Απαξιωτική περιγραφή για κάποιον που την έχει δει και καλά και θέλει να μας πουλήσει υφάκι («πού πας ορέ Καραμήτρο») ενώ στην ουσία πρόκειται για έναν παρακατιανέουρα μπαδεαμέα του γλυκού νερού που όσο και να φτιαχτεί θα μείνει κάγκουρας. Συνώνυμο του «Μαγκιά, κλανιά κι εξάτμιση», δηλώνει ότι κατέχουμε το εν λόγω θρασύ ατομάκι σαν κάλπικη δεκάρα, και όσο και να κουνηθεί, δε φτουράει σε τα μας.

Καλά, μιλάμε, το θυμάσαι το χθεσινό τσουτσέκι για ΑΜίτη που μας τα έκανε τσουρέκια στην Πύλη μέχρι να μας αφήσει να βγούμε; Τον είδα στο κλάμπι εξοδούχο, γυαλί μαλλί και παντελόνι Lee, αλλά τί να λέει - χόρευε κάτι σαν μεταξύ προσοχής και ημιανάπαυσης και δε σταύρωσε όλο το βράδυ ούτε θηλυκή αγελάδα. Κηδεία σκέτη.

Δες και το μαλλί, γυαλί και παντελόνι Lee

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
allivegp

Επίσης, προφέρεται με λιωμένο το λιι.

#2
poniroskylo

Τι είπες τώρα ;!! Παρακατιανέουρας, μπαδεαμέας, κλάμπι ... πούντα όλ' αυτά;

Α, και το λήμμα γαμάτο.

#3
poniroskylo

Ρε πστ! ... μιλάμε για το kiss of death ... δεν πρόλαβα να πω έναν καλό λόγο για τον άνθρωπο και μέσα σε πέντε λεπτά (κυριολεκτικά, σε πέντε λεπτά) το λήμμα εισέπραξε δυο Χ ... Ήμαρτον ...

#4
poniroskylo

Νταξ, ευτυχώς που βρέθηκαν και δυο σωστοί μέσα στα επόμενα τρία λεπτά απ' το προηγούμενο σχόλιο (κυριολεκτικά, τρία λεπτά) κι έβαλαν πεντάστερα κι άρχισε νάρχεται το πράμα στα ίσα του ... δλδ, αυτός που το μαύρισε, γιατί και πώς και τι κατάλαβε ... ας μπει ως επισκέπτης να μας το εξηγήσει τέλος πάντων διότι η επιστήμη προ πολλού έχει σηκώσει τα χέρια ...

#5
Vrastaman

Ε, ναι!

#6
Βασίλης-7

Πολύ καλό και πολύ παλιό παίδες.
Θα πρέπει να μπει και στα κλασικά κατά την γνώμη μου,
αφού το λέγαμε (με την ίδια περίπου σημασία του ορισμού) από την εποχή που μοστράραμε τυφλού ακκορντεονίστα γιαλί, βάζαμε μπριγιόλ στο μαλλί και τα μόνα μπλουτζήνια που ξέραμε ήταν τα Lee... :)

#7
ο αυτοκτονημενος

και η καμπανα 35 cm