Βρισιά που συνδυάζει τις ήδη πολύ διαδεδομένες βρισιές λαγός και κότα, που και οι δύο δηλώνουν τον δειλό, για να σημάνει κάποιον που είναι υπερβολικά δειλός. Χρησιμοποιείται κυρίως (αλλά όχι αποκλειστικά) από οπαδούς του Ολυμπιακού για να υβρίσει μέλη και οπαδούς της ομάδας του Παναθηναϊκού.

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΛΑΓΟΚΟΤΕΣ!
    Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ, ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΒΡΩΝΑ , ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕΥ!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!! (Εδώ).

  2. ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΛΑΓΟΚΟΤΕΣ ΑΔΕΦΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ...ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ, 4 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,5.000 ΜΠΑΤΣΟΥΣ,ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΝ... (Από το Φέισμπουκ)

  3. απέδειξαν οι ίδιοι με τα έργα τους ότι αποτελούν ένα πρωτότυπο υβρίδιο του ζωικού βασιλείου: λαγόκοτες ή κονικλόρνιθες -διαλέγετε και παίρνετε. (Εδώ χρησιμοποιείται από οπαδό του Παναθηναϊκού εναντίον του Ολυμπιακού).

(από Khan, 12/07/13)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified