Αν και ο προφανής ορισμός είναι εδώ, χρησιμοποιείται και για να αναφερθείς στην γκόμενα σου.

Ο συνειρμός είναι από την κορυφαία ατάκα του Βλάσση Μπονάτσου στους «Απαράδεκτους»: Θα πας εκεί με τη γυναίκα σου;; Είναι σαν να πηγαίνεις στο Άργος με το πεπόνι σου.

  1. - Το βράδυ θα είσαι σόλο;
    - Οχι θα σκάσω με το πεπόνι μου.

  2. - Λέμε να πάμε Μύκονο με την Κατερίνα.
    - Όχι με το πεπόνι σου ρε μαλάκα, θα ξενερώσεις...

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

  1. Πεπόνια είναι κυρίως τα μεγάλα βυζιά, οι βυζούμπες, που είναι και στητά και στρογγυλά, επικαλούμενα και πεπονάτα. Βλ. το σχετικό ανέκδοτο.

  2. Δευτερευόντως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρχίδια που μας τα έχουν κάνει πεπόνια.

  3. Ο πεπόνιας.

  4. Το βαρύ πεπόνι.

Trivium: Η διαφορά ανάμεσα στο πεπόνι και το παγώνι, είναι ότι το πεπόνι παγώνει, ενώ το παγώνι δεν πεπόνει.

Σχετικά με την στερνομαντεία, από εδώ:

Δείξε μου το στήθος σου να σου πω ποια είσαι... Το πιο πάνω ταιριάζει στην είδηση για την «στερνομαντεία». Ο «στερνομάντης» μπορεί να «διαβάσει» το μέλλον των γυναικών στην περιοχή από το στήθος μέχρι την κοιλιά. Οι σεξολόγοι σήμερα λένε ότι το στήθος της γυναίκας, αποκαλύπτει περισσότερα για το χαρακτήρα της παρά τα Ζώδια... Η στερνομαντεία χρησιμοποιείτο τον 18ο αιώνα από τους Ισπανούς. [...]

Πεπόνια. Οι γυναίκες με πεπόνια θέλουν να θαυμάζονται. Εκτιμούν το ωραίο φαγητό και αναπτύσσουν σταθερά τις ικανότητες τους για μαγειρική.

Οι πλαστικές εγχειρήσεις του στήθους, πολύ συχνά οδηγούν σε σοβαρές ψυχολογικές μεταπτώσεις. Μια γυναίκα με σιλικόνη στο στήθος μπορεί να είναι καλή σύντροφος σε διακοπές, για μια εβδομάδα ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν μπορεί να την εμπιστευθεί ο άνδρας για όλη του τη ζωή. Σχεδόν όλες οι καλλονές με σιλικόνη έχουν ψυχολογικά προβλήματα.

Οι θηλές επίσης μπορούν να φανερώσουν πολλά για μια γυναίκα. Καλοσχηματισμένες προεξέχουσες θηλές δείχνει γυναίκα με δύναμη και κυρίαρχο χαρακτήρα. Η γυναίκα αυτή προτιμά να είναι πάνω από τον άνδρα στο κρεβάτι.

Μικρή θηλή και ανάποδη δείχνει χαρακτήρα απομονωμένο. Οι γυναίκες αυτές δεν βλέπουν τίποτα σπουδαίο στο σεξ, αλλά είναι έτοιμες να ικανοποιήσουν κάθε φαντασίωση του συντρόφου τους.

(από Khan, 31/01/10)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified