γ-καύλα / γυναικεία καύλα. Πώς είναι η αντρική; Καμία σχέση.

Ακολουθεί οθονιά: Το θέμα είναι βαρύ και απαιτεί ανάλυση.

Γυναικεία καύλα –πώς εκδηλώνεται (ή αλλιώς «Αυτό που νιώθουν οι γυναίκες»):

  • Διαστολή της κόρης του ματιού.
  • Αύξηση των καρδιακών παλμών.
  • Η αναπνοή γίνεται ταχύτερη και βαθιά.
  • Τα χείλη του στόματος σταδιακά κοκκινίζουν (αυτό υποτίθεται ότι προσομοιάζει το κραγιόν), διογκώνονται ελαφρά και αρχίζουν να «μυρμηγκιάζουν» (ως επόμενο, συχνά τα χείλη μισανοίγουν ασυναίσθητα).
  • Το αιδοίο διογκώνεται, λόγω μεγαλύτερης κυκλοφορίας του αίματος και αρχίζει να «μυρμηγκιάζει».
  • Ο κόλπος υγραίνεται.
  • Επιθυμία για σεξουαλική πράξη.

Γυναικεία καύλα –πώς προκαλείται (ή αλλιώς «Αυτό που θέλουν οι γυναίκες, vol. Ι»):
Αφενός απαιτείται ένας άντρας ή η φαντασίωση ενός άντρα τέλος πάντων. Αφεδύο, για το τι καυλώνει την καθεμία, ενδεικτικά παρατίθενται διάφορες απόψεις στο Παράδειγμα –παρακαλώ περάστε από κει πριν συνεχίσετε την ανάγνωση. Η εξήγηση για όλα αυτά στο Παράρτημα.

Γυναικεία καύλα –τι συμβάλλει (ή αλλιώς «Αυτό που θέλουν οι γυναίκες, vol. ΙΙ»):
Ανεξάρτητα από το Ι, η πλειονότητα γουστάρει, όλα ή κάποια, από τα κάτωθι:

  • Να είναι καθαρός όσο χρειάζεται. (Να μην βρωμάει, ούτε κατά διάνοια, αλλά και να μην γλείφει η άλλη σαπούνια, χλωρίνες και αντιπαρασιτικά.)
  • Να μυρίζει ωραία. (Περιλαμβανομένων και των φερομονών της καθαρής μασχαλίλας... της καθαρής... της καθαρής... –επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως.)
  • Ρομαντική ατμόσφαιρα. (Κανονική θερμοκρασία περιβάλλοντος, ώστε να μην τουρτουρίζει και να σκέφτεται να βγάλει το βρακί της για να μην καταψυχθεί το μύδι, απαλά χρώματα, απαλός φωτισμός, απαλή μουσικούλα και τα τοιαύτα.)
  • Ένα καλό γεύμα πριν. (Ο καφές και το τσάι το ανεβάζουν το λίμπιντο, ελάχιστο αλκοόλ διώχνει τις αναστολές και την εικόνα της μάνας της να της λέει ότι, όποια το κάνει χωρίς στεφάνι είναι πουτάνα και θα καεί στην κόλαση.)
  • Μασάζ. (Χαλαρό, αρχικά τρυφερό και μετά βλέπουμε, δεν βιαζόμαστε, δεν πιάνουμε κατευθείαν βυζιά και κώλους, δεν στρίβουμε τις ρώγες σαν να είναι κουμπί ραδιοφώνου και ψάχνουμε να βρούμε σταθμό.)
  • Προκαταρκτικά. (Δεν βιαζόμαστε... Δεν βιαζόμαστε... Δεν βιαζόμαστε... –επανάληψη κ.λπ. Τουλάχιστον ένα εικοσάλεπτο φιλιά, χάδια κ.λπ. πάνω από τα ρούχα. Άλλο τόσο κάτω από αυτά.)

Παράρτημα 1: Γιατί όλα αυτά, κύριοι, σας φαίνονται κινέζικα.

Τα σχέδια του θεού για την δημιουργία ανθρώπινου όντος, πέρασαν από την θεωρία στην πράξη με πιλοτική εφαρμογή πειραματικού μοντέλου: ο Θεός έπλασε τον άνδρα. Είδε τι σφάλματα έκανε, διόρθωσε τα bugs και έπλασε την γυναίκα ως ανώτερο και εξελιγμένο ον υψηλότερου κόστους –τους άντρες δεν τους κατήργησε, γιατί ήθελε να έχει πλήρη γκάμα προϊόντων, όπως κάθε κατασκευαστής που σέβεται τον εαυτό του. Εξασφάλισε το αγοραστικό κοινό και για τα δύο μοντέλα (μαγκιά) δημιουργώντας αλληλεξάρτηση και μετά κάθισε και έσπαγε πλάκα με το πώς ήταν αδύνατο να συνεννοηθούν. Κοίτα γύρω σου τις σχέσεις των δυο φύλων –ο Θεός έχει χιούμορ.

Η ύπαρξη πολύπλοκου εγκεφάλου, που επιπροσθέτως χρησιμοποιείται κιόλας, είναι η ευλογία και κατάρα των γυναικών και εκδηλώνεται σε όλους τους τομείς του βίου –και στον σεξουαλικό. Οι άνδρες αδυνατούν να κατανοήσουν τον τρόπο λειτουργίας του, εξ ου και τα αστειάκια στο νετ του στυλ [αυτού](http://www.blackhumor.gr/more_content_simple.php?s=1&c=5&mid=2166, αυτού http://www.dobro.gr/content/%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B5%CF%82-vs-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CF%82), αλλά και του σχολίου στο περίφημο Πουτσοπόλιταν. Οπότε, κύριοι, δώστε βάση στο νόημα.

Ασίστ: Vrastaman από το ΔΠ.

Παράρτημα 2: Μεταγενέστερο σχόλιο κατόπιν επιτακτικού αιτήματος σαλλλονικιού μόντουλα:

Το γεγονός λέει ότι στην Σαλλλονίκη την καύλα την λένε γκάβλα, αποτελεί απόδειξη λέει ότι οι σαλλλονικείς ξέρουν από γ-καύλα, καύλα τη γυναικεία, σαν να λέμε ξέρουν πώς να καυλώσουν τρελά μια γυναίκα. Δεν μπορώ να στοιχειοθετήσω τον ισχυρισμό αυτό, αλλά για να το λέει κοτζάμ μοντ κάτι θα ξέρει, συνεπώς επιβάλλεται για λόγους αντικειμενικότητας και δημοσιογραφικής δεοντολογίας να καταγραφεί η αντίστοιχη άποψη. Αατα

Παραδείγματα από εδώ

Ερώτημα –τι σε ανάβει σε έναν άντρα:

— Με ανάβει όταν είμαστε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση, πάρτυ κ.λπ. και τον κοιτάω στην άλλη άκρη του δωματίου και μου ρίχνει ΑΥΤΟ το βλέμμα (ξέρεις, αυτό που δηλώνει ότι είσαι δική του και ότι είναι ο μόνος που έχει το κλειδί σου). Κοκκινίζω αυτόματα. — Το να νιώθω επιθυμητή ή να συνειδητοποιώ το πόσο τον αγαπώ.
— Με ανάβει η αίσθηση του χιούμορ καταρχάς, χωρίς να χρησιμοποιεί βρωμόλογα. Ένας άντρας που να ξέρει να είναι κύριος στους τρόπους του στο τραπέζι. Και τα καθαρά νύχια.
— Με ανάβει αυτό το βλέμμα του που λέει «Γαμώτο ρε, είσαι τόσο σέξι και είσαι όλη δική μου» και μετά με φιλάει στο λαιμό και λιώνω... (αναστεναγμός).
— Με ανάβει να ξέρω ότι είναι εκεί για μένα ανεξάρτητα από την διάθεσή μου. Να με κάνει να γελάω με τον σωστό τρόπο ανάλογα με την περίσταση.
— Ο δεύτερος σύζυγός μου δεν έμοιαζε στον Μπραντ Πητ αλλά μου συμπεριφερόταν φανταστικά, ήταν πρόθυμος να δοκιμάσει πράγματα και είχε απίστευτη αίσθηση του χιούμορ. Και έκανε μπάνιο πριν.
— Αυτά που λέτε είναι μαλακίες, η ερώτηση είναι σεξουαλική, δεν σας ρωτήσανε πως σας αρέσει να συμπεριφέρεται ένας άντρας. Εγώ λοιπόν δεν καυλώνω με βλέμματα από απέναντι, αυτό είναι τρυφερότητα, όχι επιθυμία να τον καβαλήσω. Εγώ καυλώνω με πορνό, μπινελίκια, να μην φοράω εσώρουχα και να του το λέω, με ατελείωτα φιλιά όσο κυλιόμαστε γύρω γύρω φορώντας μόνο τα εσώρουχά μας. — Α, φίλη μου, δεν θα συμφωνήσω μαζί σου, κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και καυλώνει με το δικό της στυλ.

Νταντάν νταντάαααν: Η καθεμία καυλώνει με εντελώς διαφορετικά ερεθίσματα. Το θέμα είναι ανεξάντλητο. Δεν έχετε ελπίδα να κατανοήσετε, παλέψτε το όπως σας φωτίσει ο γιαραμπής.

Βλ. και σημείο G(αύλας)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
iron

πες τα μες, πες τα! χαχαχα!

δύο ενστάσεις μοναχά. Η μία για τον βραστασίστ: το λήμμα ήθελε κάτι πιο σλανγκ βρε νονέ...
Η άλλη για σέ, Μες: αυτό το καλό γεύμα πριν, ξέρεις, μπορεί να αποβεί μοιραίο... Φουσκωμένη κοιλιά, πρηξίματα, πράγματα που ενίοτε δυσκολεύουν την Πράξη. Καλύτερα να τρώει Αυτός και όχι Αυτή, κατάλαβες τι εννοώ!...

#2
Vrastaman

Ουαου και σπεκ, πότε πρόλαβες να το γράψεις βρε θηρίο;!
Μήπως τελικά είναι λιγότερο χρονοβόρο να γραφτεί ένα πλήρες και εμπεριστατωμένο λήμμα για την γ-κάβλα από το να υλοποιηθεί αυτή στην πράξη; Βάσει grosso mondo υπολογισμώνορίζει θέτει το κεφάλαιο «αυτό που θέλουν οι γυναίκες, vol. ΙΙ» (μπάνια, πουδραρίσματα, μαγείρεμα και βρώση καλού γεύματος, μασάζ, προκαταρκτικά με ρούχα, προκαταρκτικά χωρίς ρούχα, κοκ, απαιτούν τουλάστιχον 4 ώρες και 50 λεπτά :Ρ

#3
Vrastaman

@ iron: κατόπιν εορτής, προτείνω το γ-κάβλα (εκ των γυναικεία καύλα) @ Μες εαν σου κάνει, Βαλ, βάλτο στο λήμμα ;-)

#4
xalikoutis

να συμβάλω κι εγω με τη σειρά μου, εκτρέποντας άθελα μου το θέμα προς άλλα μονοπάτια...

5. [σ.ς.: είναι το 5ο κλειδί σε άρθρο με τίτλο «Πίσω Πόρτα: τα 6 κλειδιά της απόλαυσης» από την ιστοσελίδα του περιοδικού Λοιπόν] Και αυτός ο έρωτας περνάει απ' το στομάχι...

Αν εσύ ή εκείνος δεν καταναλώνετε αρκετό σίδηρο, ωμά λαχανικά ή φρούτα και προτιμάτε το τυποποιημένο ή έτοιμο φαγητό, υπονομεύετε την απόλαυση της πρωκτικής επαφής. Οι τροφές αυτές βοηθούν στις τατικές κενώσεις και σου επιτρέπουν να είσαι χαλαρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση την κατάλληλη στιγμή. Βέβαια, η κατάχρηση τους μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, στέλνοντάς σε στα ιδιαίτερα λίγο πο συχνά απ' όσο χρειάζεται.

Το ιδανικό για την περίπτωση είναι να έχεις πάει στην τουαλέτα την ίδια μέρα, αλλά σίγουρα μια ώρα πριν την επαφή, για να αποφύγεις τις ακατάλληλες διαρροές. Μάλιστα, οι σταρ των ταινιών πορνό που συμμετέχουν σε σχετικές σκηνές συνήθως υποβάλλονται σε κλύσμα πριν το γύρισμα, για να μην έχουν ατυχήματα. Εφόσον δεν ανήκεις σ' αυτή την κατηγορία, δεν σου συνιστούμε το κλύσμα για τις προσωπικές σου στιγμές, αλλά σου συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ακολουθείς μια ισορροπημένη δίαιτα, που θα σε οφελήσει ούτως ή άλλως.

απλά επειδή μου άρεσε ο επίλογος

#5
GATZMAN

Απαστράπτουσα, η οθονιά σου. Μπράβο και πάλι μπράβο. Παραστατικότατη.! Το maximum αστέρων αποδεικνύεται λίγο!

Θα ανεβάσω κάποια μήδια σχετικά με την τελευταία παράγραφο του ορισμού.

