Η ανακόντα είναι ο υπερθετικός του φιδιού με την σημασία του πέοντος (βλ. άλλον ορισμό), αλλά ΚΑΙ με την σημασία του ψέματος. Είναι το υπερβολικό αλά Βαρόνος Μυγχάουζεν ψέμα που ο ψευδόμενος το γαμάει και ψοφάει αγγίζοντας τον τιραμισουρεαλισμό. Δηλαδή η γνωστή Άννα Κόντα.

Ασίστ: Τζόνι Μπλακ.

Χτες μου έλεγε την ανακόντα ότι όπως μπήκε με την μοτοσικλέτα πλαγιαστά στην στροφή, το σκουλαρίκι στο αυτί του άγγιξε το έδαφος, και μετά, από τον σπινθηρισμό που δημιουργήθηκε, μπόρεσε να ανάψει τσιγάρο.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Ένα από τα πολλά συνώνυμα του υπερμεγέθους πέοντα. Το κυνήγησε ο Χάρης Σιανίδης στον Αμαζόνιο. Από τότε έμεινε και η έκφραση το χαϊδεύει το ανακόντα.

Το τατουάζ πέους δεν είναι εύκολο. Η αλοιφή που συνήθως χρησιμοποιούν οι δερματογράφοι για να αφαιρέσουν το παραπανίσιο μελάνι κάνει το πέος να γλιστράει «σαν σαπούνι στο ντους», σύμφωνα με τον Ματτ Ντογκ. Μου είπε ότι είχε δουλέψει σε όρθια και πεσμένα πέη, και το χειρότερο ήταν σε στύση. Αν όμως ένα πέος δεν είναι σε στύση – και συνήθως ζαρώνουν μόλις τα πλησιάσει η βελόνα – υπάρχει το πρόβλημα του τεντώματος του δέρματος ούτως ώστε το τατουάζ να είναι σωστό όταν έρθει η ώρα της στύσης. Συνήθως ο πελάτης είναι αυτός που αναλαμβάνει το έργο του τσιτώματος.
-Ναι, σιγά την ανακόντα.

Από το gaynewsingreek.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified