O γκαγκά γεροξεκούτης, το ῥαμολιμέντο με έμενταλ.

Θηλ.: γκαγκαδιάδα, ουδ.: γκαγκαδιάρικο.

Έχει και τα καλά του να είσαι γκακαδιάρης: μαθαίνεις πολλές φορές για πρώτη φορά τα ίδια ευχάριστα νέα.

αουτομπανεύκολο λολοπαίγνιο τιμής ένεκεν και εις μνήμην (από xalikoutis, 19/12/12)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
Vrastaman

Και με αυτή την εύθυμη νότα, κλείνω την πόρτα.

#2
iron

καταλάβατε, υποθέτω, τι συνέβη ε;

προσωπικά στεναχωριέμαι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολύ.

#3
salina

ΟΧΙ, νόμιζα ότι είναι κάποιο λογοπαίγνιο που δεν έπιασα...
Κι εγώ στεναχωριέμαι πολύ, και ελπίζω να το ξανασκεφτεί και να επιστρέψει...

#4
vikar

Όχι, δέν κατάλαβα. Άν πρόκειται απλά για την αφορμή εκειπέρα δηλαδή, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω καθόλου.

Εγώ εχω να πώ απλά οτι η δασεία μέτρησε.

#5
iron

δεν ήταν μόνο αυτό, ήταν κι άλλα, και προηγούμενα και επόμενα. προσώπικλυ δεν συμφωνώ με τέτοιες στάσεις παρότι τις κατανοώ. το ξέρει ο βράστα, το ξέρετε και άλλοι. κι αν ποτέ έχω νιώσει ότι πολύ θα το ήθελα για την πάρτη μου (εδώ ή αλλού), τελικά όμως ΔΕΝ το έκανα για χίλιους λόγους.

τεσπα, έγινε κι αυτό. έχω να πω ένα πράμα ακόμα (και δεν μιλάω μόνο για το σημερινό και τον συγκεκριμένο φίλο, μιλάω για όσα γίνονται εδώ μέσα 2 πόσα χρόνια τώρα), έχω να πω λοιπόν ότι είμαστε στο επίπεδο εκπομπών του μικρούτσικου. κάνουμε (ΟΛΟΙ) σαν αυτούς που κοροϊδεύουμε. θα μου πείτε: αφού όλοι είμαστε ένα πράμα... τι είμαστε, κάτι καλύτερο; ανώτερο; ε ναι, τελικά είμαστε σαν όλους.

να νιώσω καλά δηλαδή που δεν ξεχωρίσαμε τελικά; θα ήταν ντροπή, ε;

#6
Khan

Πληθαίνουν τα σημεία ότι θα έρθει όντως η συντέλεια στις 21/12.

#7
vikar

Εικοσιμία δωδεκάτου; Αμάν, μας έμεινε μιά βδομάδα για τη νέα βερσιόν!...

#8
allivegp

A sad day, today. Ας ελπίσουμε ότι η απόφαση είναι προσωρινή, Άη-Στράτη βάλε το σάη σε σωστή στράτα γιατί πήρε να μπατάρει.

#9
iron

να διευκρινίσω, καθότι δέχομαι πιμιά με απορίες, ότι ήταν ολόδική του η απόφαση, και μάλιστα εν ψυχρώ, όσο γνωρίζω. δεν πατήσαμε εμείς οι λοιποί κανένα κουμπάκι.

το πρόβλημα είναι ότι δεν ξεπατιέται το κουμπάκι αυτό. άρα δεν μπορούμε να τον επαναφέρουμε στη ζωή αν αυτός δεν το θελήσει μόνος του. ελπίζω ότι δεν θα αντέξει πολύ, και ότι θα τον ξαναδούμε.

#10
Galadriel

(...βασικά μάλλον εν θερμώ)

#11
iron

άντε, το βρήκα: εν βρασμώ.

#12
Khan

Άσ' τα να πάνε! Ο Βράστα έγινε παυλέας κι εμείς μείναμε παυλόπουλοι!

#13
xalikoutis

Διαφωνώ κι εγώ με την απόφαση του Βράστα να φύγει. Θα μου πείτε, ποιος είμαι εγώ;

#14
Khan

Η τέταρτη εξουσία λίγο είναι;

#15
xalikoutis

Οι κοσμοϊστορικές εξελίξεις ίσως επιβάλλουν ένα νέο εκδοτικό εγχείρημα, την Φραπέ των Συντακτών. Αλλά η αποχώρηση Βράστα (ή μήπως πρόκειται για διαθεσιμότητα) έχει εξελιχθεί σε βραστή πατάτα.

#16
iron

αποχώρηση είναι. μη βάλεις λάθος στοιχεία στο πρωτοσέλιδο!

πούσκατά ήσουν εσύ κρυμμένος ρε παιδί;

(και γιατί περδικαλώ να μην έχεις βραστοάποψη; γκατάλαβα... συμφωνώ πάντως που διαφωνείς με το γεγονόν.)

#17
vikar

Ά! έκανε αυτομπάν; Άρα λειτουργεί αυτό το πράμα (και τό 'χα απορία).

Εγώ πάντως σπάζομαι με αποχωρήσεις που είναι αποτέλεσμα εξωγλωσσικής έριδας (γιατι απ' ότι κατάλαβα, για κάτι τέτοιο πρόκειται και πάλι). Αποχωρήσεις λόγω κορεσμού, να το καταλάβω, ανθρώπινο πράμα και συμβαίνει σε όλους λίγο-πολύ. Αλλα όλα τ' άλλα είναι παιδιάστικα πείσματα, εγωισμοί και τουπέδες, που δέν θά 'πρεπε να χωράν σε σάιτ όπως αυτό: δέν κάνουμε καταβάση σόσιαλ νέτγουρκιν εδώ, αλλα έχουμε υποτίθεται συγκεκριμένο αντικείμενο (την αργκό).

Σκεφτείτε το λίγο: γιατί υπάρχει στο σάιτ όση επισκεψιμότητα υπάρχει τα τελευταία χρόνια; γιατί κερδίζει τσίκι-τσίκι όση παραπάνω εκτίμηση απο τρίτους; επειδή κάνουμε καλές φιλοσοφικές, ιστορικές, πολιτικές και οικονομικές αναλύσεις; επειδή λέμε καλά ανέκδοτα; επειδή κάποιοι κάναμε εδωμέσα καλούς φίλους και κάποιοι καλούς εχθρούς;... τί;

Γιατι εγώ νομίζω είναι επειδή την ψάχνουμε με την αργκό, και είμαστε οι μόνοι που το κάνουμε τόσο ανοιχτά και συλλογικά στο διαδίκτυο (υπάρχουν φυσικά και ένα σωρό άλλοι που το κάνουν, εξίσου ειλικρινά, ονλάιν και μή). Συνέχεια ξεχνάμε το λόγο ύπαρξης του σάιτ, που είναι έτσι κι' αλλιώς ντροπή μας, αλλα μ' αυτό κάνουμε κακό στο σάιτ γενικότερα, πράγμα που βρίσκω για μπάτσες εγωιστικό.

Αυτά.

#18
iron

ρε πστ, είναι δυναμό να συμφωνώ ΠΑΛΙ μαζί σου; εκεί φτάσαμε;;;;;;;; :Ρ

#19
Galadriel

Εγώ βλέπω χαλικούτη και κρεψίνη στο σάιτ μετά απο καιρό και χαίρομαι προφ, νομίζω αυτό αποτελεί απόδειξη ότι όντως την Παρασκευή ο κόσμος θα τελειώσει. Βίκαρ ωραία τα λες, συμφωνώ και εγώ. Με την αυτοκτονία γενικώς είμαι αντίθετη, τι να λέει όμως οι αυτοκτονούντες δεν συμφωνούσαν.

#20
Khan

Θα έλεγα πάντως ότι η όση επισκεψιμότητα οφείλεται και στις ορισμάρες του Βράστα εκτός των άλλων. Τέσπα, απλώς δεν μ' αρέσει να μιλάμε άσχημα για κάποιον που έστω και με την θέλησή του δεν μπορεί να συμμετάσχει σε μια κουβέντα...

#21
vikar

Φυσικά ρε Χάν, γι' αυτό ειναι σπαστικό να την πουλεύει για δευτερεύοντες λόγους. Εκεί κολλάει το «εγωιστικό» δηλαδή.

Πάντως δέ δέχομαι οτι μιλάω άσχημα για τον Βράστα, αλλα για τη συγκεκριμένη αποπροσανατολισμένη ευθιξία που επέδειξε, η οποία έχει οδηγήσει κι' άλλους μακριά στο παρελθόν, και που τελοσπάντων συνεχίζει να σκάει μύτη στο σάιτ κάθε τόσο. Δέν είναι μόνο ο Βράστας. Και φυσικά και θέλω να το στιγματίσω αυτό το πράγμα, ανεξάρτητ' απ' το άν αποφάσισε να μή συμμετέχει στην κουβέντα. Αφορά το σάιτ συνολικά, δέν είναι ατομικό θέμα κι' άιντε πάει και τέλειωσε.

Συνελόντι: είδα κριτική για το συντονιστιλίκι του, είδα καβγάδες κοινωνικοπολιτικούς, είδα δυσανεξία σε μπηχτές και σε λογοπαίγνια δίχως αύριο (εγώ ο ίδιος τό 'χω αυτό, κι' όχι βέβαια μόνο απέναντι στο συγκεκριμένο χρήστη), αλλα δέν είδα πουθενά ν' αποδοκιμάζεται ο Βράστας ώς λημματογράφος, ίσα-ίσα. Άρα;... :-)

#22
iron

συμφωνώ και πάλι με βίκα (!).

όσον αφορά, δε, τη μπάρτη μου, δεν αποδοκιμάζω, αλλά γκρινιάζω, γιατί είμαι γυναίκα και οι γυναίκες, λέει, είμαστε γκρινιάρες. ούτε και τον θάβουμε πισώπλατα, ούτε και κόψαμε, έχουμε προσωπικήεπαφή μαζί του έτσι κι αλλιώς, και ό,τι έχει να ακούσει το ακούει με κάθε ευκαιρία, πιστεύω όχι μόνο από μένα (όχι θα τον αφήσω ήσυχο), αλλά κι από άλλους.

επειδή έγινε απότομα όμως αυτό, ήθελα να είναι ξεκάθαρο για το ευρύ σλανγκοκοινό πως δεν μπανάραμε τον βράστα, αλλά έφυγε μόνος του.