Δηλώνει ανεμελιά και «πέρα βρέχει», κοσμάρα και ανώριμη στάση απέναντι στη ζωή, σα νά 'σαι παιδάκι ακόμα.

Επίσης είναι ο φιρουλί φιρουλά, ο χαζοχαρούμενος, ο λιλαλό, ο τρία πουλάκια κάθονται, ή αυτός που σκοπίμως πουλάει τρελίτσα, κάνει ότι δεν τρέχει μία.

Ο/η imitsi το πρότεινε στο ΔΠ.

  1. Αφηνω την χωρα του Τωρα Τωρα, που πολυ με στεναχωρησε Και παω στην χωρα του τριαλαρι τριαλαρο.., να περασω καλυτερα. .. Κοινως ξεκινας απο τα πρωιναδικα μαθαινεις τα ζωδια σου, ποσο αναδρομος ειναι ο Ερμης και εισαι μες την καλη χαρα και ας καιγεται ο κοσμος εξω, αναρωτιεσαι πιο συνολακι φορεσε η ταδε που πηγε στην ταδε εκδηλωση και ολοκληρωνεσαι σαν ανθρωπος και προσωπικοτητα.

  2. Είναι κάτι μέρες σαν τη σημερινή που για κάποιο λόγο θυμάμαι πράγματα και καταστάσεις που καλό θα ήταν να μείνουν εκεί που ανήκουν, όπερ σημαίνει στο παρελθόν. Είτε επειδή ήταν όλα πολύ καλά και ωραία, τριαλαρί-τριαλαρό και απλά χώνεψε το χρυσή μου πάει τελείωσε, είτε επειδή ήταν όλα πολύ χάλια και τι να κάνουμε τώρα κοπέλα μου, την τύχη σου μέσα και λειπές χαριτωμενιές.

  3. κατι τετοια γλεντια παθαινεις μαζι με τον πορνοπαπο και αλλαζετε την κουβεντα στο τριαλαρι τριαλαρο. γιατι οντως ειναι δυσκολη φαση τωρα, ή χαρακτηριζεσαι κωλοτουμπας ή μυρωδιας καναπες. σε καταλαβαινω.

  4. Τίτλοι άρθρων στο νέτι
    Το πολύ «τριαλαρί τριαλαρό» δεν βγαίνει σε καλό TAG ARCHIVE: ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΡΙΑΛΑΡΙ ΤΡΙΑΛΑΡΌ
    οικογένεια τριαλαρι τριαλαρό
    Τριαλαρι-λαρο, στο blog μου θα τα πω!

Got a better definition? Add it!

Published