Ο κνησμός των γλουτών συνήθως οφείλεται σε φλύκταινες, μυκητίαση, ψώρα, αποικισμό καβουρομουνόψειρων ή απλώς λίγδα. Μια επίσκεψη σε δερματολόγο, ή η αποκατάσταση των διπλωματικών σου σχέσεων με το σαπούνι ενδείκνυνται, και καθάρισες.

Στον Σλανγκείδιο όμως Χώρο, το να σε τρώει ο κώλος σου συνεπάγεται κάτι το εντελώς διαφορετικό: το ότι με την συμπεριφορά σου προκαλείς την τύχη σου και πας φιρί-φιρί να φας ξύλο ή / και τα μούτρα του. Η παλαιάς κοπής αυτή έκφραση που αενάως ανακυκλώνεται από γονέα σε παιδί και διατηρεί ακόμα μια κάποια αίγλη και φρεσκάδα.

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες με τρώει o κώλος μου για φασαρία
Την πορεία του Πολυτεχνείου εννοώ … Από 0 χρονών με κουβαλάγανε στην πορεία του Πολυτεχνείου, πάντα με το μπλοκ του ΚΚΕ…Ήμουν στην τρίτη γυμνάσιου όταν δεν άντεξα άλλο την πολύ ‘νομιμοφροσύνη’, την κοπάνησα και πήγα με τα ‘κωλόπαιδα’ τους ‘αλήτες’ τους ‘γνωστούς-άγνωστους’ τους ‘αναρχοτετοιους..’ (...)
Μέχρι και στη Γένοβα ήθελα να πάω τότε αλλά, φυσικά, δεν μ’ αφήσανε…Έπεσε και μουρμούρα από την οικογένεια αλλά δεν τους έπαιρνε…(...) Πέρυσι και πρόπερσι είχα ‘φρονιμέψει’ και ξαναπήγα με το ΚΚΕ.
(Από εδώ)

(από nick, 13/05/09)(από patsis, 04/06/12)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
GATZMAN

Αμα παίζει το μάτι κάποιον θα δεις. Αμα σε τρώει ο κώλος θα φας ξύλο. Ο οργανισμός έχει τα τα...μαντεία κι ο βράστα τα αναγραμμαντεία

#2
ο αυτοκτονημενος

«ποοοοοοο πο» που ελεγε και ο παπαγιανοπουλος

#3
Βασίλης-7

Έξοχα και μας πήραν τα MAT SVARNA :)

#4
GATZMAN

Α ρε nick !

#5
Vrastaman

Σπεεεκ νικ!!!

#6
iron

πού στο διάλο το βρήκες αυτό ρε Νικ, τέλειο! ανοξείδωτο!

#7
Vrastaman

Και νόμιζα ότι αυτό, μαζί με την κλανιόλα, ήτανε από την προίκα σου!

#8
ο αυτοκτονημενος

αξιος νικ αξιος μου θυμησες αυτο με το καποιος να κανει τσουλιθρα σε ξυραφια κρατωντας φρενο με το κεφαλακι του
πμρρρρρρ ανατριχιαστηκο

#9
idea

δείτε και το ... περιεδρικός κνησμός

για περισσότερο κόσμια έκφραση αυτής της ρήσης...