Μυθολογικό πλάσμα, από τη μέση και πάνω ολόλευκη κόρη και από τη μέση και κάτω σκύλος μαύρος, κόρη της Χάιντι και του Γκουσγκούνη, που μύρισε τον κρίνο ενώ πηδιόταν με το Δία και η Ήρα από ζήλεια την καταράστηκε: όσο και αν πηδιέται το βράδυ, να είναι ξανά παρθένα το πρωί.

Σαγήνευσε τη φαντασία των ανδρών από τις σπηλιές μέχρι τα σαλόνια καθώς ενσωματώνει όλες τις αρετές μιας μέλλουσας συζύγου: αρχόντισα στη κουζίνα, κυρία στο σαλόνι και πουτάνα στο κρεββάτι.

Είναι η γυναίκα εκείνη που, παρά το γεγονός ότι δεν έχει πάει με κανέναν, τις νύχτες βγάζει κουλό τον Μάικ Λαμάρ και ανάπηρους τους ακροβάτες τσίρκου (αλλά μόνο για ΣΕΝΑ).

Παρά το ότι έχει αποκτήσει ανά τους αιώνες στοιχεία Ιερού Γκράαλ, ακόμη και σήμερα οι πιο βλαμμένοι από τους άντρες πιστεύουν ότι την έχουν βρει, οι πιο ρομαντικοί ότι θα κάνει την επόμενη παρουσία της στην Εποχή της Παρθένου και οι πιο ρεαλιστές ότι, ακόμη και αν υπάρχει, είναι πιο σπάνια και από φωτό του Χριστού στον Κήπο με τα Ντόντο.

-Φίλε μου, είμαι τόσο ευτυχισμένος, τόσο χαρούμενος!!! Χθές κάναμε πρώτη φορά έρωτα με την Πηνελοπίτσα μου, μετά από 6 μήνες που είμαστε μαζί και ήταν ένα όνειρο... Μου ήταν όλο «σβήσε το φως,ντρέπομαι», «έλα να σκεπαστούμε», «μ' αγαπάς;», «μη εκεί», «μη εδώ», «μ' αγαπάς;», «μ' αγαπάς;» και όλο έτρεμε μέσα στα χέρια μου και μετά ανοίχτηκε και έκανε τόσα όμορφα πραγματάκια... αααχχχ...

-Πηνελοπίτσα; Ποια Πηνελοπίτσα; Αυτή που μέχρι πέρσι ξεψώλιαζε τον Μήτσο το μανάβη που είχε κάνει φυλακή για σωματεμπορία;

-Γαβ...

Αρκάς, Ξυπνάς μέσα μου το ζώο (από patsis, 20/06/09)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified