Κάτι σαν μουνοθύελλα, όπου οι γυναίκες είναι βυζαρούδες και με κάποιον τρόπο επιδεικνύουν το στήθος τους είτε με ντεκολτέ, είτε με τόπλες, είτε ακτιβιστικά

Topless Jihad

όπως η ακτιβιστική οργάνωση Femen

είτε σε φάση αισθητικοποίηση του κιτς (βλ. πρώτο παράδειγμα).

Βυζοθύελλα σφαιρών από τη Sofia Vergara sτο Machete Kills

Σε κάθε περίπτωση ο ερχομός πολλών και μεγάλων βυζιών γίνεται δεκτός από τους θεατές ως ένα επιθετικό μετεωρολογικό φαινόμουνο.

  1. Ο πρώτος Machete ήταν πλακατζής και χαβαλεδιάρης. Ο δεύτερος γυρίστηκε απλά για να γυριστεί.Το μόνο που κάπως το σώζει -και να με συγχωρούν οι κυρίες και δεσποινίδες που ίσως διαβάσουν- είναι μια βυζοθύελλα άνευ προηγουμένου. (Εδώ).
  2. Θα ήταν όμως εντελώς άστοχο και νόθο αν προσπαθούσαν, λόγου χάρη, να μιμηθούν ο Γιάννης Ζουγανέλης τον Τζακ Λέμον, ο Θοδωρής Αθερίδης τον Τόνι Κέρτις και η Ζέτα Μακρυπούλια τη Μέριλιν Μονρόε. Τουναντίον, ο Ζουγανέλης παίζει το διπλό ρόλο Τζέφρι/Δάφνη μέσα σε έναν αυτοσχεδιαστικό οίστρο, με ατάκες όπως «είμαστε μέσα σε βυζοθύελλα!» και κλοτσοπατινάδες­, κρυφοκοιτάγματα προς το κοινό κι επικοινωνιακή αμεσότητα. (Εδώ).
  3. -αλήθεια.... τώρα το καλοκαίρι, φοράτε σουτιέν καθημερινά? εγώ όταν τα μπλουζάκια δεν φεγγίζουν/διαγράφουν, συνήθως το αποφεύγω.
    -Δε μου λες, με τον πονο μου παιζεις; Το σουτιεν μπορεις να το αποφυγεις οταν εχεις μικρο ή μετριο βυζακι. Οταν εχεις βυζοθυελλα, ειναι πρακτικα αδυνατον, καθοτι αν τα αμολησεις ελευθερα, βαζεις σε κινδυνο την σωματικη ακεραιοτητα πολλων. Κι αμα σηκωθει κι η ρωγα....γαμησε τα!! (Εδώ).
  4. Πω πω τι βυζοθύελλα είναι αυτή! (Σχόλιο στο πιο κάτω βιντεάκι).

Βυζοθύελλα

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified