Το δόκιμο Flocaccino είναι κυριολεκτικά (με λίνκι) με χύσα μέσα. Πρόκειται για ρόφημα τ. τούρτα που προσφέρουν τα Flocafé, των οποίων αποτελούν την σπεσιαλιτέ, σε μια μεγάλη σειρά από γεύσεις, όπως Oreo, μπισκότο, βανίλια, καραμέλα, σοκολάτα και δεν συμμαζεύεται.

Το σλανγκικό φλοκατσίνο είναι κυριολεκτικά (χωρίς λινκ) με χύσα μέσα. Πρόκειται για ρόφημα ή και ρόφτυμα τ. φραπέ, που προσφέρει η αλυσίδα Flocafe, των οποίων αποτελούν την σπεσιαλιτέ. Ετυμολογείται λαδή από το φλόκι (= χοντρό χνούδι από στριμμένο μαλλί < ιταλικό flocco < λατινικό floccus, και λόγω προφανούς ομοιότητας τα εκτοξευόμενα συμπλέγματα σπέρματος) και την κατάληξη -τσίνο που παραπέμπει σε φραπέ.

Ως υπηρεσία φραπενείου (στριπτιτζάδικου, κωλόμπαρου, μασατζίδικου, τσιμπουκάδικου και άλλων -αδικων) αποτελεί συνώνυμο για το φραπέ με γάλα, δηλαδή σημαίνει την υποβολή σε αυνανισμό υπό κορασίδος έως και της ποθούμενης εκσπερμάτισης. Διακρίνεται έτσι από το απλό φραπέ, όπου καθώς η πριβεδιά προσμετράται σε ορισμένο αριθμό τραγουδιών (στα στριποκλαμπάκια τουλάχιστον), κινδυνεύει ο φραπέλληνας αν το τραγούδι τελειώσει αιφνιδίως να χρειαστεί να συνεχίσει σόλο. Αντιθέτως, η υπηρεσία φραπέ με γάλα ή χαριτωμενιστί φλοκατσίνο αποτελεί δέσμευση εκ της κορασίδος ότι ο υπεσχυμένος φλοκοπόταμος θα επιδιωχθεί έως εσχάτων ανεξαρτήτως ασματικών ενδεχομενικοτήτων. Φλοκατσίνο, βεβαίως, αποκαλείται δίκην αστεϊσμού μόνο από τους μπουρδελιάρηδες, καθώς από τα ίδια τα κορίτσια αποκαλείται αραμπιστί μεν «σε κάνω τελειώσει», ουκραναϊζεριστί δε φίν-j-ιsh.

Ο όρος φλοκατσίνο εκφέρεται είτε ως χτύπημα, είτε ως ρόφημα, και στην αφήγηση γενικά σεχουαλικώνε ιστοριώνε ανεξαρτήτως φραπενέδων. Περιγράφει αυτές τις πηδυλλιακές στιγμές, που άλλοι από μας (όσοι διαθέτουν «ατζέντες με ονόματα», που λέει κι ο ΜΧΣ) τις ζουν σε κανονικές συνθήκες πιέσεως και θερμοκρασίας, ενώ άλλοι μπροστά από λαπιτόπια, όταν η κοπελιά χτυπάει τον βασιλόπουλο των ονείρων της στο γκραν φινάλε και περιμένει έχοντας παραδοθεί άνευ διασπερματεύσεων. Τότε το μεν χτυπάω ένα φλοκατσίνο με υποκείμενο την ερωμένη αναφέρεται σε φραπέ, το δε κερνάω φλοκατσίνο με υποκείμενο τον ερώντα αναφέρεται σε (καλή) πίπα. Σε κάθε περίπτωση ο βασιλόπουλος δύναται να ανακράξει ως γαμησιάτικη ρίμα «χύνω, χύνω, κερνάω φλοκατσίνο!».

Dedicated to Gatzman, my sweet Frappentine (με την καλή έννοια).

  1. - Ρίξτε μαύρο στο Dolls. Βάζουν όλους τους φραπεδοκράτορες μαζί στον ίδιο χώρο, πάνω στους χιλιοχυμένους καναπέδες και μπορεί να σού 'ρθει και το φλοκατσίνο του διπλανού σου κερασμένο. Πίκρα!

  2. φεραρι ειμαι εγω ενω εσυ............ο ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ
    θα πιεις ολο τ σπερμα μ σν να ταν φλοκατσινο
    (Ποιητικό hip-hop αρρωστούργημα εδώ).

