Ο ενταγμένος (η ενταγμένη) στον ευρύτερο πολιτικό χώρο της δεξιάς.

Διότι αυτή είναι μια άτεκνη δεξιούμπα με τιρμπάν, που της την είχε πέσει όλο το σόι από δίπλα για να την κληρονομήσει (πηγή ).

Κινούμενος στο ίδιο μήκος κύματος, από δω και στο εξής θα αποκαλώ την Κανέλλη "πρώην δεξιούμπα" και τη Δαμανάκη και τον Κύρτσο "πρώην ΚΚέδες". (από σχόλιο εδώ).

Got a better definition? Add it!

Published

Τα Εξάθλια . Η λέξη προτιμάται από άτομα που αποφεύγουν ή απεχθάνονται την περιοχή.

Nα πρωτοστατίσει δε ο Δήμος Αθηναίων. Καμίνη τι φοβάσαι μη σε κάνουν ντα τα Εξάχρεια… (από σχόλιο εδώ). Να ξαναπω εδω οτι κυριως επαρχιωτοπουλα κ χωριατακια καταφευγουν στα εξαχρεια, γιατι στις πολεις τους αν κουνηθουν, πεφτει καρπαζά (από tweet).

Got a better definition? Add it!

Published

Μπερδεύομαι, οδηγούμαι σε πνευματική σύγχυση, αναστατώνομαι, χάνω το ειρμό, με κίνδυνο να δημιουργηθεί μία ευρύτερη κατάσταση που χαρακτηρίζει το χάος, η ανησυχία και όχι η τάξη και η ηρεμία. Πιθανός συμφυρμός με το "χάνομαι".

Για για να μην χαωθούμε, ας πιάσουμε τα πράγματα ένα-ένα. Πήραμε το τρένο για την πόλη του Όσλο (αφού χαωθήκαμε αρκετά με τις πινακίδες και τις ενδείξεις που ήταν οι περισσότερες στα νορβηγικά)." https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiLr8Ko-ujPAhVFthoKHUq9CQQQFgg6MAU&url=https%3A%2F%2Fkrotkaya.wordpress.com%2F2006%2F06%2F05%2Foslo%2F&usg=AFQjCNG-kBETzLcxoFsjM0285IV2rMmpmg&bvm=bv.136499718,d.d2s

Got a better definition? Add it!

Published