Μπερδεύομαι, δεν ξέρω τι μου γίνεται, είμαι σε σύγχυση, αδυνατώ να παρακολουθήσω κάτι ή κάποιον, χάνω τον λογαριασμό, χάνω την σειρά των γεγονότων, αποτυγχάνω να συγκρατήσω στο μυαλό μου πληροφορίες λόγω του πλήθους τους, μπερδεύω την πούτσα με την βούρτσα, δεν ξέρω πού παν τα τέσσερα, έχω χάσει επεισόδια. Ενίοτε και σαν γενικότερος χαρακτηρισμός ανθρώπου (βλ. είμαι οφ, είμαι αλλού, είμαι καμένος).

Αλλά και χάνομαι όμορφα, γουστάρω τόσο που η λογική μου υποχωρεί, συνεπαίρνομαι, καταπλήσσομαι από την ποιότητα μιας εμπειρίας.

Προέλευση από τον χώρο του ποδοσφαίρου: Οι επιτιθέμενοι είναι τόσο καλοί που οι αμυνόμενοι δεν προλαβαίνουν καν να παρακολουθήσουν την πορεία της μπάλας, πόσο μάλλον να προβάλουν αντίσταση ή να την κλέψουν, περιφερόμενοι κατά συνέπεια σα χαμένοι στο γήπεδο, μάταια προσπαθώντας να πιάσουν το ρυθμό που απαιτείται.

Από το ποδόσφαιρο, μέσω και μιας δημοφιλούς διαφήμισης του ΟΠΑΠ, έρχεται και ένας άλλος τρόπος να πεις ότι «χάθηκε η μπάλα»: το σύνθημα «πού 'ναι η μπάλα, οέο;» το οποίο λέγεται είτε τραγουδιστά είτε όχι.

  1. Από εδώ:

Για να μην μιλήσω για προγραμματισμό στο Linux , εκεί και αν έχασα την μπάλα. Για να φτιάξεις ενα παραθυράκι που να κάνει 2 δουλίτσες σου βγαίνει το λάδι.

  1. Από εδώ:

Φίλε συνονόματε giorgo αυτά που γράφεις θέλεις να τα διαβάσει ο κόσμος ή όχι. Εγώ προσπάθησα όμως και κάπου στο 1/3 του... κειμένου σου, έχασα την μπάλα. Δεν καταλάβαινα τίποτα από τις μα..@#$..ες που γράφεις.

  1. Από εδώ:

Σε παρακαλώ δώσε προσοχή. RESIZE όχι τα σβήνουμε όλα και φτιάχνουμε ένα μικρότερο. Αν σβήσεις ένα partition την έχασες την μπάλα.

  1. Από εδώ:

Μοντέλα απο τα stand της Canon της Fugi και μιας άλλης εταιρίας που δεν θυμάμαι γιατί έχασα την μπάλα...με το ξανθό...

  1. Από εδώ:

Λοιπον να πω και εγω την γνωμη μου. Επαιξα το ντεμο στην 40αρα μου σε 1080p. Στην αρχη εχασα την μπαλα με τα εκπληκτηκα μοντελα ,στον τομεα των γραφικων το παιχνιδι εχει ξεφυγει ,με μια λεξη εκπληκτικο!!!!

Το μοντέλο του τέταρτου παραδείγματος. (από patsis, 19/12/10)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified