Τι είναι η ανεμόκαυλα;

- Αρχιδομαλακοκεφαλοι βλακαμαδες κουραδογεννοι γουρουνομουροχαβλοι ελληνες οδηγοι, γαμω τη μαμη που σας ξεγεναγε και γαμω τα τριχωτα ποδια του Σπαιντερμαν, που να τρακαρετε και να διαμελιστειτε και να μην ψοφησετε κιολα, Η ΚΟΡΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ την ανεμοκαυλα σας μεσα!
(εδώ)

Οταν ο γκαυλωμένος άνεμος ξεσπά την ερωτική λύσσα του στις πεοκορφές. Αεροπεομαχία το δίχως άλλο! (από GATZMAN, 01/02/12)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
GATZMAN

Ολα τα καπίκια!

Επίσης μπορούμε να μιλήσουμε για τους καϊτάδες, τους γουιντσερφινγκάδες κι όσους γενικά καυλώνουν με το να ανεμοδέρνονται

#2
GATZMAN

#3
GATZMAN

Και για εξτρά δόση ανεμόκαυλας, εδω

#4
Khan

Παρεμπίπταμπλυ, στην πρόσφατη ταινία Shame του Steve McQueen, αναλύεται η σεξουαλοπολιτισμική γεωγραφία της Νέας Υόρκης: Θα μπορούσε να περιγραφεί ως αιθερογάμων ο πρωταγωνιστής, ο οποίος το κάνει μόνο σε κορυφαίους ορόφους ουρανοξυστών με διαφανή τζάμια, θα μπορούσαν δηλαδή και να τον βλέπουν, πλην σε απόλυτη ασφάλεια, καθώς είναι τόσο ψηλά που φαίνεται σαν άτρωτος, η οποία ασφάλεια καταντά αυτιστική, καθώς το κάνει και με αιθέρια κωλ-γκερλ. Το όλο αιθέριο του πράγματος αντιδιαστέλλεται με γήινα και υπόγεια στέκια επισφάλειας, όπου απελευθερώνεται από την αιθερογαμία του εκτιθέμενος στον κίνδυνο (που έχει μάλλον γκέι πρόσημο).

#5
Vrastaman

@ Γκατζ - αερο-συνοδοί!

@ Χαν - Ζει ακόμα ο Steve McQueen; :Ρ

#6
Khan

Αυτός, όχι ο άλλος που μας άφησε το 1980.