#6
Vrastaman

Μυδιασπεκ!

#7
Vrastaman

Χαλικού τι είναι αυτά που γράφεις, μπαίνουν και παιδια εδω!

#8
iron

ααα, τώρα μάλιστα. Δηλώνω απολύτως ικανοποιημένη. υπάρχει και το Gαύλα βέβαια, που παραπέμπει στο περίφημο σημείο G, αλλά περιορίζει πολύ το όλο θέμα.

#9
Galadriel

Από ό,τι φαίνεται το λήμμα θα αλλάζει κατά βούληση σαν τον φούρνο του χότζα. Ο ορισμός παραμένει σταθερός. Κάπως σαν να γράφεις εξετάσεις, να σου δίνουν την απάντηση της εξίσωσης και να ψάχνεις να βρεις σε ποια εξίσωση ταιριάζει. Αν κατάλαβα, απλά ο βράστα ήθελε να διαβάσει περί γυναικείας καύλας από τα χεράκια μου, ανεξάρτητα από το τι όνομα θα της δώσουμε αχxa0xa0, χα0χα0. Σλανγκασίσταντ ελπίζω να μην σε απογοήτευσα.

Ιρον - παραθέτω το χωρίο από το «καλό γεύμα» Στο καλό γεύμα που θα μαγειρευτεί, πρέπει να επικρατούν γεύσεις και αρώματα φινετσάτα, αέρινα, πλούσια και όπως και δήποτε να αποφεύγονται τα τσιγαριστά, τα σκόρδα και τα όσπρια. Επίσης, οι ποσότητες σε ένα καλό γεύμα πρέπει να είναι σχετικά μικρές (όπως σε κάτι γκουρμέ εστιατόρια που σου σερβίρουν μια υπέρ. Υποψιάζομαι όμως ότι κάτι άλλο έχεις στο νου σου. Γουλντ γιου σέαρ;;; πλιζ;;;

@χαλικού: καλά βρε, για ποιο λήμμα ήταν αυτό το σχόλιο; Πλάκα με κάνεις; αυτό είναι για το μαγειρεύω ένα καλό γεύμα, όχι για την γυναικεία καύλα, για όνομα δηλαδή!!!

@γκατζ - αχ βρε γκατζ με τα καλά σου λόγια πάντα...

#10
iron

αυτό ακριβώς εννοούσα, εκεί εκεί που λέει για όσπρια... ούτε και πολλά λαχανικά! το σκόρδο, πάει στο διάολο αν έχει φάει και Αυτός.
και εννοείται και προσοχή στην ποσότητα, εννοείται. δε λέει να συναντήσεις τον γκόμενο με φλατ κοιλιά και, λίγο μετά το φαγητό, να έχεις δίπλες και να πρέπει να ρουφιέσαι ή να προσέχεις τις πόζες... πάει η καύλα περίπατο!

#11
Galadriel

Α. Και βράστα: Δεν είναι και τόσο χάλια. Το πλύσιμο δεν μετράει γιατί αν ο άλλος μπιχλάντεν, η τρομοκρατία δεν σε αφήνει να ανάψεις ούτως ή άλλως, οπότε τα πράγματα είναι απλά: μαζεύεις τον σταυλώνα (ή πληρώνεις καθαρίστρια), βάζεις το καλοριφέρ ή το αρκουδίσιο να δουλεύει, την πας για φαγητό στα ωραία, γυρίζεις σπίτι, κάνετε ένα ντουσάκι μαζί, μετά αρχίζουν τα προκαταρκτικά (στα οποία συμπεριλαμβάνεται το μασάζ). Κομπλέ.

#12
Vrastaman

> ο βράστα ήθελε να διαβάσει περί γυναικείας καύλας [i]από τα χεράκια μου[/I]

Συν Μες και χείρα κίνει!

> Σλανγκασίσταντ ελπίζω να μην σε απογοήτευσα.

Καθόλου! Μετά την προκαταρκτική φάση λημματοδότησης μπήκε και η Iron στο παιχνίδι με αποτέλεσμα εμπνέοντας μια ακόμα καλύτερη λημματική αποκλιμάκωση: γ-καύλα!

ΥΓ για να σοβαρευτούμε πάντως, επιμένω ότι η (γ)καυλα είναι γυναικεία υπόθεση. Η ανδρική καύλα μπορεί να επιτευχθεί ανά πάσα στιγμή και χωρίς ιδιαίτερα ερεθίσματα. Αντιθέτως όταν μια γυναίκα ψιθυρίσει στο αυτί του καλού της «καύλωσα» (και έστω ότι είναι ειλικρινής) τότε ο εν λόγω άνδρας έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερηφάνεια δέος και κατάνυξη για την μεγάλη του επιτυχία αυτή!

#13
Galadriel

Ααααα πως το ξέχασα αυτό η μαύρη!!! Σημαντικότερο όλων των γ-καυλωτικών: η φάκιν αυτοπεποίθηση!!!

#14
Vrastaman

@ Ιρον: Η στάση παραλίας επίσης συνετέλεσε στην άλωση τής σιδηράς μάσκας :Ρ
@ Μες: Μπαρδόν; Σπάστο και ξαναρίχτο, γερόντισσα!

#15
Galadriel

Φλασιά μου ήρθε βραστ, δεν είχε σχέση με το σχόλιό σου, ή τέλος πάντων ίσως αυτό την πυροδότησε.

Δεν υπάρχει πιο καυλωτικό EVER από την αυτοπεποίθηση που αποπνέει ο απέναντι. Πχ το κλασικό παράδειγμα του σκατόφατσου άντρα που συνοδεύει έναν μούναρο και κάθεσαι και αναρωτιέσαι τι του βρήκε και με τι μούτρα την πλησίασε στην τελική. Ε, αυτά τα μούτρα που δεν είχαν πρόβλημα να πάνε να της την πέσουνε κάνοντας πέρα ένα σύμπαν μπραντπιτέους, αυτά είναι. Το θράσος μετράει. Αλλά...

...το θέμα είναι ότι η γραμμή που ξεχωρίζει την αυτοπεποίθηση από το ψώνισμα είναι ιδιαιτέρως λεπτή και μετά γίνεσαι σούργελο απλά.

#16
Vrastaman

Ετσ! Μόνο το υψηλό ρίσκο φέρνει υψηλές αποδοχές!

#18
Vrastaman

Μια κομπολόγα, Χαλ, μπορεί να ξεgλαυλώνει και την πιο gκαυτολυρέσσουσα...

#19
xalikoutis

διαφωνώ, βράστα, στην καθ' ημάς Ανατολή η κομπολογάτη, η κομπολόγα, και η πουράκλα είναι πανάρχαια σύμβολα εξουσίας, του καβλύτερου αφροδισιακού... υπάρχουν στοιχεία για το πως έκλανε ο Ωνάσης;

#20
Vrastaman

Στα αυτιά της Jackie, τα σατανικά τρομπόνια του Αριστοτέλη ηχούσαν σαν αγγελικές τρομπέτες. Δυστυχώς όμως η διδακτορική διατριβή «Ερωτογενές Πέρδεσθαι Ισχυρών Ανδρών» ακόμα αναμένει τον συγγραφέα της. ΥΓ: το αναγραμμαντείο επισημαίνει ότι ο εκπρόσωπος του υπέρτατου κακού, Adolf Hitler, αναγραμματίζεται σε «Heil, old fart».

#21
GATZMAN

Τελικά το θέμα είναι τεράστιο. Θα ήθελε τις... οθονιές

#22
Hank

Όλα τα λεφτά αυτό που γράφεις για το μασάζ!

Έχω την ίδια απορία με τον Βράστα. Ωραία, να ακολουθήσουμε τις οδηγίες για την γ-καύλα, αλλά είναι πολύ χρονοβόρο! Χρόνο πού θα βρούμε;

#23
Galadriel

@Hank: καλό μου, αυτά εννοείται ότι αναφέρονται σε περιπτώσεις που σε νοιάζει αν η άλλη θα καβλώσει. Πρέπει δηλαδή να υπάρχει μια υποτυπώδης συναισθηματική σχέση μεταξύ ετέρων. Σο, αν σε νοιάζει, ε, θα τον βρεις τον χρόνο - αν όχι κάθε φορά, τουλάχιστον μια φορά.

Δεν υπάρχει εφαρμογή σε περιπτώσεις one night stand ή σε περιπτώσεις που το μόνο που νοιάζει τον ένα ετέρο είναι να τον βάλει πρησμένο και να τον βγάλει χαλαρό. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με τις δικές σου ταχύτητες και μετά να την βρίσεις κιόλας γιατί δεν τελείωσε ή να της πεις κάτι σαν «πρέπει να το δουλέψεις αυτό το πράγμα με την καθυστέρησή σου να προσαρμοστείς στον ρυθμό». Και μετά να φύγεις τσαντισμένος.

#24
Vrastaman

Υπάρχει άραγε σχέση αιτίου και αιτιατού μεταξύ μήκους (βλ. περίπτωση λημμάτων Gatzman) και γ-καύλας; Υποθέτω ότι όσοι έχουν υπομονή με τα σεντόνια πρέπει να έχουν και υπομονή στα σεντόνια.

#25
GATZMAN

@mes: Aποκελιεται δηλαδή να υπάρχει εφαρμογή σε one night stand; Θα μπορούσε ενδεχομένως να σε νοιάζει

@vrast: ε ρε θέμα! Θέμα για Διπλωματική, ή για παπλωματική να πω καλύτερα;

#26
Galadriel

Gatzman βεβαίως και μπορεί - ένας λόγος επιπλέον επειδή παίζει και το εγωιστικό κίνητρο στην μέση, δηλ. οκ την γνώρισα πριν από πέντε λεπτά, μετά από πέντε λεπτά δεν θα την ξαναδώ στην ζωή μου, αλλά θέλω να περάσει και αυτή καλά (γιατί, μεταξύ άλλων, αυτό σημαίνει ότι εγώ είμαι σπουδαίος και μεγάλος και ατελείωτος και υπερατλαντικός). Αλλά σε one night stand τώρα, σιγά μην έχεις τον χρόνο που λέγαμε. Αν όντως αφιερώνεις 4ωρο για κάθε «one night stand σεξ» σου πρέπει οπωσδήποτε να σε γνωρίσω μουχαχα - θα σε βάλω να κάνεις σεμινάρια σε όλους τους γνωστούς, τους αγνώστους και κυρίως στους γκομένους κάτι φιλενάδων μου που με έχουν και βύσμα.

Αντιστοίχως παίζει και να είναι κάποιος σε σχέση και να μην τον νοιάζει. Έτσι κάπως διαλύονται σπίτια.

Όλα παίζουνε.

#27
GATZMAN

χεχε
Ολα καλά, αλά θαρρώ πως η πεμπτουσία βρίσκεται στις δυο τελευταίες λέξεις.

#28
Galadriel

ΑΨΓ Προσετέθη νέο Παράρτημα μετά την απειλή κατά της ζωής μου που διατύπωσες. Ελπίζω να 'χεις δίκιο για τον ισχυρισμό, γιατί δεν μ'αρέσει να είμαι ασυνεπής με την αλήθεια στους ορισμούς μου (εξ ου και το δισκλέιμερ). Άστα λα βίστα.

#29
acg

Εεεεεετς! Απεκατασταθη η εννομος ταξις. Συμπασα η συμβασιλευουσα σε ευγνωμονει, εγω δε προσωπικως μετα την αφισα ΚΑΙ το παραρτημα, στελνω ολα τα λειζερ πανω σου, εκει, σε σενα λεμε!

#30
Galadriel

Μάλλον δεν κοίταξες τα λυνξ αχαχου :-P

#31
patsis

Ο μεγάλος Αρκάς πού και πού μας εκφράζει απίστευτα! Βλ. όγδοο medium.

#32
mafie

40 λεπτά προκαταρκτικάάάάά; ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ! Και είμαι γυναίκα δηλαδή! Ρε, άμα ακούνε και διαβάζουν τέτοιες δηλώσεις φρικάρουν ακόμη περισσότερο! Δε φτάνει που τους έχουμε ευνουχίσει πανηγυρικά, ζητάμε και 40 λεπτά προκαταρκτικά; Πάει όλοι γκέι θα γίνουν...

#33
Galadriel

Ε πόσο; :-/

#34
mafie

5; 10 το πολύ;

#35
MXΣ

Ούτε τόσο... αν είσαι τεχνίτης 5 φτάνουν... Μετά ίσως καταντάει βαρετό και πολλές δεν σ'αφήνουν...

#36
Galadriel

Ε, να, αυτό ακριβώς, η καθεμιά τα δικά της. Πολλά είναι 40 ε;

#37
PUNKELISD

Ε, εντάξη δεν ήταν και κάθετη στο 40λεπτο είπε «η πλειονότητα γουστάρει, όλα ή κάποια, από τα κάτωθι».

Αλλά ο χρόνος των προκαταρκτικώνε (π.), πιστεύω, συνδέεται άρρηκτα με το χρόνο του κυρίως θέματος (κθ.). Αν π.χ. τα π. διαρκούν 10' και το κθ. 40' τότε 'νταξ, αν όμως το κθ. διαρκεί 5', τα π. θα πρέπει να παραληφθούν σχεδόν. Ε, σκέψου τώρα με 40' π. πόσο θα πρέπει να διαρκέσει το κθ.!

