Είδος νεοφιλελέρας που θάλλει στον εν Ελλάδι φιλελευθεριστάν, κυρίως σε ηλικίες νεολέρας. Πρόκειται για νέο συνήθως παιδί που σύμφωνα με το Duck test if it looks like a κλαρινογαμπρός, swims like a κλαρινογαμπρός, and quacks like a κλαρινογαμπρός, then it probably is a κλαρινοφιλελές. Καθότι πρόκειται για έναν κλάριν που πάνω στην κλαρινοσύνη του έχει ένα επίχρισμα νεοφιλελέ ιδεολογίας. Αναφερόμαστε εν ολίγοις σε μια συνθήκη νέων παιδιών που διάγουν έναν βίο δάπαρου με το γνωστό επίπεδο-ΔΑΠεδο, κάνοντας διάφορους κλαρινισμούς στα παρτάκια της Σχολής, για να έχει κάποιο ανώτερο νόημα η κλαρινοσύνη τους την επενδύουν με μια (οΘντκ) φιλελέ ιδεολογία του στυλ η Ευρώπη είναι μουνόδρομος και δυτικές αξίες και ελευθερία αγοράς από τα οποία δεν ξέρουν πραγματικά πολύ περισσότερα να πουν από τον βλαχοφιλελέ μπάρμπα τους, καθώς περισσότερο μιλούν με κραυγές τ. "και α και ου και νουδουφουκού".

Ως γνωστόν, στην Ελλάδα έχουμε όλους που μας αξίζουνε, μεταξύ των οποίων και τους φιλελέδες που μας αξίζουνε. Και νομίζω ότι οι κλαρινοφιλελέ είναι περισσότερα τα νέα παιδιά που συνδυάζουν εμφάνιση κλαρινογαμπρού με φιλελέ ξύλινη γλώσσα, ενώ βλαχοφιλελέ μπορεί να είναι και ο μεγαλύτερης ηλικίας βλαχοκυριλές που έχει μετεξελιχθεί σε βλαχοφιλελέ. Το χαρακτηριστικό του κλαρινοφιλελέ είναι η επιδειξιομανία που εβέντσουαλι θα τον καταντήσει καγκουροφιλελέ. Γιατί κλαρινοφιλελέ επίδειξη υπάρχει εντέλει και σε μεγαλύτερες ηλικίες και ενίοτε διαγιγνώσκεται από σοσιαλμηδιακά καμώματα ξετσίπρωτης προσοχοπουτάνας.

  1. πως γινεται ολοι οι κλαρινοφιλελε δαπιτοκολλεγιοπαιδες να χουν κατσικωθεί στην ελλαδα και το δημοσιο πανεπιστημιο; (Από το Τουίτερ).
  2. Ο Βαρουφάκης με σπουδές στην Αγγλία κ διδάσκοντας σε πανεπιστημια εξωτερικού ειναι μπαρουφάκης μπροστά στον παντογνώστη ταξιτζή κλαρινοφιλελέ. (Από Τουίτερ).
  3. Να θέλεις να κράξεις συριζόστοκους για τα καραγκιοζιλίκια τους και τελικά να σου δίνουν οι κλαρινοφιλελέδες περισσότερο υλικό. (Τουίτερ).
  4. Από εδώ: Τι σημαίνει να είσαι Δαπίτης. Η κλαρινοφιλελέ παράταξη που όλοι αγαπάμε να μισούμε. Ακούω ότι έρχονται φοιτητικές εκλογές την άλλη βδομάδα. Αυτόματα, μου έρχονται στο μυαλό αυτοί. Τους είδαμε όλοι. Τους ζήσαμε όλοι. Τους θυμόμαστε όλοι έναν – έναν από τη σχολή, να περνάνε μαθήματα πίνοντας λάτε μακιάτο πάνω στο γαλάζιο τραπεζάκι τους. Να κάνουν ιβέντς τύπου κοπιτιπίτα. Αλλά και εκδρομές για σκι (βλέπετε όλοι το 3Καλα). Τα φυτά που πίστευαν ότι αν σε άφηναν να αντιγράψεις κατέστρεφαν την ελεύθερη αγορά.

Τα κοριτσάκια με όνειρο να γίνουν Μαρί Κυριακού

Οι απολίτικοι κλαρινογαμπροί που παλεύανε να αναπαραχθούν

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
soulto

"Οι απολίτικοι κλαρινοπαραλίες που παλεύανε να αναπαραχθούν"

#2
σφυρίζων

Τα σπάει! Ακόμα γελάω με το τσίου του Μπουμπούκ.

#3
Khan

Μέσα σε ένα 24ωρο ο Μπουμπούκ μου έδωσε από γούγλη παραδείγματα και για το κλαρινοφιλελέ και για το γλειφομουνάκιας. Πολυτάλαντος! Και ναι, οι κλαρινοπαραλίες είναι βασικό συστατικό του δαποκλαρινισμού, τέτοια εποχή κιόλας!

#4
Khan

Για να πω και μια πίπα παραπάνω, το ενδιαφέρον στον κλαρινοφιλελέ είναι ο συνδυασμός επιδειξιομανίας και κομφορμισμού, από τη μια η λογική τους είναι να ενταχτώ στο κυρίαρχο λάιφ-στάιλ δείχνοντας παράλληλα ότι ιδεολογικά (οΘντκ) πιστεύω σε κάποιες αξίες, ευρωπαϊκές, φιλελεύθερες, δημοκρατικές, από την άλλη η ένταξη στο λάιφ-στάιλ γίνονται με τρόπο κλαρινικό δηλ. επιδειξιομανή και σε ορισμένες περιπτώσεις έως και καγκουρικό ή με ατενσιονχοριλίκι. Σε φάση κοιτάξτε με, με τι σούπερ τρόπο είμαι σαν τους άλλους.

(Δέον βέβαια να σημειωθεί ότι ο κλαρινοφιλελές είναι διαφορετική περίπτωση πιο κλάριν από άλλους νεοφιλελέδες που έχουμε λημματογραφήσει).

#5
xalikoutis

Clarinus Neoliberalis Unapologeticus.

#6
σφυρίζων

Το υιοθετώ στο προφίλ μου πάραυτα!

#7
Khan

χαχαχαχαχα