Φίλε Πάτση καταπληκτίκ! Ειδικά το δαντελένιο πετσετάκι είναι όλα τα λεφτά.
Τι θα γίνει παιδιά; Θα το φάω τελικά εκείνο το συκαλάκι;!!!!!
Γεια σου και σένα βικάριε! Ένα συκαλάκι θα το πάρω, αρκεί να το 'φτιαξε η μαμά σου...
Έχω ακούσει πως η φράση «ο μήνας έχει 9» προέκυψε συνώνυμη του «ζωή και κότα» επειδή κάποτε οι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώνονταν κάθε 9 του μήνα, δημόσιος υπάλληλος=λούφα. Το έχει ακούσει αυτό και κανένας άλλος;
Επίσης υπάρχει και το: Αυτά έλεγε κι η Ζαν ντ' Αρκ και την κάψανε, ως απάντηση στο: Ακούω φωνές.
Νομίζω πως δεν δίνει υπερθετικό βαθμό, αλλά, πως να το πω, μειωτικό; Θα το πω. Δεν υπάρχει μισό αρχίδι. Σε αντιπαράθεση με το «πήρα τ' αρχίδια μου», ε, όσο να πεις, είναι μείον.
Θεϊκό! Έχω πέσει απ' την καρέκλα, και γελάω κανά 10λεπτο. Μαζέψτε όλα αυτά τα υπερβολικά αστεία κάπου αρχηγοί, θα είναι the most visited ever!
Και 'κει που δεν το περίμενες
Προτείνω όσο βαρύτερη η αρρώστια, τόσο πιο μακρόσυρτο το αρ. Όχι όλο μαζί, πολλά α, ή/και πολλά ρ, κατά βούληση και κατά περίπτωση.
Καλώς σας βρήκα σλανγκιστές-ιες! Νομίζω πως το έχω διαβάσει σε κάποιο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ, αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι σε ποιο ώστε να σας πληροφορήσω λεπτομερώς. Είμαι σίγουρη πάντως πως το έχω διαβάσει.
Συνώνυμη έκφραση: αν η μαλακία ήταν εργόχειρο θα 'χες κάνει την προίκα σου (σε β' ενικό)
Αναφέρεται και στο μια Ιταλίδα απ' την Κυψέλη (Νικολαΐδης): Κάνουμε κι ένα επάγγελμα, νομίζω;
Είσαι φοβερός electron, και μόνο που βρήκες τη φωτογραφία! Πολλά γέλια!
PS Τελικά όλα γίνονται! Όχι ότι την είδαμε να χέζει...
Από άποψη φυσικής πάντως δεν στέκει, διότι ως γνωστόν Jπρο=Jμετά... Οπότε πιθανόν να αναφέρεται και σε κάτι απίθανο. Απαξιωτικό μεν, απίθανο δεν.