#38
mafie

Ε, ναι βρε κορίτσι μου! 40 λεπτά, εμένα προσωπικά τουλάχιστον, θα με πάρει ο ύπνος...! Τώρα εάν εσύ αντέχεις τόση ώρα μπρίζωμα, ελπίζω να αποδίδεις εξίσου φανταστικά -τουλάχιστον ως προς το χρόνο- και στα καταρκτικά, γιατί 40 λεπτά προκαταρκτικά ισοδυναμούν με 1,5 ώρα ουσία, πάνω- κάτω.

#39
Galadriel

Μάφι μη βαράς, σιγά τη γράψαμε δηλαδής, κοινωνικό έργο επιτελέσαμε. Και τέλος πάντων κάπως πρέπει να εξιλεωθείς που ανέβασες στα σχολιασμένα το βρώμικο παρελθόν μου, σε καταδικάζω σε ποινή τρίωρων προκαταρκτικών. Φρουροί! Πάρτετην!

#40
mafie

Χαχαχαχα σαπίλα :Ρ

#41
Vrastaman

Η πίπα μετράει ως «προκαταρκτικά»;

#42
mafie

Ναι. Δεν πρόκειται βεβαίως να αναλύσω περεταίρω προτού βεβαιωθώ για το πού το πας.

#43
Vrastaman

Μάφι, ψυχανεμίζομαι ότι η απάντηση της Γκαλά θα είναι διαφορετική :Ρ

#44
Galadriel

Vrasta σε τρώει, αυτό μόνο τέλος αχαχαχ

#45
iron

εγώ νόμιζα ότι στα 40 λεπτά περιλαμβάνεται και το γεύμα...

#46
Galadriel

Όχι ρε περιλαμβάνεται και το σινεμά αχαχαχαχ Παραπέμπω σε γαμάααατο πινακάκι θερμιδομέτρησης, βάλτε τα κάτω τρεις έντεκα τρεις δώδεκα και πέτε μου πόσες θερμίδες καίτε δηλαδής.

Μα θα με τρελάνετε τώρα! Είπα αρχικά να μην ασχοληθώ περαιτέρω με αυτό το αμαρτωλό λήμμα στου οποίου τον ορισμό με παρέσυρε προ ετών ο βράσταμαν (εσύ τα φταις όλα) και μια και έχω κατηγορηθεί που λέει ο λόγος για σεξουαλικούς υπαινιγμούς στα κείμενά μου αλλά και γενικά για τις σεντονάρες, αλλά με πνίγει η αλήθεια αχαχαχαχ πάρτε να σας βρίσκεται:

Δε μιλάμε για φάση σχέση να τον έχεις τον άλλο δίπλα σου 24/7, να τον αγαπάς, να γνωρίζεις το κορμί του και τις επιθυμίες του κι αυτός τις δικές σου και να καβλώνεις μόνο που τον σκέφτεσαι ή που ακούς την ανάσα του. Τι να τα κάνεις τα φάκιν προκαταρκτικά, άμα σ' ακουμπάει και γίνεσαι λούτσα, να πα να γαμηθούνε, βουρ στον πατσά, προφάνουσλυ.

Ο μέσος χρόνος προκαταρκτικών βάσει ερευνών είναι κανα τεταρτάκι για να πάρει μπροστά το μηχάνημα, είναι όμως στάνταρ ότι όσο περισσότερο ασχολείται ο άλλος με τα πριν, τόσο μεγαλύτερη η γ-κάβλα, τόσο πιο γαμάτο οργασμό έχεις. Νομίζω ισχύει το ίδιο για τους άντρες στο συγκεκριμένο, άμα τον έχει η άλλη στο φάσωμα για καμια ώρα πριν το κυρίως πιάτο, έχει την ίδια ένταση οργασμού με το μου-σηκώθηκε-μπήκα-τέλος; (θα ήτο ενδιαφέρουσα η ανδρική άποψη στο συγκεκριμένο)