  3. - Το καλαμάκι με σκουφο η χωρίς συναγωνιστή;
    - σε παρακαλω πολυ >:( εχεις δει εσυ(ΝΑΙ ΕΣΥ!!!!) πουθενα να πινουν καφε(φραπε-φρεντο εσπρεσσο,φρεντο καπουτσινο,φρεντιντο,φλοκατσινο,φλοραπινο) και να εχουν ναυλον πανω στην ουρηθρα του καλαμακιου;Σε παρακαλω που θα μας μιλησεις για σκουφους και γαντια καλοκαιριατικα ;D (Εδώ δεν τίθεται ακριβώς όπως στον ορισμό, αλλά ωστόσο προϋποτίθενται τα σχετικά φραπε-λογοπαίγνια).

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
Khan

Υ.Γ. Χρόνια πολλά σε όλους τους φραπέλληνες, έστω και μεθεόρτια!

#2
Vrastaman

Άντε και του χρόνου!

#3
GATZMAN

Λήμμα λημμάτων... κατά το άσμα ασμάτων.

#4
Khan

Τις ευχές μου σε όλη την οικογένεια!

#5
Vrastaman

Μη ξεχνάτε και το μοκατσίνο: το φλοκατσίνο που σερβίρει μελαψή φρεπεδιάρα, ή εναλλακτικά, το φλοκατσίνο-με-μεζέ.

#6
MXΣ

Άντε πάλι!

#7
Galadriel

[...δηλαδή σκέψου το σενάριο αυτοί οι τρεις να είναι το ίδιο άτομο. Μπα, τους ξέρω τους δύο... Πείτε τώρα ποιος από τους δυο σας είναι πληρωμένος ηθοποιός, ποιος;]

#8
GATZMAN

Και να μην ξεχάσουμε και το καραμελουτσίνο. Μας θυμίζει έναν από τους καφέδες που προσφερόταν στο καφέ της Χαράς. Στη slang εκδοση του καραμελουτσίνο, συναντάται με τον πλέον αρμονικό τρόπο η αίσθηση της αφής με την αίσθηση της γεύσης, μέσω τεχνικών.... που προωθούν την αψώλαυση. Αν βέβαια, ο καραμελουτσίνο προσφέρεται και από φραπεδιάρα που τυγχάνει και κρέμα καραμελέ, τότε η απόλαυση γίνεται θεική (νεκταρουτσίνο ++)

#9
Vrastaman

...και φυσικά το Καφέ του Χάρου, το νεκροτσίνο!

Έλα βρε Γκαλά, τι σλανγκομαμά είσαι, παιδιά είμαστε, άσε μας να παίξουμε!

#10
GATZMAN

> και φυσικά το Καφέ του Χάρου, το νεκροτσίνο!

Κι αν αυτός ο καφές της παρηγοριάς, προσφερθεί από θελκτική μανιάτισσα μοιρολογίστρα, τότε ο νεκροτσίνο, αφού συμβάλλει στην έγερση του τζέντλεμαν, μόνο νεκροτσίνο δεν είναι...

#11
Mr. Cadmus

Κι αν τα εννιάμερα τα ψάλλει και καπουτσίνος ιερέας...

#12
Galadriel

Κάδμε κρατήσου μακρυά είναι κολλητικό και μετά θα τρως σάρκες.

#13
Khan

Μας αντιγράφουν και στην Ιταλία: «'The secret to a good espresso; Hmm, it's all in the foam….'».

#14
Mr. Cadmus

Ναι, αλλά δεν σχολιάζεις το γεγονός ότι παραπέμπεις σε καφετέρια της οποίας η ιδιοκτήτρια-αρχικαφετζού λέγεται Λάουρα. Άραγε στ' αλήθεια σου ξέφυγε ή...;

#15
Khan

Κακές παρέες κάνεις Κάδμε... Θα σε χαλάσουν... Άκου την Γκαλά τι σου λέει...

#16
Mr. Cadmus

Σας ευχαριστώ και τους δύο και με συγκινεί που νοιάζεστε για το καλό μου, αλλά έτσι κι αλλιώς ότι όσο και να χτυπιέμαι, φραπεδιάρης δεν γίνομαι.

Αλλά κι εσύ ρε άνθρωπε φραπές και Λάουρα στην ίδια παραπομπή; Τα σχόλια μετά σε μαράνανε...

#17
GATZMAN

Ελα ρε δεν το πιστεύω. Η Λιλιάδα συνεχίζεται. Ω ναι... ναι .... ναι. Βρέθηκαν τα ίχνη της Λάουρας!!!