Ο άλλος έβαλε τα εξώδικα και τις αποφάσεις Σώρρα στη Μερσέντα και την πάρκαρε εξω απο το Θεαγένειο στη Σαλονίκη.. Όλη η ελλάδα του 2017 σε μια φωτό.. ΕΔΩ
δες και τα σχόλια:
- Αυτά καλό είναι να μην... γκλούπ.
- Vinegar
- Αυτό ειναι το λεγόμενο σκύψε ευλογημένε!!
- χα χα χα τον επινηξε
- +ΡΟΥΦΗΚCON+
- ρουφα ευλογημενε!
έχω ακούσει και το "έγινε αμόντε" (επιρρημα) ή "αμόντες" (επίθετο).
μπορεί να υπάρχει ετυμολογική συνάφεια. who knows.
ολα όσα προτείνεις τα κάνω αλλά....
??????
όντως, στις μποντιμπιλντερούδες υπάρχει υπερανεπτυγμένη κλειτορίδα, που θυμίζει μικροσκοπικό φαλλό
Εκλαψα φιλε αλλα για να αγγιξεις την τελειότητα θα μπορουσες να προσθεσεις και ηχητικο παραδειγμα του ηχου
Φίλε ή φίλη καθιστά βρούμινα (ινδιάνικο, έτσι;... :-Ρ), καλωσήρθες καταρχήν στο σάιτ, δέν ξέρω αν σ' τό 'πανε στο μεταξύ. Για την αναζήτηση έχε απλά υπόψη οτι μπορείς να κάνεις αναζήτηση είτε «σε ορισμούς» είτε σε «λήμματα» είτε «σε σχόλια» και ούτω καθεξής (που τα βλέπεις κλικάροντας στο βελάκι αριστερά απ' τον μεγεθυντικό φακό)· θέλω να πώ, για την ώρα, δυστυχώς, αυτά τα «είτε» είναι αποκλειστικά διαζευτικά, δέν μπορούμε να κάνουμε αναζήτηση ταυτόχρονα καί σε σχόλια καί σε λήμματα καί σε ορισμούς, και λοιπά. Ίσως κάπου εκεί να σου ξέφυγε το μπροστο.
Επίσης, έχε υπόψη οτι μπορείς να χρησιμοποιείς το αστεράκι *
στην αναζήτηση, που λειτουργεί ως μπαλαντέρ, αριστερά, δεξιά (καί αριστερά καί δεξιά είναι το ίδιο με το καθόλου αστεράκια, και είναι το ντιφόλτ) ή και εντός συμβολοσειράς: πιχί, για τη συμβολοσειρά εο
, κλίκαρε και δές τι παίρνουμε: *εο
, εο*
, *εο*
/εο
, ε*ο
. (Πρόσεξε ακόμα οτι ο τόνος δέν λαμβάνεται υπόψη κατα την αναζήτηση, άν αλλάξεις τα εο
πρίν, σε έο
ή εό
ή έό
, τα ίδια θα πάρεις.)
Καλή συνέχεια.
Λοιπόν, για να συνεχίσω την ωραία μου και καθόλα αβάσιμη εικοτολογία που μ' αρέσει πολύ και περνάω πολύ ευχάριστα σήμερα, καλημέρα σας και σάς..., λέγαμε, άν κοιτάξουμε στο ίδιο λεξικό που βρίσκουμε στο λίνκ του παραδείγματος, υπάρχει λήμμα πρεγελάω (περιγελάω), που μας δίνει προηγούμενο για την τροπή περί- > πρ(ε)-. Ε άν λοιπόν το κυδώνι εννοείται και ώς το χρυσό μήλο του Πάρη στην Αφροδίτη, το μήλο της Εδέμ, και περαιτέρω σούξου-μούξου, όπως μας λέει το γκούγκλ, ε τότε δέ μπορούμε -πάντα σε άμεση σχέση με το παρόν λήμμα, πλέον όμως ώς πρικυδώνι < περικυδώνιον- παρα να θυμηθούμε το υπέροχο δείγμα ελληνικής αντρικής ματιάς που μας δίνει το γνωστό ανέκδοτο.
Με ένα πρόχειρο γούγλισμα "κυδώνι σεξουαλικό σύμβολο" βγαίνουν διάφορα.
Αμ δεν κοίταξα μάστορα...Ως γνωστόν, εσύ φταις :-Ρ
Τό 'χουμε άλλωστε το μπαίνω μ' αυτήν τη σημασία.
Χωρίς να έχω βρεί ούτε γώ κάτι, σκέφτομαι οτι μπορεί να έχει να κάνει με την προίκα· υπάρχει πιχί η παλαιοελληνική λέξη προικίδιο (υποκοριστικό του προίκα), καθώς και το προικίδιος, και θα μπορούσε να βγαίνει απ' αυτά, αφενός· αφετέρου όμως φαίνεται οτι μία τέτοια προέλευση θα χρειαζόταν το -όνι, που είναι μάλλον νεοαργκοτικό, ενώ η λέξη μοιάζει παλιά και τοπικής εμβέλειας.
Προς μία άλλη κατεύθυνση: ξέρουμε άν το κυδώνι χρησιμοποιείται ή έχει χρησιμοποιηθεί ως σεξουαλικό υπονοούμενο;
Καλό. Κάπου στον Mikeius υπάρχει χοντρικά ο διάλογος "έμπαινες στην τάδε?" "χαλαρά", όπου το μπαίνω έχει σαφώς την έννοια γαμάω.
λάβλι
- Ο νιος τον άρρωστο έκανε στης αγαπώς την πόρτα.
-Τον αγαπώ παντρεύουνε κι εμέ παρηγορούνε
κι όση παρηγοριά έχω γω τόσο καλό να δούνε.
Όμως ήδη -από το 1989 υπάρχουν Ο Μαγαπάς.. η Σαγαπώ.. και το Σαγαπάκι..!
Khan
in αβύζου και ακώλου (γωνία)