Ειδικά για το χοντρικό σαραντάλεπτο που έκανε τη μάφι να σαλτάρει, πρόκειται για αναφορά στον χρόνο σιγουράτζα που, τι διάλο, από τις δύσκολες να είσαι θα πάρεις μπροστά. Άμα δηλαδή με τον άλλο είσαι στην αναγνωριστική φάση, με πέντε λεπτά γίνεσαι τούρμπο και το 'χεις κι έχεις αγριέψει και τον βάζεις κάτω και καλπάζεις μέσα στην απόλαυση χύνοντας σε ντετέ εντός παραληρήματος; Τι λέτε ρε κορίτσα, κάτι κωλόφαρδοι άντρες που κυκλοφοράνε στον κόσμο τελικώς :P :P :P

#47
mafie

Και πάλι, δε θα το αναλύσω περεταίρω. Χαχαχαχα σαπίλα όμως :Ρ
Υ.Γ. Γκαλάντριελ, όπως και νά'χει, σου βγάζω το καπέλο κορίτσι μου! 40 λεπτά...!

#48
Galadriel

Με δουλεύεις;

#49
mafie

Όχι, σοβαρολογώ. Σου δίνω το λόγο μου, ορκίζομαι σε όλα τα χρήματα που έχω ξοδέψει τα τελευταία 11 χρόνια στο δικό μου βαφτιστήρι (του οποίου οι αυταρχικές απαιτήσεις δυστυχώς ξεπερνούν την αθωότητα του Μάμφυ) και πίστεψε με, είναι πολλά.

#50
Vrastaman

@ Μάφι, παραγγελιά για το λήμμα σαπίλα!

#51
iron

τεσπα, ας τους λέμε να ξέρουν για 40 μπας και κάνουν έστω τα 10, είναι κι αυτό ένα ρίσκο, ξέρω γω; αλλά ναι είναι πολλά. τι να πω, ας βάλω κακού καλόυ κανα χρονόμετρο γιατί εκείνη την ώρα δεν έχεις απόλυτη συναίσθα του χρόνου...

#52
Vrastaman

Ίσως να είναι και θέμα Ελληνικής κουλτόυρας, δεν μας διακρίνει η υπομονή. Πχ στην Γενεύη φανάζομαι ότι τα προκαταρκτικά θα διαρκόυν και παραπάνω από 40'. Σκεφτείτε και τον συμβολισμό της έκφρασης «μας γκάστρωσες».

#53
MXΣ

Στην Γενεύη τα προκαταρκτικά περιλαμβάνουν όντως φαγητό. Πρώτο πιάτο viande séchée με cornichons, μετά fondue moitie σαμπάνιας και ένα δροσερό Fendant du Valais ή άλλο ξηρό «γκρι» κρασί, και σαν επιδόρπιο ένα fondue σοκολάτας με φράουλες και σμέουρα και για τέλος ένα schnapps κεράσι και ένα πούρο (ενίοτε με φλέβες κατά τω Βράστανδρει).

Όλα αυτά, καταλήγουν σε πεντάλεπτο μασάζ, και άγριο σέχ δύο λεπτών (ή αύριο σεξ).

Μιά φορά τον μήνα, με δίμηνη προειδοποίηση. Το χειμώνα πάνε για σκι. No time...

Παθών, ναι. Μαθών, όχι.

αατα

#54
Galadriel

Νταξναούμ, μόνο με το φοντύ σοκολάτα τελειώνουμε και γυρνάμε από την άλλη μεριά ικανοποιημένοι :P

#55
MXΣ

Καλή και η μαλακία, αλλά με το fondue γνωρίζεις κόσμο.

#56
Vrastaman

Άσε που μπορείς να το απολαμβάνεις φορώντας τις κάλτσες σου χωρίς να κακοχαρακτηριστείς.

#58
iron

ΜΧΣ αν τα φας όλ' αυτά πριν από το σεχ, ή θα πας στα θυμαράκια με τον οργασμό ή στην καλύτερη θα γαμηθείς στο κλάσιμο, άσε καλύτερα...

#59
MXΣ

φας - δεν φας, την γάμησες...

#60
mafie

«Θα γαμηθείς στο κλάσιμο» χααχαχαχα. Είναι θέμα αυτό βεβαίως- βεβαίως... Όλη αυτή η κουβέντα με έκανε πάντως -εκτός από το να πεινάσω- να αναρωτηθεώ κατά πόσο είμαι εγώ η ρηχή και άνευ φαντασίας ή οι Ελβετοί (σ. 5 κ.ε.)... Μάλλον εγώ, ε;

#61
iron

θα μάθεις πολλά εδώ μέσα, α όλα κι όλα.

#62
PUNKELISD

Μια γεύση περί προκατακτικών κλπ.