Λολοπαίγνιο για το καραφλάζ (άκα φλοκάτη), την περίπλοκη πατέντα με την οποία ορισμένοι καμπριολέδες, κυρίως τύπου τάργκα, επιχειρούν να συγκαλύψουν το ένοχο μυστικό τους δανειζόμενοι τρίχες από αλλού.

Λεξιπλασία του χρήστη diceman στο τρανσλέητουμ. Σλανγκασίστ: chris1312.

1.
Christian Bale: Ναι, ο Batman ξέρει να κάνει την «καλύτερη μεταφορά υπολοίπου» σε φαλάκρα, από την ανακάλυψη του σινεμά

2.
- Ή εκείνο το άλλο το περίτεχνο, που μακραινουν απ τη μια πλευρά το μαλλί και το τυλίγουν μετά στο κεφάλι και το κολλάνε πάνω στη φαλάκρα :-) Κι οταν φυσσάει αέρας μοιάζει με σημαία :-)
- Μεταφορά υπολοίπου λέγεται... :-)

3.
- μεταφορά υπολοίπου (οικον.): η πρακτική ορισμένων φαλακρών να μακραίνουν τα λιγοστά μαλλιά τους από τη μία πλευρά και να τα παστώνουν στο άτριχο κρανίο τους, για να κρύψουν τη φαλάκρα τους.
- Χαχα! Εγώ αυτό το έλεγα πάντα πλαγιοδάνειο... - Ενδεχομένως και πλαγιολίσθηση...

Δεξιά, η μεταφορά υπολοίπου του Irving Rosenfeld, πρωταγωνιστή σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της αμερικανικής Ιστορίας, τον οποίο υποδύθηκε ο Christian Bale αριστερά κάνοντας και αυτός μεταφορά υπολοίπου (βλ. 1ο παράδειγμα) (από Khan, 23/09/14)Στην ταινία American Hustler, o Bradley Cooper χαλάει επιδεικτικά τη "μεταφορά υπολοίπου" του Christian Bale, που υποδύεται τον Irving Rosenfeld, βλ. 1ο παράδειγμα. (από Khan, 23/09/14)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified