Πρόκειται για gay κομμουνιστή, εκ των αρσενοκοίτης και κνίτης.

Για τα μάτια του κόσμου, οι καθαρόαιμοι κομμουνιστές ισχυρίζονται ότι η ομοφυλοφιλία αποτελεί υποπροϊόν του καπιταλιστικού λαϊφστάιλ.

Το λαϊφστάλιν κρατάει μεν κλειστό το ντουλαπάκι στα αδιάκριτα μάτια των μικροαστών, στην πράξη όμως δεν αποτρέπει τους μυημένους προλετάριους όλους του κόσμου να ενώνονται σε ένα νον-στοπ ομοερωτικό καμπαρέ που μυρίζει θυμάρι, φασκόμηλο και εργατιά!

Ασιστ: Τζιμάκος Πανούσης

Πανούσης: - Με το γεγονός ότι αρνήθηκες να αναλάβεις μάνατζερ του Εφραίμ και της Πελέκη για να βοηθήσεις να βγουν από τα δύσκολα, αληθεύει ότι στην έπεσε ο Αρσένιος τραμπούκικα ως πρώην Κνίτης;

Ψινάκης: - Όταν συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός δεν πρέπει να κάνουμε και τόση πλάκα όταν είναι επαγγελματικό το θέμα...

Πανούσης: - Όχι, εγώ το λέω σοβαρά, από αυτά που έχω διαβάσει το ξύλο που σου έριξε ο αρσενοκνίτης είχε επιπτώσεις στο προσωπικό σου τράβηγμα ή τα βρήκατε μετά και...

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
Vrastaman

Το παράδειγμα από τον Δούρειο Ήχο της 1/6/09.

#2
BuBis

Μην μας σταλινιάζεις πρωί-πρωί Vrasta!

#3
baznr

Εξελανς!
Μμμμ.... Και Αυτή το Κανελιάνει το ρυζόγαλο;

#4
xalikoutis

Πρόκειται δηλαδή για τον gay Μάρτυρα του Ιωσήφ, σύμφωνα με ένα άλλο Πανούσειο όρο...

#5
GATZMAN

Καλά...τώρα πήρα πρέφα τη Λιάνα. Το στύλ της μου θυμίζει το τραγούδι: Μη βαριοχτυπάς τις χάντρες η δουλειά κάνει τους άντρες, το γιαπί το πηλοφόρι, το μυστρί. Και το τσιγάρο...οικοδομικό, μαστόρικο βεβαίως βεβαίως!

#6
ο αυτοκτονημενος

πουσ/δες υπαρχουν πολοι
αλλα φραγκατοι ολοιγοι

#7
Jonas

Πρόταση προς μοδίστρους: Μήπως να υπήρχε και μια χωριστή κατηγορία «Πανουσικά»;

#8
Hank

Ανοιχτή ερώτηση:

Ναζιάρης vs αρσενοκνίτης. Ποιος είναι πιο σέξι;

Πάντως κάτι ονόματα! Αρσένιος!
Υπάρχει κι ο Αμφιλόχιος, δηλαδή ενέδρα (λόχος, ελλοχεύω) κι από τις δύο μεριές.

Trivia: «Μαλακοί» και «αρσενοκοίται» είναι οι δύο λέξεις που χρησιμοποιεί για τους γκέι ο απόστολος Παύλος. «Μαλακός» σήμαινε στην κοινή ελληνική τον εκθηλυμένο γκέουλα (με την κακή έννοια), γιατί υπήρχε κι ο γκέι με την καλή έννοια, που ήταν όλοι τους, και όπως έχω πει κι αλλού, η βρισιά «μαλακός» έκανε το μεγάλο ροκέ από τον «πούστη» να σημαίνει σήμερα τον «μαλάκα».

#9
Vrastaman

Molotov–Ribbentrop: Ο πρώτος καταγεγραμμένος γάμος ομοφυλοφίλων!

#10
Hank

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Είναι αυτό που λένε:

«Τα άκρα του πολιτικού φάσματος συναντώνται».

#11
jesus

@χανκ
κανέναν δεν έχω ακούσει όμως να κατηγορεί τον χίτλερ για ολιγωρία στον αντικομμουνιστικό του αγώνα λόγω της υπογραφής του ίδιου συμφώνου. ούτε κ να κατηγορεί την ανοχή στα όρια της υποστήριξης (ή κ πέρα από αυτά) που έδειξε όλος ο δυτικός (καπιταλιστικός) κόσμος στον ναζισμό, ακριβώς γιατί είχε δηλωμένους τους αντικομμουνιστικούς του στόχους κ τους χρησίμευε ως ανάχωμα στον «κόκκινο επεκτατισμό».

