Αυτός ο οποίος μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες ενός χανγκόβερ, κατέχοντας γνώση ανακατωτικής μαντζουνίων και ικανότητα διαχείρισης κρίσεων ανάλογη με αυτήν του μαγκάιβερ.

Ύψιστο αξίωμα πότη, καθώς τα χανγκόβερ είναι ο εξελικτικός μηχανισμός που επινόησε η πάνσοφος φύσις ούτως ώστε να μην πίνει ο πάσα ένας, αλλά μόνο αυτοί που είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες με ανδρεία.

– Ξυπνάω, μαλάκα, χτες μετά την καταστροφή και με τη μία κατεβάζω μισό νεροπότηρο με το ζουμί απ' τ' αγγουράκια τουρσί. Σε 5 ήμουνα τζιτζί.
Άτσα ο χανγκάιβερ!!

(από patsis, 17/01/12)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
poniroskylo

Ρισπέκ.

#2
athens as it really is

ρισπέκ του

#3
acg

ρισπεκ θρη (σιγα μη δεν το 'βαζα)

#4
beth

ας μιλησουμε λιγο για αυτο θα πρεπε να χουν γραφτει δεκαδες οθονες.λοιπον στανταρακι ειναι ενα μπουκαλι νερο οταν κοιμασε διπλα να το χεις συντροφο και εχω ακουσει οτι μια κουταλια μελι πριν κοιμηθεις σου αποτρεπει τον πονοκεφαλο, μελι που χει γλυκοζη και οχι ζαχαρη να σε χαλασει...τωρα αυτα ξεπερναν τις γνωσεις μου για να πω και δεν το χω δοκιμασει και να θυμαμαι αν επιασε,πειτε πειτε εσεις οι διαφοροι θαμωνες που μου ριχνεται και χρονια εμπειριας

#5
vikar

Αυτό που βοηθάει πάντα αρκετά, είναι τρία ποτήρια νερό πριν κοιμηθείς, και τρία οταν ξυπνήσεις. Με το ζόρι. Απο 'κεί και πέρα όλες οι λύσεις, έχω την εντύπωση, δουλεύουν κατα περίπτωση. Στην δική μου πιάνει και το αμερικάνικο το εξεντρίν, αλλα δέν τό 'χω βρεί (ούτε και ψάξει ιδιαίτερα) εδωπέρα.

#6
jesus

αυτό με το τουρσί τό 'χω ακούσει από δύο ανεξάρτητες πηγές ρώσσους από εσθονία μεριά, κ αυτοί ξέρουν να πίνουν. δεν τό 'χω δοκιμάσει, όμως.

ο πατσάς είναι απλά εγγύηση, αλλά πού να βρεις στην κωλόπατρα πρώτα κ μετά στας γαλλίας.

κατά τ' άλλα, νερά πριν κοιμηθείς κ μετά, που λέει κ ο βίκαρος, κ έχω ακούσει κ για ασπιρίνη πριν κοιμηθείς.

αλλά δεν κάνω τπτ απ' όλ' αυτά γιατί είμαι άντρας κ χέζω στο δάσος.

#7
BuBis

ή να πίνεις μόνο τσίπουρο...

#8
Galadriel

Μάλλον είναι του έθνους μας που χέζουμε στο δάσος, αλλιώς δεν εξηγείται να μην υπάρχει ελληνικός όρος για το χανγκόβερ...

#9
vikar

Σωστή...

#10
vikar

Και προς επίρρωση αυτού, δέν είναι τυχαίο που οι παλιοί έλληνες ε ί χ α ν λέξη για το χανγκόβερ...

#11
beth

μια φορα στα τρυφερα 18 ειχα γυρισει σπιτι σουρωμενος και επειδη δεν υπηρχε τπτ να φαω μονο γαλα λεω ε ας πιω αυτο που χει και λιπος να μου γεμισει το στομαχι...την αλλη μερα συνηδειτοποιησα οτι γαλατα γιαουρτια θα σε κανουν να αδειασεις οτι εχεις και δεν εχεις!Και γω μονο το νερο ξερω αυτο με το τουρσι αντε να χεις σπιτι τουρσι και πατσας καλη λυση αλλα το 7ευρω δεν υπαρχει συνηθως αν τα χεις πιει ολα

#12
beth

αληθεια το τουρσι τι φαση με αλατι ειναι το ζουμι;παιζει να χει βαση τοτε , οι πρωτες βοηθειες λενε και καλα αν σε πιασει διαροια και τετοια να πινεις αλατονερο για να μην παθεις αφυδατωση, αφου το αλατι κανει κατακρατηση υγρων στον οργανισμο, συνηθισμενο πραγμα με τα ξυδια

#13
jesus

το τσέκαρα σήμερα το κόλπο με τα τουρσιά κ έχω να πω ότι δουλεύει. εκτός κ είναι πλασίμπο, βέβαια, αλλά τα αποτελέσματα της μέχρι τώρα έρευνας είναι ενθαρρυντικά.

#14
iron

το αλάτι ανεβάζει πάλι την πίεση στα σύγκαλά της. το ξινό κάτι επίσης κάνει που δεν θυμάμαι. δεν είναι πλασίμπο, θυμάμαι ότι στα νιάχτα μου που ξημερωνόμουνα στους δρόμοι και με προλάβαινε η αυγή και επέστρεφα σπίτι κατά τις 9πμ ψιλοχοντρολιωμέξ, έριχνα πολλές φορές μόνο 2 ωρίτσες ύπνο γιατί δεν μ' έπαιρνε παραπάνω, και όταν ξυπνούσα λύσσαγα για οτιδήποτε είχε κατά πολύ άνω του επιτρεπτού αλάτι ή ξινό. Το πρώτο που έκανα ήταν να πέσω με τα μούτρα στον συνδυασμό τυρί / μαγιονέζα / παξιμάδι. και όταν ηρεμούσα, έψαχνα με την ησυχία μου κάτι πιο αξιοπρεπές. Αν δεν τόβρισκα, συνέχιζα με το ίδιο.

αυτό με τη μαγιονέζα κλπ μου έχει αφήσει κουσούρι, δεν περνάει μέρα που να μην.

και ναι, επειδή ρωτάτε, η χοληστερίνη μου είναι σούπερ, 180. και η πίεση, παρόλαφτά, πάτος, 7-10. Άλλη ερώτηση;

#15
Galadriel

Η μαγιονέζα εκτός από γλίτσα ούτε ξινή είναι ούτε αλμυρή, ςτφ; Τουρσιά λέει ο αθρώπας.

#16
Kilerakias

Ξέρω και πιστοποιώ οτι βοηθάει ένα μανταρίνι και μετά στα καπάκια κάτι αλμυρό

#17
patsis