Χαρακτηρισμός σε γυναίκα που, ενώ αντικειμενικά θεωρείται κόμματος, ρέγγα γάλακτος, βουτυρόμουνο, πεόλαυση, είτε λόγω μεγάλης αυτοπεποίθησης, είτε λόγω ευκολίας της γυναίκας αυτής στο να σκαρφαλώνει ψωλόφους, κοινώς είναι του χεριού μας, μπορούμε να την πασπατέψουμε χαλαρά.

Προέλευση αυτονόητη από το βατός + μουνί.

- Ακούγεται ότι αν και αιδοίαρος η Ζωρζέτ το πίνει το σαλέπι.
- Έλα ρε και φοβόμουν να της την πέσω μη φάω πίτα πίτα. Να ορμήσω δηλαδή!
- Ναι λέμεεεε. Βατόμουνο είναι.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
GATZMAN

Όταν διάβασα τη μαρκίζα, σε βάτα, ταξίδεψε το μυαλό μου. Μ' αρέσει όμως αυτή η ενδιαφέρουσα ανατροπή.

#2
Vrastaman

Καλό αλλά, ρε πστμ, πιο πολύ μου πάει ως βατομούνα....

#3
GATZMAN

Ο όρος βατόμουνο αποκτά κι άλλη σημασία στην περίπτωση της αγριομούνας καθότι εδώ, το πρώτο συνθετικό, είναι η μονάδα ισχύος βάτ. Και ανάλογα με τη δυναμική της έχουμε το κιλοβατόμουνο, το μεγαβατόμουνο, το γιγαβατόμουνο, το τεραβατόμουνο. Η εκκολαπτόμενη αγριομουνα, θα μπορούσε να λέγεται μιλιβατόμουνο, μικροβατόμουνο, κλπ. Καποια δηλαδή νεαρά που φαίνεται πως μεγαλώνοντας θα γίνει ΔΕΗ. Αατα.

#4
Vrastaman

Επίσης, το βατόμουνο χρεώνει ΦΠΑ (=VAT)

#5
GATZMAN

Κι αν η αγριομούνα-βατόμουνο του δώσει παράσημο, τότε αυτός θα οδηγηθεί στο Βατερλώ του και θα πληρώσει κεφαλικό φόρο, με τη μαλακία που τον έδειρε να θέλει να αυξήσει το κάτω κεφαλήν εισόδημα. Κι αυτή θα χρεώσει μόνο ΦΠΑ (VAT). Αλλά σύμφωνα με μια νεα φορολογική τροποποίηση, θα πληρώσει κι αυτός ΦΠΑ (Φλόκια προστειθεμένης αξίας)

#6
dipyadip

... με γεύση βατόμουνο