Είναι η διείσδυση στο σεξ, χωρίς να έχει προλάβει να υγραθεί η κοπέλα, πράγμα επώδυνο για εκείνη, αλλά αρέσει σε αρκετούς που τη βρίσκουν όταν η κοπέλα φωνάζει (είτε απο ευχαρίστηση είτε απο πόνο). Όμως προκαλεί δυσκολία και στους δυο καθώς αρκετοί για να διεισδύσουν πιο άνετα, συνηθίζουν να σαλιώνουν με το χέρι τους το μόριο τους ή της κοπέλας τους. Αν λοιπόν δεν υπάρχει καθόλου λίπανση, η τριβή μπορεί να γίνει πολύ επώδυνη.

Χτες ήμουν τόσο αναμμένος που την πήρα όπως ήταν μέσα στο αμάξι, ασάλιωτα. Πόνεσε όμως και μας άκουσε όλη η γειτονιά..

Got a better definition? Add it!

Published

#1
iron

θα σε γαμήσω χωρίς σάλιο, που λένε

#2
Galadriel

Και για ακόμα μεγαλύτερο πόνο: θα σε γαμήσω με αμμοχάλικο :P

Trivia: κατά τον - γυναικείο - οργασμό, δεν πα να χει γίνει το σώσε, ο πόνος δεν είναι αντιληπτός, γιατί λόγω της παραγωγής ενδορφινών παύουν να λειτουργούν τα κέντρα του εγκεφάλου (και παράλληλα σταματούν αισθήματα φόβου ή άγχους λένε οι επιστήμονες αλλά άμα είσαι μέσα στο φόβο και το άγχος σιγά μην έρθεις σε οργασμό). Μετά είναι βέβαια. Σο καλύτερα να αποφευχθεί ασάλιωτο.

#3
iron

ναι, το μετά είναι ένα θέμα. δεμελές, προφ το ίδιο συμβαίνει και στους ομοφυλοφιλόφιλοι, νο; εννοώ δεν είναι θέμα γυναικείου, είναι θέμα οργασμού γενικώς.

#4
Galadriel

Παίζει...

#5
patsis

Δηλαδή μπορεί ν’ ακούσει κανείς ενθαρύνσεις (τ. «Ναι! Δώσε! Χτύπα! Ζμπρώξε! Πέτα με στα πλακάκια και κακομεταχειρίσου με!») και μετά να φάει κανένα κομοδίνο στο κεφάλι, όταν θ’ αρχίσει να γίνεται αντιληπτός ο πόνος. Σε φάση «Έλα! Έλα! ΕΛΑ! [...] Έλα μαλάκα να δεις τι μού ’κανες...».

#6
jesus

για ατάκες κακομεταχείρισης δες κ εδώ. πού εξαφανίστηκε αυτός ρε πστ;;

#7
jesus

έβγαλα κ το θαυμαστικό απ' το ρε πστ, παρεμπιπτόντως.

#8
Galadriel

Καλά του κανες λοιπόν, γενικώς τα σημεία στίξης μπερδεύουν στο []

#9
patsis

Λοιπόν, τελικά η ατάκα ήταν λίγο διαφορετική. Την βάζω σε βιντεάκι στο λήμμα σκίσε με ν' αλλάξω ράφτη.

#10
beth

ρε παιδια εσεις δεν εχετε αναρωτηθει ποτε ,επειτα απο ψιλοστεγνη, επωδηνη και μαγκωμενη εμπειρια, πως γινεται ο βιαστης να μπει και ποσο μαλλον ασαλιωτος!δεν γινεται απλα!

#11
Galadriel

@beth - αν υποψιαστώ ότι αρχίζεις πάλι τις αηδίες σχετικά με την βία στις γυναίκες και ότι αφήνεις (έστω και ένα ανεπαίσθητο) υπονοούμενο ότι και καλούα δεν γίνεται να βιάσει ο άλλος εφόσον είναι στέγνα, συνεπώς δεν υφίσταται βιασμός γιατί η άλλη γουστάρει, θα γίνει της καημένης. Αλλά θα πρέπει να προσέχω μετά μην με εκδικηθείς.

#12
beth

@Mes χαχαχ πρεπει να με εχεις περασει για φαλοκρατικο γουρουνι!Απλως εκφραζω μια απορια που χω, και μια κοπελα μου την ειχε και αναρωτιομασταν και οι δυο, που ισως την εχουν και αλλοι και ντρεπονται να ρωτησουν.Τωρα αλοιφεις βουτυρο στο ψωμι μου και αν δεν τον πηγαινα εκει θα δεχτω την ασσιστ σου για να σου πω οτι αλλου το πηγαινα και εσυ μονη σου προδοθηκες ατιμη :Ρ

#13
Galadriel

Όχι δεν σε έχω περάσει για φαλλοκρατικό γουρούνι. Παίζει όμως για επικίνδυνος ψυχ.

#14
beth

βεβαια παιζει ο πονος και το μαγκωμα που ξενερωνει τους νορμαλ ανδρες αυτον να μην τον ξενερωνουν, αντε μην εχουμε επεισοδια και μου σβησεις ολους τους ορισμους και μου στειλεις 100000 ιους στο μειλ μου σε μηνυμα 'σχετικα με τη διαγραφη σου'

#15
PUNKELISD

Ασάλιωτο λένε και το άγγιχτο.