Αυτός που εκσπερματίζει, την στιγμή ακριβώς που εκσπερματίζει. Παρομοιάζεται δηλαδή το «να φέρνεις» το σπέρμα, με το να φέρνεις γάλα, όπως ο γαλατάς. Λέγεται κυρίως σε περιπτώσεις που βγάζεις κάποιον /-αν ασπροπρόσωπο/η. Αυτός είναι ο γαλατάς χωρίς καρούμπαλο, γιατί υπάρχει και ο γαλατάς με το μπλε καρούμπαλο.

- Ναι, μωρό μου, ναι, ναι, έρχεται ο γαλατάς. Ο ΓΑΛΑΤΑΣ. Αργκχνοθξαβμησθςγσμανζμ,ανκηξσ

(από Khan, 02/11/09)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
johnblack

Αυτός που εκσπερματίζει τη στιγμή ακριβώς που εκσπερματίζει. Ενδιαφέρον. Διότι ασφαλώς υπάρχουν κι αυτοί που ΔΕΝ εκσπερματίζουν τη στιγμή που εκσπερματίζουν, αλλά κι εκείνοι που εκσπερματίζουν τη στιγμή που ΔΕΝ εκσπερματίζουν. Εύγε.

#2
Dirty Talking

Νταξ, λίγο αντζελισμός, αλλά εννοούσα ότι το «γαλατάς» δεν είναι μόνιμη ιδιότητα. Λ.χ. δεν θα πεις τον Γκουσγκούνη «γαλατά» σε χρόνο ανύποπτο, επειδή τον έχουμε δει να εκσπερματίζει καμιά χιλιάρα φορές. Θα τον πεις «γαλατά» μόνο την στιγμή που «τα φέρνει» στην γκόμενα. Αυτό ακριβώς. Τίποτ' άλλο.

#3
johnblack

Διευκρινιστικότατος. Πάντως εγώ σε προικοδότησα διότι με έδωσες αφορμή για να αναφερθώ - επιγραμματικά έστω - σε δύο πολύ ενδιαφέροντα φαινόμενα

  1. Το να «χύνεις» χωρίς να χύνεις, διότι απλά έχεις στραγγίξει μετά από τόσες φορές

  2. Το να λερώνεις το βρακάκι σου με μικρές σταγονίτσες όταν είσαι στα χαμουρέματα. Αυτά δεν μπορούν να θεωρηθούν κανονική εκσπερμάτιση.

#4
Galadriel

  1. Αυτά είναι. Παίζει και τέτοιο;

  2. ...ναι αλλά μπορούν να σε καταστήσουν έγκυο εξίσου με την κανονική εκσπερμάτιση.

#5
jesus

νομίζω ότι με το κόμμα που έβαλα διευκρινίζεται η παραξήγησις:Ρ

#6
Galadriel

Είσαι θεός τζίζα. Αλλά βέβαια θα στο χουν πει κι άλλοι χαχαχαχ

#7
johnblack

  1. Εμένα μου συμβαίνει συνέχεια. Μετά την 6η φορά

  2. Αυτό που λες δε παίζει. Είναι πολύ αραιά. Το λένε οι γκόμενες για να φορέσεις καπότα

#8
johnblack

Ξέχασα να σας ενημερώσω πως κατουράω και καμιά φορά. Σπάνια μεν, αλλά το κάνω :ρ

#9
vikar

  1. Το να λερώνεις το βρακάκι σου με μικρές σταγονίτσες όταν είσαι στα χαμουρέματα. Αυτά δεν μπορούν να θεωρηθούν κανονική εκσπερμάτιση. τζόνμπλακ Στο φαινόμενο έχει ήδη αναφερθεί ο Κάνινγκ, και μάλιστα, δίς. Αναρωτιέμαι γιατί τέτοια εμμονή... :-Ρ
#10
allivegp

@Τζόνιμπλακ: Πρέπει όμως να λαμβάνουμε υπόψη ότι από την ποσότητα των φλοκίων, εξάγονται παρά της γκόμενας συμπεράσματα για τυχόν ξενοπηδήματα μας. Π.χ., άλλο γάλα παραδίδει ο γαλατάς μετά από αποχή ενός ολόκληρου 24ώρου και άλλο όταν έχουμε παραδόσει μερικά λίτρα το ίδιο μεσημέρι γυρίζοντας από τη δουλειά στη Λίλιαν που συναντήσαμε στο ταξί (λέμε τώρα). Μια δε έμπειρη ερωτική παρτενέρ έχει αναπτύξει και άλλες αισθήσεις π.χ. γεύση, αφή (πυκνότητα φλοκίων κι έτσι) προς εξαγωγή παρόμοιων συμπερασμάτων. Ένα πρακτικό κόλπο, είναι να της ρίχνεις φλόκια στα μάτια, κατά το «στάχτη στα μάτια», αλλά στην περίπτωση μας, κυριολεκτικά.

#11
johnblack

  1. Εξαρτάται απ' το πόσο γουστάρεις τη συγκεκριμένη τύπισσα που έχεις βάλει κάτω. Αν απλά τη βλέπεις ως δοχείο εκκένωσης, θα φύγουν μόνο ένα μίνιμουμ φλοκίων, τα απολύτως απαραίτητα για να ξεχαρμανιάσεις και να ψάξεις για τίποτα καλύτερο χωρίς να κάνει κρα η λιγούρα στο μάτι.

  2. Επίσης, εξαρτάται απ' το πόση ώρα θα το βασανίζεις μέχρι την ώρα της εκτόξευσης. Αν την έχεις δει κοκόρι και τελειώσεις στο 1,5 λεπτό, το αποτέλεσμα θα είναι φτωχό. Και πάλι, όταν δε πολυγουστάρουμε τη φάση και γαμάμε υπέρ πατρίδος, είμεθα συνήθως συνοπτικοί στας διατυπώσεις μας...