Άλλη πολυφορεμένη ατάκα είναι η: «Είμαι το παιδί που βγήκε στην εκπομπή της Ταδοπούλου και πρέπει να χειρουργηθώ στην Αμερική»
Υπάρχει και ο όρος «Σταλινοτσολιάς».
Στο γ' μήδι, γνωστή συγγραφέας/αρθρογράφος αναφέρεται σε γερμανό υπ. οικ. και στο ενδεχόμενο αυτός να μεταδώσει τον ιό των χοίρων σε γερμανίδα καγκελάριο.
Μπράβο, Μρ Κάδμους ισορρόπησες εξαιρετικά πάνω σε τεντωμένο σχοινί χωρίς να σε φάνε οι κροκόδειλοι (όλοι εμείς.)
Η Μεγάλη Ιδέα πέθανε στα χέρια των κυβερνήσεων που προέκυψαν από τις εκλογές της 1ης Νοεμβρίου 1920, οι οποίες έστειλαν τον Βενιζέλο αυτοεξόριστο στο Παρίσι στο κρίσιμο χρονικό διάστημα των 2 περίπου χρόνων που ακολούθησαν.
Προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας, βέβαια, ο Ελ. Βενιζέλος δεν «παρέδωσε» ποτέ την Κων/πολη, που άλλωστε ουδέποτε κατείχε. Οι Νεότουρκοι, ενισχυμένοι μετά τη νίκη τους επί των συμμάχων στην Καλλίπολη το 1917, είχαν εδραιωθεί για τα καλά στην πρωτεύουσα της φυλλοροούσας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και φυσικά το ζήτημα της παράδοσής της Πόλης στους Έλληνες, ήταν εκτός συζήτησης για τις Μεγάλες Δυνάμεις ακόμη και στη Διάσκεψη των Σεβρών (πολύ δε περισσότερο μετά την ανατροπή του Βενιζέλου με τις εκλογές της 1ης Νοεμβρίου 1920).
Υπάρχει καλύτερη Μπουρδελλάδα: Η Τριμπουρδελλάδα
Από τη στιγμή που περιέχει (και) ζωική πρωτεΐνη, πρέπει να το θεωρήσουμε ως μη νηστίσιμο.
Σωστή καταγραφή ενός δημοσιοκάφρικού κλισέ.
Δυστυχώς, το γόπινγκ θα είναι πάντοτε ένα βήμα μπροστά από το αντιγόπινγκ.
βλ. τσο και λο
Μπράβο για τη χρήση του ιδιώματος -ούτε, -ουτε.
Σαν το σουμπούτεο
Σωστός, παικταρά μου! Συντάσσεται ως «tο tear somebody a new asshole».
Οι ίδιοι παρετυμολογούν τα διακριτικά Δ Δ που φορούν στις επωμίδες τους ως «Δεν Δουλεύω».
Τί παίχτηκε εδώ; Δώστε στο λαό τα απαράδεκτα σχόλια, πλιζ.
Δημήτριος Σύψωμος ήταν το πραγματικό όνομα του λογοτέχνη Λάμπρου Προφύρα.
Το διάβασα «μπαφόρ» και θεώρησα ότι θα είχε να κάνει με τον ...μπάφο, αχαχαχαχαχαα!
Να προσθέσουμε ότι τώρα τελευταία παίζει πολύ το «Είμαι άστεγος και πρέπει να μαζέψω 13 ευρώ για να φάω και να κοιμηθώ για σήμερα...»
Επίσης, σου την πέφτουν στα ΚΤΕΛ όπου περιμένεις να πάρεις το λεωφορείο για να γυρίσεις στην πατρίδα σου και σου λένε ότι κατάγονται από την ίδια πόλη (αφού βλέπουνε ποιό λεωφορείο περιμένεις) (π.χ. Γρεβενά), ότι η σκληρή μοίρα τους έριξε άστεγους στην Αθήνα και ότι μαζεύουν λεφτά για να γυρίσουν πίσω αλλά αν τους ρωτήσεις σε ποιό σχολείο πήγαν (το «πάνω» ή το «κάτω»;), αρχίζουν και κομπλάρουν.