Είναι το μίνι-μάρκετ σε μια γειτονιά της επαρχίας , που συνήθως το δουλεύει ένας ευτραφής καπάτσος 60άρης με τη βοήθεια της γυναίκας του. Παρόλο που τις τιμές στα προϊόντα τις σημείωνε με ανεξίτηλο μαρκαδόρο ανεβάζοντας τες κατά πολύ από γνωστές αλυσίδες σούπερ-μάρκετ, ήταν πάντα δεκτικός στο βερεσέ όταν ήμασταν μικροί και παίρναμε αυτοκόλλητα σοκοφρέτες και τσίχλες, καθώς και κουκουρούκου. Είθισται οι υπάλληλοι για τις μικροδουλειές να είναι κοριτσόπουλα της γειτονιάς όπου ανέχονται τα χουφτώματα του.Έχει τα πάντα από πλαστικούς πολυελαίους , μέχρι ποντικοπαγίδες.

-Δηλαδή τι είναι το υπερμάρκετ;
-Χμμ... είναι το μίνι-μάρκετ της γειτονιάς όπου το αγαπάς και που έχει προσωπικότητα και χαρακτήρα που δεν μπορείς να βρεις στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ όπου οι υπάλληλοι έχουν καρτελάκι με το όνομα τους.

Υπερμάρκετ (από petrakos, 08/09/11)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Περιγράφει την νέα τάση ψυχαγωγίας όπου είναι να βγάζεις φώτο έχοντας πάει βόλτα στο ΙΚΑ.

Θα το δείτε μπροστά σας να γίνεται.

(από Vrastaman, 08/09/11)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Τύπος και εργαλείο βασανιστηρίου, με μεταλλικές «αυγουλοθήκες» οι οποίες φυλακίζουν έναν-έναν ξεχωριστά τους όρχεις. Αφού το συνδέσουμε στην πρίζα, θερμαίνονται οι «αυγουλοθήκες» σε σημείο που ψήνονται οι όρχεις και τραβώντας απότομα ξεκολλούνται από το υπόλοιπο σώμα.

- Ε τώρα, δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη, σόρρυ!

(από Vrastaman, 08/09/11)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified