Από αρχαιοτάτων χρόνων, γενεαί Ελλαδιστανών γλειψιματιώνε τελειοποίησαν την ευγενή πρακτική του γλείφτινγκ (ή, μπρουταλιστί, κωλογλjείφτινγκ).

Όταν οι Έλληνες έγραφαν «Ἐρωτηθείς τις (ο Αντισθένης), εἰ χαλεπώτερόν ἐστιν εἰς κόρακας ἢ εἰς κόλακας πεσεῖν· 'Εἰς κόλακας', ἔφη· 'οἱ γὰρ κόρακες τὰ τῶν τεθνεώτων σώματα διαφθείρουσιν, οἱ δὲ κόλακες τὰς τῶν ζώντων ψυχάς'», οι αγαθοψώληδες πρόγονοι του Γκαίτε επεδίδοντο στην αυτοκοπροφαγία.

Πέον να σημειωθεί ότι το λήμμαν περιγράφει και την προσφιλή πρακτική του προφορικού έρωτα. Και στις δύο περιπτώσεις, πρόκειται για λολοπαίγνιο εκ του γλείφτης και του γαμοσλανγκοεπιθήματος -ινγκ.

Ακολουθεί μουσικό διάλειμμα:

♪♫Αααα, ααα γλειφτετέλι αμάν αμάν γιάλελελι...♪♫

♪♫If you like γλειφο κωλάδαs
τσανακογλjείφτ in the rain...
♪♫

Συνεχίζουμε την κανονική καταρροή του προγράμματός μας.

Όπως σχολίασε συναγωνιστής κάβουρας, το λήμμαν χρησιμοποιείται και ως σαχλολοπαίγνιο για το λίφτινγκ ή ρυτιδεκτομία επί το αρχαιοκαυλέστερον. Ίσως με το υπονοούμενο ότι το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα θυμίζει βοϊδογλειψιά.

Σ.σ. προς τα σλανγκαρχίδια τση παρέας: κατά την ανάρτηση του λήμματος αυτούνου, 90% των γουγλοχτυπημάτων έδιναν την μορφή γλύφτινγκ. Είμεθα έθνος ανορθογραφιστών.

Πάσα από το ΔουΠού και συμβολή στον ορισμό: Κχάνος.

- Στην πλειοψηφία σας, οι περισσότεροι είστε κομματικοί χαφιέδες. Εξαιρούνται μερικοί από τους ελεύθερους επαγγελματίες . Οι υπόλοιποι κρατοδίαιτοι κάνουν καριέρα μόνο στο γλύφτινγκ

- Για σοβαρευτείτε λεώ εγώ! Είπαμε καλό το γλύφτινγκ, τα ρουσφέτια και τα προσωπικά συμφέροντα αλλά όλοι στην ίδια χώρα ζούμε και όλοι μαζί θα βουλιάξουμε!!!

- Αν είσαι εχέμυθη, ώριμη και ματσό και θέλεις να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις λίγο από το στρες της καθημερινότητας, τότε έχω αυτό που θέλεις κάνω μασάζ σιάτσου, φίστινγκ, γλείφτινγκ, σιγκαπούριαν στον δικό σας χώρο ή στον δικό μου ευπρεπή και πολιτισμένο χώρο. τιμή συζητήσιμη

- ΝΑΙ...ΣΟΥ ΦΑΊΝΕΤΑΙ, ΑΣΠΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΙΝΓΚ, ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ...ΓΑΜΠΡΟ ΒΡΗΚΕΣ;

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
Khan

Χρησιμοποιείται και ως σαχλολοπαίγνιο για το λίφτινγκ ή ρυτιδεκτομία επί το αρχαιοκαυλέστερον. Ίσως με το υπονοούμενο ότι το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα θυμίζει βοϊδογλειψιά.

Λ.χ. 1. ΝΑΙ...ΣΟΥ ΦΑΊΝΕΤΑΙ, ΑΣΠΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΙΝΓΚ, ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ...ΓΑΜΠΡΟ ΒΡΗΚΕΣ; (Εδώ).

  1. Εμενα με αρεσε πολλαν το γλυφτινγκ της ολγιτσας.
    Ασε γιατι η τελευταια πλαστικη διασημου ηταν αυτη της Σασας Μπαστα και κοντεψα να σκαιχτω τοσο, αφου σου λεει την εχωρισεν ο Λανταβος που ειναι τερας αντρισμου κι ας κανει το φρυδιν τόξον. (Εδώ).

  2. μετα ηρθε η αναμορφωση του χωρου. καναμε γλυφτινγκ. (από zoo).

#2
HODJAS

(US) brown-nosing ;-)

#3
Vrastaman

Τομ πούστη! Πριν σφετεριστώ την προσθήκη σου, σού δίνω 48 ώρες να αναβάσεις συμπληρωματική ορισμό :-)

@ Χοτζ - you just earned a brownie point!

#4
HODJAS

Always ready (Boy Snout motto) ;-)

#5
Khan

Ε όχι και συμπληρωματικός ορισμός. Σφετερισμός προσθήκης (γίνε ο καλεσμένος μου) και πολύ του πάει...

#6
Vrastaman

Έφτασεεεεεε! :-)

#7
Khan

«Όταν σε γλείφω ξυπνάει μέσα μου το κτήνος,
άλλα όταν σε γλύφω ξυπνάει μέσα μου ο Ικτίνος!»

ατάκα κλεμμένη από συναγωνιστή σχετικά με την γνωστή ανορθογραφία.

#8
deinosavros

Όταν σε γλείφω κοιμάται μέσα μου ο Ικτίνος
παρέα με τον Καλλικράτη (άλλο κτήνος!)

#9
Δημητράκης(Μητσάκος)

Σχετικό ανέκδοτο κάργα σουρεαλιστικό,(ποτέ δεν ξέρεις όμως,διότι η πραγματικότητα ξεπερνά και την πχιό νοσηρή και διεστραμμένη φαντασία):
Μερακλής τις, περί την αιδοιολειχία, επιδίδεται σε παθιασμένο γλείφτινγκ επί ωραίου, πλην μακροχρονίως άπλυτου μουνακίου.Κάποια στιγμή εξαντλείται το κουράγιο του(λογικό),αλλά μη θέλοντας να χάσει το υπόλοιπο ''πρόγραμμα''κραυγάζει ξέπνοος: ''Κλάσε επιτέλους κουκλάρα μου για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα!''