Μα τώρα, είπαμε χαλαροί, αλλά κατάληξη μούνης κατάληξη μούνα κατάληξη μουνο, νταξ ρε φίλος ούτε στα λήμματα δεν τα βάζουμε αρσενικό θηλυκό ουδέτερο ξερωγώ.
Όκ κέικ ρε παιδιά, μή βαράτε. Τί να σβήσω, τί κρατάμε;
Μήπως ξερωγώ να μπει μία ετικέτα για όλα που έχουν τελευταίο συνθετικό τα -μουνης, -μούνα, -μούνο; Διακρινόμενη όμως από την άλλη ετικέτα που είναι όσα έχουν πρώτο συνθετικό το μουνο- ;
Επίσης, ετικέτα τεκνό βάλαμε; Έχουμε πολλά.
κατάληξη: -μούνης/-α/-ο
Τι πρόβλημα έχεις με το ουδέτερο; ξεκωλοπατόμουνο το τελικό ο δεν τονίζεται.
Μπράβο παιδιά για τη δουλειά που κάνετε με τις ετικέτες, τις χαζεύω κάθε μέρα και πωρώνομαι άγρια! Έχω την εντύπωση ότι στην ετικέτα θρησκευτικά έχει μπει ένας λάθος τόνος μπροστά που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο ψάξιμο.
Εγώ πάλι περιμένω να απλωθεί όσο πάει για να μαζευτεί μετά, δίνω χρόνο που λέει κι ο Βικ. Επιμένω όμως ότι αυτό του Χότζα με τη μία σελίδα ετικέτες είναι πιο χρηστικό. Μάλιστα θα πρότεινα, δεδομένου του αντικειμένου του σάιτ να αντικατασταθούν όλες οι ετικέτες από μία και μοναδική: Ντροπής πράματα :-Ρ Μου φαίνεται ότι δεν έχω ακόμα συγχαρεί το επιτελείο για την πολλή και καλή δουλειά στο νέο σάιτ. Το κάνω λοιπόν τώρα.
Πεοτείνω να μπει επίσης το #βαϊραλιά ή #μιμήδιο για λήμματα που εξαπλώθηκαν μέσω των σόσιαλ.
Λείπει θεμελιώδες ταγκ για λήμματα πουυ καταλήγουν εις -ινγκ (πέφτινγκ, γόπινγκ, Επιτάφιινγκ, κτλ)
donmhtsos
@ vikar (σχετ. παράφραση). Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.