα τρόπο αλλά θεωρούνται όλα φυσιολογικά.Έχεις πέσει σε λάκκο ΑΥΤΙΚΛΩΝ ,αυτή είναι η εξήγηση για τα ανεξήγητα.Σκαρφάλωσε και τρέχα αγαπημένε φίλε.Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και τρεεεχα.

εγώ τη πάτησα έτσι.

Got a better definition? Add it!

Published

Άτομο με εγγενή και άλυτα προβληματάκια. Δεν κάνει για να βοηθάει τον γαμοβιντεά αλλά δε κάνει και για τίποτα άλλο, οπότε εντάξει. Ορισμένες φορές θα χάσει το μεροκάματο από τον γιο ή τον ανηψιό του αφεντικού οι οποίοι και δε συμπεριλαμβάνονται στον ορισμό. Έχει σπουδάσει στο κοντινότερο γυμνάσιο(πραγματικά πρόκειται για το κοντινότερο γυμνάσιο στην εκκλησία που βρίσκεσαι) και του τη σπάνε πολύ οι γάμοι και οι φωτογραφίες.

για παράδειγμα ο Μήτσος!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Είναι το άτομο που ειδικεύεται σε κινηματογραφήσεις/μαγνητοσκοπήσεις γάμων (και σε βάφτιση να είναι πάλι γαμοβιντεά τον λέμε). Οι πιο χαρακτηριστικοί γ. απαντώνται σε επαρχιακές πόλεις και συνηθίζουν να φέρουν τουλάχιστο ένα βοηθό τύπου πικπα, απροσάρμοστο και τελείως άσχετο με γάμους και κάμερες. Θα σκάσει μύτη από νωρίς στην εκκλησία θα τεστάρει τον εξοπλισμό του και θα έχει τις πόρτες του βαν ανοικτές για να παίρνει αέρα το απροσάρμοστο που κοιμάται από πίσω. Ακολουθεί πραγματικό περιστατικό:

Ακούγεται η κόρνα της νύφης και ευθύς ο γαμοβιντεας:

  • σουτάρει απ'τη μέση αυτά που πείραζε τόσην ώρα
    • ξυπνάει τον βοηθό που κοιμάται πάνω στο πραγματικό εξοπλισμό που είναι ήδη έτοιμος
    • δίνει μια μικρότερη κάμερα στο βοηθό και τον στέλνει να χωθεί στον κόσμο
    • ο ίδιος περνάει διακριτικά μπρος και γύρω από τη νύφη την ώρα που πλησιάζει το Ιερό Ναό όπως διέσχιζε τα χωράφια του Βιετνάμ ο Φόρεστ Γκαμπ

Ο σωστός γ. θα κλέψει την παράσταση γιατί το μυστήριο είναι που βρήκε αυτό τον βοηθό και όχι ο γάμος!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Τι εστί λέτσος, ε;
Έχεις και συ ο ίδιος υπάρξει λέτσος, ελπίζω όχι καθ'έξιν. Τέσπα, είναι ο παρ' ολίγον κυριλέ. Έχει στραβώσει κάτι τελευταία στιγμή, λεπτομέρεια ίσως αλλά κάνει μπαμ.

Σκονισμένα παπούτσια,τσαλακωμένο ρούχο,αταίριαστο χρώμα παλτό και όσο προχωράμε κινούμαστε προς τη γη του χλιμίτζουρα!!!

Είναι αυτός που θά 'θελε να ναι καλύτερος και το πρόβλημα του είναι προφανές σε σένα, γενικώς κι αορίστως.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Μπορεί απλά να χρησιμοποιηθεί εκ περιτροπής με το γαμόπουστας.

Η περιγραφική του μαγεία ωστόσο αναδεικνύεται όταν το εν λόγω άτομο έχει φαντεζί και συνάμα μάγκικο ντύσιμο, δε στη δίνει κατ' ευθείαν στα νεύρα και έχεις το χρόνο να το περιεργαστείς σχεδόν ψύχραιμα, αυτός είναι ο γαμόσταυρος.

-Κοίτα το αγόρι· σχισμένο τζινάκι, πουκάμισο, αμάνικο μπουφάν και αλυσίδα...
-Ευτυχώς φόρεσε σαγιονάρα και το 'σωσε λίγο.
-Γαμόσταυρος νέος!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Αυτός που τα παίρνει όλα σβάρνα, τ'ς γαμάει τη μάνα.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε λόγω υψίστης κάβλας, είτε λόγω απύθμενης ηλιθιότητος. Σε κάθε περίπτωση ένας γαμοπέταλος θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους... Οι γαμοπέταλοι είναι σπάνιοι.

Οπ, οπ κάνε τ' αμάξι στην άκρη έρχεται ένας γαμοπέταλος από πίσω!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified