Επειδή οι γυναίκες δεν έχουν (ακόμα) κανονικούς πούτσους, καβλιά κ.λπ. όργανα διακόρευσης όπως οι άντρες, παρά την εξέλιξη της τεχνολογίας, της γενετικής μηχανικής κ.λπ., για να αναφερθούν σε αυτά σε βρώμικες εκφράσεις και μπινελίκια.

Επειδή κάποιες γυναίκες πρέπει να είναι ίσες με τους άντρες σώνει και καλά και αυτό θα πει ότι πρέπει να τους μοιάσουν και μάλιστα, για καλύτερα, να μοιάσουν στους πιο κάφρους απ' αυτούς, για να φαίνεται καθαρά πόσο ίσες είναι, μην ξεφύγει από κανέναν.

Επειδή κάποιοι άντρες, λόγω της καφρίλας τους, μιλάνε με ορολογίες για πολύ ξύλο και χρησιμοποιούν εκφράσεις όπως «θα της ρίξω δυο καβλιά», «θα της ρίξω δυο πούτσους» λες και είναι η άλλη σκουπιδοτενεκές και θα πετάξει τα σκουπίδια του ο κτηνάρας. Που θα πει «θα της ρίξω δυο γαμήσια χωρίς συναίσθημα, μόνο και μόνο γιατί κάβλωσα και την έχω για τον πούτσο μου». Έκφρασεις τέτοιες εκχυδαΐζουν την σεξουαλική επαφή, εξευτελίζουν την γυναικεία υπόσταση και δείχνουν πόσο μαλάκας είναι αυτός που τις λέει.

Γιαυτό:
Μερικές γυναίκες χρησιμοποιούν αντίστοιχη γλώσσα, τόσο καταπληκτική όσο οι κατά λέξη μεταφράσεις των ξένων γλωσσών που δεν βγάζουν νόημα.

Σο, μια χαρά, «θα του ρίξω δυο μουνιά» θα πει ακριβώς «θα του ρίξω δυο γαμήσια χωρίς συναίσθημα, μόνο και μόνο γιατί κάβλωσα και τον έχω για το μουνί μου». Έκφραση που εκχυδαΐζει την σεξουαλική πράξη, εξευτελίζει την ανδρική υπόσταση και δείχνει πόσο μαλάκες είναι όσοι άντρες λένε τις αντίστοιχες και παρασέρνουν τα κορίτσια στο να μιλάνε και αυτά άσχημα, γιατί, μια φορά, αυτά τα λόγια δεν τους τα 'μαθε η μάνα τους.

Επίμονη ασίστ: Χαλικούτης (μάκια μάκια όπα όπα χαλικού)

-Και τελικά τί έγινε ρε όταν φύγατε; Το κάνατε; Λέγε!
-Έλα ρε Δέσποινα, τί να κάνουμε, γυρίσαμε χαράματα και σε δυο ώρες είχε δουλειά...
-Δυό ώρες; Δυο γαμημένες ώρες; Πας καλά ρε; Με τις καύλες που είχατε και οι δύο σε μισή ώρα θα του χες ρίξει δυο μουνιά και θα τον είχες ξαποστείλει. Γαμώ το φελέκι σου είσαι απερίγραπτη.
-Αφού με ξέρεις... Θέλω το παραμύθι μου δεν μπορώ έτσι τσακ μπαμ... Μαλακία έκανα, ε;

(από Khan, 04/08/14)

Δες και ρίχνω, τρώω, πέφτω.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
Vrastaman

Εξαιρετική η κραυγή μέσα από την κραυγή μου βράζεις σίστα. Μπερδεύομαι όμως με την αρίθμηση: είναι τεχνικά αδύνατον για κάποιον να ρίξει δύο πούτσους ή γα κάποιαν να ρίξει δύο μουνιά εκτός εάν πρόκειται για mutant!

#2
Galadriel

Δεν πάει ταυτόχρονα καλέ! Σε χρονική συνέχεια! Ρίχνω τον ένα πούτσο, μου πέφτει μου σηκώνεται και ρίχνω και τον άλλο. Ρίχνω το ένα μουνί, σπαρταράω από τον οργασμό, μου περνάει, ρίχνω και το άλλο και ξανασπαρταράω. Καλό χα; :-P

#3
Vrastaman

Συμπάθαμε, το σ/κ είχα δυο παιδικά πάρτι και καίω λάδια...

#4
Hank

Βάλε «ρίχνω νι πούτσους», «νι μουνιά».

Πολύ καλό Μες, άφησες την αιχμή σου!

Αλλά νομίζω ότι ακόμη κι αν η έκφραση είναι εις βάρος του συναισθήματος, της προσωπικής σχέσης κτλ αυτήν την σλανγκ της ισότητας πρέπει να την πανηγυρίσουμε.

#5
Galadriel

Ε, ναι! Εύκολα!

#6
rigo21

Έτσι, αυτά είναι...

#7
johnblack

Το δεκαράκι κυρίως για τα σπαρταρίσματα του σχολίου ;)

#8
acg

Δλδ εμας ρε Μαυρογιαννε που χωσαμε τη δεκαρουμπα πριν τα σπαρταρισματα του σχολιου, μας πιασανε τον κωλο;

#9
Galadriel

Μη στενοχωριέσαι αψγ πήραν άλλοι το αίμα σου πίσω με τα μηδενάρια τους. Αχχχ.

Α, τώρα κατάλαβα... Σούπω Γκάτζμαν, μαυρίσεις δεν μαυρίσεις θα σε φάω έτσι κι αλλιώς. Ζωντανό. Είσαι ο βασικός ύποπτος σο, ελπίζω να χεις καλόοοο άλλοθι, ακούς!;

#10
GATZMAN

Α ρε αστυνόμε σαϊνη. Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις.
Τώρα σοβαρά, οι Κίμωνες βαράνε αδιακρίτως. Εχω φάει κι εγώ αλλά και πολλοί άλλοι τα...κουλούρια. Κάνουν υπερωρίες θα έλεγα.
> θα σε φάω έτσι κι αλλιώς. Ζωντανό
Αλλά και εσύ ρε παιδί, να εκδηλώνεις τετοιες ζομπιστικές τάσεις. Χάθηκε να φας μια μπριζόλα;

#11
xalikoutis

#12
vanias

πάει ο ρομαντισμός. ψόφησε ο πούστης. δε βάζω πεντάρι σε τέτοια κηδεία. τεσσερο, όσοι και τον πηγαίνουν...

#13
dryhammer

Προ τριακονταετίας και βάλε το λέγαμε σαν ανέκδοτο για φεμινίστριες να λέει η μιά στην άλλη για κάποιον τύπο «Αυτουνού του πέταξα προχτές δυό μουνιά και τον ξέσκισα...»

#14
σφυρίζων

Life imitating art :-)