κ όταν λέω αντικομμουνιστικός, το λέω με την έννοια που του δίνει, πχ, ο τσόμσκυ, αυτήν της προπαγάνδας κ όχι μόνον εναντίον της θέλησης των λαών για αυτοδιάθεση, για χειραφέτηση από την τυραννία, κ όχι με την έννοια της α πριόρι αποτυχημένης εκστρατείας του κκε να υπερασπιστεί συνολικά την εσσδ.

δεν είμαι κάνας καραγκιόζης σταλινικός για να μην αναγνωρίζω ότι ο σταλινούλης αποφάσιζε για το μέλλον των λαών ως «μεγάλος πατερούλης» που ξέρει πριν από μας για μας κ ότι στη μοιρασιά του κόσμου πριν (μολότωφ-ρίπεντροπ) κατά τη διάρκεια (γίαλτες, μάλτες κτρ) κ μετά τον β' παγκόσμιο η συμπεριφορά της εσσδ ήταν αυτή ενός ιμπεριαλιστικού κράτους.
αλλά αν είναι να τα κάνουμε όλα ίσωμα, να έχουμε το θάρρος να τα κάνουμε πραγματικά όλα ίσωμα.

#12
Vrastaman

Vrastaman is losing both his Religion and his erection.

#13
jesus

προτιμώ να είμαι η θρησκεία σου από τη στύση σου, πάντως. με το ζ'μπάθειο κιόλας:Ρ

#14
Hank

Πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί που έχουν κάνει κριτική ή και αυτοκριτική απ' την αρχή ή α πουστεριόρι και για την στάση των δυτικών καπιταλιστικών δυνάμεων. Η περίπτωση της Γαλλίας είναι πολύ ενδεικτική. Δύο πρόχειρα παραδείγματα: Το βιβλίο «ο Βούρκος της Γης» του Άρθουρ Καίσλερ, και η τριλογία του Σαρτρ «οι Δρόμοι της Ελευθερίας». Ο Καίσλερ λέει ότι οι δεξιοί Γάλλοι δεν είχαν όρεξη να πολεμήσουν, γιατί σκέφτονταν ας έρθει ο Χίτλερ να καθαρίσει τα κομμούνια, κι οι αριστεροί Γάλλοι δεν πολέμησαν, γιατί είχαν πάρει γραμμή από το κόμμα ότι ο πόλεμος είναι ιμπεριαλιστικός, άσχετος από τις διεκδικήσεις της εργατικής τάξης, ενώ στην πραγματικότητα αυτή η θεώρηση ήταν παρελκυστική τακτική, δοσμένη εκ Σοβιετίας... Ο Καίσλερ περιγράφει πως ήταν τότε 35 και τα είχε με μία 20άρα. Γι' αυτόν ο «γάμος» Μολότοφ- Ρίμπεντροπ ήταν η συντέλεια του κόσμου, ενώ για την φίλη του ήταν κάτι το αναμενόμενο, και περιγράφει γλαφυρά αυτό το χάσμα γενεών.

#15
Hank

ΥΓ: Δηλαδή το μουστάκι είναι ο φερετζές της Μεγάλης Αδερφής;

#16
Vrastaman

Ήξερα ότι η ηγεσία και το πόμολο του ΚΚΕ είχαν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια παραμονή της φασιστικής εισβολής λόγω του συμφώνου Μ/Ρ, αλλά δεν είχα ιδέα ότι κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην Γαλλία!

#17
Hank

Ο Καίσλερ (που νταξ γενικά δεν ήταν και το καλύτερο παιδί) περιγράφει κάτι απίστευτους διαλόγους με έναν ταγό του Κ.Κ. Γαλλίας. Τους είχανε μπαγλαρώσει οι Γάλλοι, πριν ακόμα χάσουν τον πόλεμο απ' τους Γερμανούς, σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, και συζήταγαν κα΄θε μέρα καθαρίζοντας τις χέστρες. Εκεί ο αρσενοκνίτης προσπαθούσε να πείσει τον Καίστλερ ότι το διαλεκτικό προτσές επέβαλλε την συνθήκη Μολότοφ-Ρίμπεντροπ, και ότι όποιος λέει το αντίθετο έχει γραμμική αντίληψη της Ιστορίας, που δεν αποδίδει την συνθετότητα της ιστορικής διαλεκτικής...